https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čontala: »Cilj je zmaga, pričakujemo fantastično vzdušje«

Murska Sobota, 20.5.2022  

Fazanerija bo v nedeljo pokala po šivih, saj so vstopnice za prekmursko-štajerski derbi že razprodane.

Pred Muraši je sklepno dejanje v Prvi ligi Telemach in po besedah glavnega Murinega stratega Damirja Čontale pričakujejo fantastično vzdušje, ki je na slovenskih stadionih zelo redko. "Prepričan sem, da bo v takšni kulisi predstava obeh ekip na visokem nivoju." 

Kakšen Maribor pričakujete?

"Maribor se bori za naslov državnega prvaka in zagotovo je večji pritisk na njih, kot ga pa imamo mi. Pričakujemo, da bodo nekoliko bolj previdni, saj jim je ta tekma ključnega pomena v boju za naslov prvaka. Je pa tekma pomembna tudi nam, saj si želimo osvojiti tretje mesto," pove Čontala in doda, da je po uvrstitvi v Evropo pritisk na njih manjši, kot je pa na Mariboru.

Manjkala bo trojica standardnih nogometašev

Na nedeljski tekmi bodo manjkali Tomi Horvat, Klemen Pucko in Žiga Kous. »To bo zagotovo vplivalo na sestavo enajsterice, saj sta Horvat in Pucko igralce z največ odigranimi minutami na igrišču v spomladanskem delu. Vsi trije so pomembni člani, ampak imamo ogromno širine in igralce, za katere sem prepričan, da jih bodo nadomestili, tako kot znajo.

 

Največja nevarnost iz strani Mariborčanov?

"Vemo, da ima Maribor veliko kvalitete. Imajo najboljšega strelca lige Mudrinskega ter nekaj izkušenih igralcev in posameznikov, kot sta Ivanović, Kronaveter," povem glavni strateg Mura, ki ob tem doda, da ima Maribor v fazi napada šest ali sedem igralcev, ki lahko individualno odločijo tekmo. Pri tem je opozorili tudi na njihove slabše strani, katere bodo mogli Muraši izkoristiti.  

"Osnovni cilj je bil zadan, ampak vsekakor si želimo, da bi končali na tretjem mestu in smo s tem najboljša ekipa spomladanskega prvenstva, kar je tudi motivacija in želja," pove Čontala in izpostavi, da so ekipa z največ doseženimi zadetki v spomladanskem delu.

Cilj je zmaga 

Zadnja tekma bo odločala o naslovu prvaka, pri tem pa se pojavljajo raznovrstne špekulacije. "Veliko je govoric, nekakšnih obtoževanj okoli tega, kdo je dogovorjen in kdo ni. Vedno so pritiski, ki niso za na igrišče. Normalno je, da zadnje kolo tisto, ki odloča o naslovu. Poraja se vprašanje, kdo bo odigral pošteno do konca. Mura je velik klub, ki vedno želi zmagati in enako bo sedaj v nedeljo," pove Čonatala.

"Ko sem prevzel mesto glavnega trenerja sem napovedal, da je naša želja, da bi bila Mura bolj napadalna, kar privablja gledalce na stadione. To vidimo v zadnjih krogih na tekmah more in k temu bomo strmeli tudi naprej. Dejstvo je, da to pušča več prostora za nasprotnike in dobimo kak gol več, kot smo ga prej, ampak mi želimo igrati napadalno in imamo kvalitetne igralce, ki to udejanjijo na igrišču," pove Čontala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2022 ob 13:21 gost

      Čergoli ali Bayer intervju prosim !!!!!!!!!!!!!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2022 ob 13:46 gost

      Bravo trener, vsaka ti čast, kljub mnogim skepsam na začetku.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2022 ob 13:51 gost

      Za tiste , ki ste pljuvali po trenerju: NAJBOLJŠA EKIPA POMLADI!!!!

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.05.2022 ob 14:06 ....... gost

      nemren vörvati, ka Primušek nou špilau, to je hendikep do leta 2030, ne nas basat (o.p.. primušek - Tomi Horvat). To je ja navečja zvezda euronogometa, saj je edini ki je zadel proti Totenheimu. Če bi danes špilali z Angleži, su gotovi, kak prpeu, 15:0 za Londončane.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.05.2022 ob 14:07 gost

      čonta ne seri, ide nazaj v veško ligo ka nemaš pojma

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.05.2022 ob 14:07 gost

      Te pa gremo Maribor šampinjon!!! 3,4 Samo naša Mura iz Pušče.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.05.2022 ob 14:10 jeste eni budale gost

      pred 20 dnevi pišete Mura nula, trener nula. Zdaj vam je Bravo pomogel, in trener mure zvezda Evrope. Res bedaki, da jih še majka ni rodila. Do Evrope so jm pomagali sodniki predtem, danes so jim pomogli Jugoviči iz kluba Bravo, bedaki murini kao navijači pa govorijo o vsebogu Čontali, februarja ga pa linčali. Res je težko igrati za klub, ki ima take bedake za navijače.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2022 ob 14:24 gost gost

        če so po tvojem Muri pomagali sodniki, tebi nažalost nihče nemre pomagati ka bi k pameti prišel. Mura je 2 najuspešnejša ekipa spomladanskega dela in lahko povemo da je Čontala opravil dobro delo, kljub temu da smo vsi bili skeptični, tudi jaz, ampak sem sam rekel da ga lahko ocenimo po koncu spomladanskega dela. Upam da MB v nedeljo odščipnejo vsaj točko in naj bo Koper prvak, ker je maribor daleč od kluba pod zahovičem, sedaj drugo kot jokati ne vedo.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2022 ob 14:50 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        jeste eni budale tij se malo nafči kulture ka ne boš budale talo okouli aja močen si za tipkovnico. Pa nevoščejnost je velki betek, da de tvoj klub za keroga navijaš tak dober jak Mura te se pa javi, samo tou neddvton 1000 letji.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.05.2022 ob 14:24 gost

      Contala je postal modni poznavalec

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.05.2022 ob 17:27 SOBOČANEC gost

      TELETE SAI NEVEJTE VEČ KA BI KOMENTIRALI DOBIJTE 2-3 FALATE TE SE PA LEJKO BIJETE BAR DE POLICIJA IMEJLA DELO PA ZA LJUBLJANO PRIPRAVITE BANKAŠ KA TE KAZEN PLAČALI

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.05.2022 ob 20:38 LFL gost

      Jokice mariborske ,kak bodo pa še v nedeljo po tekmi JOKALI.Vsi bojo spet krivi samo slaba kvaliteta večine njihovih igralcev NE. Svira se mi tudi za KOPER.MURA bo igrala za sebe in za morebitno 3 mesto.DAJMO ČARNO BEJLI PODPORA PO SIGURNO NA VIŠINI Svoje pa naj pristavijo igralci in POLNA KAPA.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.05.2022 ob 22:04 AJAJAJAJAJ gost

      Po poročanju konkurenčnega portala, naj bi navijači Maribora, Viole, vdrle v prostore domačinov in ukradle, ne vem kaj. Prosim preverite. Ker mislim da se je začela samo psihološka vojna, V KATERI ZMAGA MARIBOR ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.05.2022 ob 1:23 gost

      Še bi lahko imeli več navijačev,v kolikor bi postavili montažne tribune.ampak za tako tekmo je to dovolj caa. štiri tisoč. Še hval Bogu ,da se lestvica po 36. kolu nikakor ne more spremeniti na rezultat na Fazanariji.--MB--KP--LJ--MS--, Čestitke Mariboru za naslov prvaka in to prav v Murski Soboti.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.05.2022 ob 9:16 AJAJAJAJAJ gost

      Jutri naj se predvsem zgodi to, DA BO PRVAK MARIBOR!!!!!!!!!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.05.2022 ob 11:12 Čunta gost

      Čunta je gnes igral stave čista 2

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.05.2022 ob 13:18 Matic gost

      Ka serete, če je baje tekma oddana, ka de te lejko mura spilala zastonj v mariboru evropo, vij pa hitro po karte, ka de stadion pun hehe, do srede razprodan, na konce pa tuga 🙊

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.