https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kako priti v šolo brez šolskih torb?

Srednja zdravstvena šola Murska Sobota, 16.06.2022 ob 11:45  

Učenke Srednje zdravstvene šole Murska Sobota so prišle na zanimivo idejo kako priti v šolo s šolskimi potrebščinami vendar brez šolskih torb. Poglejte si rezultat te "nore" ideje.


Nekega davnega dne na robu vasice Rakičan je stala majhna šola, v kateri so se učile pridna dekleta iz 3.B razreda.

Med glavnim odmorom so se kratkočasile na najbolj priljubljeni aplikaciji TIK-TOK in tam zasledile zanimivo idejo Dan brez šolskih torb – vendar kljub temu s šolskimi pripomočki. Zdela se jim je dovolj »nora« ideja, da bi jo izvedle. Tudi po pouku so se veliko pogovarjale o tem in ena drugi dajale ideje.

O tej ideji niso dolgo premišljevale in so kar na drugi dan v šolo prišle s/z:

»teligami«, kletko od mačke, kovčkom od harmonike, hladilno torbo, vrečko za smeti, loncem in ostalimi zanimivimi stvarmi.

Nekateri dijaki so jih na šoli »čudno« gledali, dokler jim niso razložile, kako so prišle na to idejo, marsikateremu, pa je bilo žal, da ni sodeloval z nami.
Na koncu so za spomin posnele slikico. Ta dan bo jim ostal v lepem spominu. Obenem pa si želijo, da ga naslednje leto ponovijo in izvedejo na celotni šoli.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2022 ob 12:27 gost

      Šolske pripomočke pa naj nosijo starši , dedek babica ,da poskrbijo za rekreacijo !!!!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2022 ob 14:19 Avy gost

        I get paid more than £145 to £395 per HOUR for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this I have earned easily £23k from this without having online working skills . Simply give it a shot on the accompanying site… Here’s what I do………… 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2022 ob 12:28 gost

      (dodam12:27 ) Mlade je potrebno čuvat ,da se prehitro ne iztrošijo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2022 ob 13:11 zgrejbaš gost

      ni njihova ideja kopirana od soboških gimnazijcev ki so imeli pred meseci nalogo najti način kako drugače priti v šolo kot z torbo..vače pa fajn ka se zmes tudi na tak način zabavajo

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2022 ob 14:12 Szsms gost

        Actually smo najsle na tik toki in te smo komaj vidle ka so gms kak tudi druge sole ne samo oni tudi meli

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2022 ob 6:49 dedek71 gost

      očitno sem svoj čas, pred dooooolgimi leti nazaj, bil najbolj izviren, saj sem imel svojega človeka, ki mi je nosil torbo. prekašal sem vas! niti malo niste izvirni, zlasti če kopirate in če niti sami niste prišli do te ideje. ničvredneži.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2022 ob 15:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Nič se niste naučili v dveh letih,ve pa šolskih torb ni bilo....deca so postala zašpehana("galofaki"),učiteljce pa še bolj..

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.06.2022 ob 11:52 gost

      Deca so sebole blesava,in to ze brez sramu kazejo nazven..zemla odpri se,kaksa svetla prihodnost nas caka,z tauf tik tok blesavo mladino

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.