https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Jevšek bo v Murski Soboti kandidiral za LDS, Slavinec ne?

25.10.2011 ob 13:07  

Bivši prvi kriminalist v državi se menda podaja v boj za poslanca.


Aleksander Jevšek je sprejel odločitev, da na predčasnih volitvah kandidira za LDS, ki ga vodi bivša notranja ministrica Katarina Kresal, smo izvedeli iz zanesljivih virov.

Foto: Policija.si

Jevšek, ki se je lani upokojil, je bil štiri leta direktor Uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave Slovenije, pred tem (od leta 1980) pa slovenski policist, predvsem kriminalist, pravnik, veteran vojne za Slovenijo ter direktor policijskih uprav v Murski Soboti in Ljubljani.

Naši viri tudi pravijo, da se v boj za poslanca na letošnjih predčasnih parlamentarnih volitvah skoraj zagotovo ne bo podal dr. Mitja Slavinec.

    Komentarji

    1. dobrastreha
      25.10.2011 ob 15:45 dobrastreha

      Ali bomo policijska država? Vsekakor je gospod Jevšek odgovoren in sposoben človek. Po upokojitvi je poizkušal tudi policist (in komandir) Trček, pa se ni izšlo.Bomo volili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.