https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo komercialista, odvetnika in voznike avtobusov

24.05.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

HIŠA VZHAJAJOČEGA SONCA MURSKA SOBOTA išče KOORDINATORJA PROJEKTOV VII/2. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 25. maja 2022. 

ARCONT GORNJA RADGONA išče MONTERJA. Razpisanih je pet delovnih mest. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 2. junija 2022. Prav tako iščejo SKLADIŠČNIKA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Potreben je izpit za voznika viličarja ali pripravljenost za pridobitev po zaposlitvi. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti in pokličejo za razgovor do 3. junija 2022. Odprta še imajo delovna mesta za POMOŽNEGA DELAVCA, ELEKTRO VZDRŽEVALCA in KOVINARJA II ter druge

POMGRAD MURSKA SOBOTA išče KOMERCIALISTA. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo. Potrebno je znanje hrvaškega jezika, osnovno računalniško znanje in poznavanje področja kalkulacij ter osnov gradbeništva. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. maja 2022.

AVTOBUSNI PROMET MURSKA SOBOTA išče VOZNIKE AVTOBUSA. Razpisana so 3 delovna mesta. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B in D kategorije. Urnik dela je gibljiv in nestalen. Ponujajo zaposlitev za 3 mesece. Okvirna plača za to delovno mesto je 1.200 evrov bruto mesečno. Kandidati na pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali jo oddajo na spletni strani delodajalca ter pokličejo za razgovor do 28. maja 2022. 

GENERALI MURSKA SOBOTA išče POMOŽNEGA ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA ZA PRODAJO OSEBNIH ZAVAROVANJ. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 2. junija 2022. 

DRŽAVNO ODVETNIŠTVO RS MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA DRŽAVNEGA ODVETNIKA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 10 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen pravniški državni izpit, najmanj tri leta izkušenj na mestu državnega odvetnika in opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv. Celotno besedilo javnega natečaja s pogoji za zasedbo in obrazec za prijavo so objavljeni na spletni strani Državnega odvetništva RS. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 26. maja 2022.

OBČINA LENDAVA išče VIŠJEGA REFERENTA V ODDELKU ZA UPRAVNE IN SKUPNE ZADEVE. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 3 leta in 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Podrobnosti javnega natečaja so objavljene na spletni strani Občine Lendava. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 2. junija 2022. 

LOVENJAKOV DVOR MURSKA SOBOTA išče ČISTILKO/SOBARICO. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 2. junija 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2022 ob 8:33 gost

      Kako naj jaz dobim službo če sem komaj končal srednjo šolo, študij, magisterij. Kje si naj na berem znanje in delavne iskušnje če rabijo vsi samo z delavni mi izkušnjami. Potem pa je problem da mladi grejo v tujino. Seveda če pa v Sloveniji nihče ni pripravljen se z mladimi šolanimi ljudmi ukvarjati in jih motivirati in jim pomagati pri njihovem nadaljnjem praktičnem usposabljanju.

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2022 ob 10:03 gost

      Edina možnost ti je, da greš delat na tekoči trak, v kako Radensko, Paradajz, Pomurske mlekarne, Arcont, Reflex, Panvita itd, seveda za minimalca. Žalostno ampak resnično. Ko boste enkrat vsi mladi odšli v tujino, takrat se bo šele oblast zganila in nekaj ukrenila, samo te bo že bolj ali manj prepozno.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.05.2022 ob 10:13 gost

      Arkont skladiščnik viličarist - Šarko , Elektro zdrževalec Holob . ,čistilka oz sobarica Lenčica , referent Fajonka in bodo delovna mesta zasedena , saj so za njih lepa delovna mesta in primerna za njihovo izobrazbo ...................

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2022 ob 10:56 963 gost

        Rajši razmišljaj, kam boste nesposobne ministre jajotove vlade namestili, Hojs bo menda zidar , Kustečeva gre menda v janševo novomeško super fakulteto, kjer menda predava tudi gančki Maučec, ki je tam doktoriral iz neke tako abvezne teme, da si jo niti zapomnila nisem in zdaj menda celo tam predava, tak da zelo kredibilna institucija, Dikavčič bo menda spet probal biti notar, čeprav ga v Žalcu niso hoteli imeti in se je nato maščeval z ukinitvijo notarstva v tem mestu, Vizjak bo valjda delal doktorat iz davkov, Simoniti iz šmarnice,...

        11 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.05.2022 ob 10:24 gost

      10.13 kaj je stabo debil saj ti ljudje imajo službo. Gdo nima poslanskih mest desni buziji keri nične vejo delati samo,,, drek,, mešati. Zato jih niti tukaj ne vzamejo kam si druge ti uvrstil. Gnoj zabiti.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.05.2022 ob 10:47 gost

      Kaj pa je sedaj s temi koordinatorji v politiki kot je bilo rečeno ?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.05.2022 ob 10:51 gost

      forex , delam svoje programe PAMM ali prodaja programov , ce se dogovorimo za oboje trebam odpreti sp fxmonke gmajl

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.05.2022 ob 12:38 gost

      Hojs ma službo on si je vodni top domov odpeljal zdaj pa ga vsak dan glanca. Čaka na poziv januša groznuga in pijani blejkatij vardistov da gre jo malo rajat na kako policijsko postajo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.05.2022 ob 12:45 gost

      12:38 TO SO OTROČJI KOMENTARJI TI 73 LETNI SRBIN !!!!!!!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.05.2022 ob 13:12 Magyar Bacsi gost

      Dragi moj: pokvarjena gamad, lopov, bandit, domobranec, švercer z orožjem in še marsikaj jajoš, usrani NIKOLI VEČ NE BOŠ VLADAL PRELEPI SLOVENIJI. BODI PREKLET NA VSE VEČNE ČASE.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.05.2022 ob 13:14 Magyar Bacsi gost

      Na ve svečne čase naj bo tudi preklet palček motvozof francelj. Ves botoks se ti naj raztopi tudi tisti v možganih.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.05.2022 ob 13:19 gost

      hekjeni

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.05.2022 ob 13:21 gost

      malo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.05.2022 ob 13:27 gost

      zmanjkalo tablet?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.05.2022 ob 15:43 Magyar Bacsi gost

      Možgane imaš itak samo za ščepec isto kot kure - kokoške.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.05.2022 ob 15:48 Magyar Bacsi gost

      Stric Pišta išče plastično jebačico - šifra 10cm.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.