https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kek v reprezentanco vpoklical tudi Prekmurca

23.5.2022  

Slovenska moška članska reprezentanca bo prvič v zgodovini zaigrala v B ligi narodov. V drugi jakostni skupini reprezentančnega nogometa se bodo Slovenci merili z reprezentancami Švedske, Srbije in Norveške, že v junijskem terminu pa bodo ekipe igrale kar štirikrat. Selektor Matjaž Kek je v reprezentanco vpoklical 29 reprezentantov, med njimi je tudi Tomi Horvat

 

 

"Oči bodo tudi tokrat uprte v kapetana Jana Oblaka, ki je z Jasminom Kurtićem, Miho Mevljo in Vidom Belcem med najbolj izkušenimi reprezentanti, manjkal pa bo Josip Iličić, ki se je po dolgi odsotnosti z nekaj minutami sinoči vrnil na zalenice v klubskem dresu Atalante.

Selektor Kek je v Dohi preizkusil nekaj novih nogometašev in tudi tokrat na seznam uvrstil obrambni dvojec David Brekalo – Gregor Sikošek, ki sta odigrala obe tekmi v Katarju. Ob vseh glavnih akterjih s tekem s Hrvaško in Katarjem, ki so tudi tokrat na seznamu, se v izbrano vrsto ponovno vrača Leo Štulac, ki je sezono za italijanski Empoli zaključil z zadetkom za zmago v zadnjem krogu proti Atalanti.

Reprezentanca se bo prvič zbrala že 26. 5., tekmovanje v Ligi narodov pa bo pričela z domačo otvoritvijo proti Švedski, 2. junija ob 20:45, ko bodo Jan Oblak in soigralci na stožensko zelenico stopili v novem reprezentančnem dresu. Sledila bo preizkušnja v Beogradu s Srbijo, od koder se bo reprezentanca vrnila v Slovenijo, nato pa odpotovala v Oslo, kjer bo 9. junija na sporedu tretja tekma v ciklu proti Norveški. In čeprav bi v prejšnjih kvalifikacijah tako Slovenija že zaključila s tekmami, pa bodo tokrat Kekovi varovanci pripotovali nazaj v Slovenijo in odigrali še četrto tekmo – 12. junija ob 20:45 v Stožicah proti Srbiji," poroča NZS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2022 ob 13:40 Magyar Bacsi gost

      Slovenija in nogomet, to je navadno sranje in drislanje!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2022 ob 13:49 Magyar Bacsi gost

      Slovenija in nogomet je velik DREK!!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2022 ob 13:51 gost

      Bacsy ni samo nogomet drek ampak je v celoti VELIK DREK ???Jebemti mater

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.05.2022 ob 14:05 gost

      Tvoja mati smrdi po rusko jo nebi ! fuj

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2022 ob 14:09 busti gost

      Bravo Tomi!!! Čestitke!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.05.2022 ob 18:36 ....... gost

      Božek, pomagaj nam, Primušek Slovenja in liga narodov. Ubij Bože, či zaj nemu vse ribali, te nikdar.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.