https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Žerjav še razmišlja, Jasmina Opec prav tako, Perhavčeva in Židan aduta SD?

 

Politični kandidati v posameznih strankah po Pomurju počasi dobivajo "pozicije".

Kot smo uspeli izvedeti, naj bi tako dosedanji kmetijski minister mag. Dejan Židan za SD kandidiral na Goričkem, medtem ko se s poslansko kandidaturo v Murski Soboti in Beltincih za SD spogleduje mag.  Brigita Perhavec, ki je bila ravno včeraj imenovana za direktorico Zavoda za kulturo, šport in turizem Murska Sobota.

V SLS menda še ni točno dorečeno, v katerem pomurskem volilnem okraju bo kandidiral mag. Radovan Žerjav, v boj za poslansko mesto pri SLS pa naj bi se podala tudi murskosoboška mestna svetnica Jasmina Opec, ki bi s tem postala ena izmed najmlajših kandidatk na območju Pomurja.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.