https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Srbski nogometaš nova okrepitev Mure

23.6.2022  

Nikola Petković je nova okrepitev Mure. 25-letni srbski nogometaš se v Fazanerijo seli brez odškodnine, saj je bil po izpadu francoskega FC Chambly v nižji rang tekmovanja prost igralec. Za francoski klub je v 30 tekmah prispeval 5 zadetkov in 2 asistenci.

 

Petković je največji pečat pustil v srbski prvi ligi, kjer je bil v dresu FK Javor-Matis Ivanjica v sezoni 2019/20 najboljši strelec prvenstva s 16 zadetki na 30 tekmah, ob tem pa je dodal še 5 asistenc. Sezono pred tem je v srbski drugi ligi na 37 tekmah dosegel 22 zadetkov in prispeval 8 podaj ter bil drugi strelec srbske lige.

Po opravljenem zdravniškem pregledu se je Petković pridružil novim soigralcem in podpisal pogodbo, ki je veljavna s 1.7.2022 in traja do 31.5.2025, sporočajo iz NŠ Mura.

Vir: NŠ Mura

»Z Nikolo smo dobili še zadnjo okrepitev v tem prestopnem roku. Uspelo nam je pripeljati nogometaše, ki smo jih potrebovali. Nikola bo še dodatno zaostril konkurenco v napadu. Ekipa je sestavljena in menim, da je še močnejša, kot je bila v lanski sezoni. Verjamem, da bodo gledalci v naših predstavah uživali,« za NŠ Mura pove Denis Rajbar. 

»Vesel sem, da sem postal član Mure. O klubu sem slišal veliko dobrega od mojega prijatelja Luke Šušnjare in tudi od drugih. Vsi so mi povedali, da gre za odličen klub, kjer ima nogometaš vse pogoje, da napreduje, saj se dela dobro, profesionalno in da so odnosi znotraj kluba odlični,« za NŠ Mura pove Nikola Petković.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2022 ob 17:49 Betmen gost

      Rajbar ka pa 10 na dresu????sredine mura nima,prej je to bil horvat ,kouter zdaj pa????zakaj nisi raje pripeljal dina stančiča iz sežane,ki je dokazano odličen napadalec???obramba rajbar????što de ti špulal resne tekme v obrambi???balažic je prepočasen in ni več za visok nivo igranja,laramarko luta in igra toplo hladno...marußko prepočasen v obrambi....deficit je definitivno obramba in sredina z dodano vrednostjo....tu mislim da smo slabši od lanske sezone...rajbar motiš se ti da je mura močnejša ker ni...gledal sem vse 3 pripravljalne tekme in definitivno smo 20 % slabši od lani....ne vem kje je on videl da smo boljši....

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2022 ob 20:23 gost

      Jebal ti Domobranec vse po spisku od prvega do zadnjega komunista

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2022 ob 20:29 gost

      Kuzmič in Rajbar ! Upam, da nista spet pripeljala kopijo Muliča ali Mulahusejnoviča?! Ko vidva pravita, da je okrepitev , potem to pomeni, da je glih obratno.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2022 ob 21:27 gost

      Mogoče pa ne bo mogel priti če Vili Kovačov zrihta referendum o njegovem prihodu.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2022 ob 22:29 gost

      Vili KOvačič je za vas svobodne levuharje TATA MATA. Če vam kaj ne bo jasno dajte poklicat VILIJA. Še VELEPRAVNIKU cmerarju je DOKAZAL da se ne drži prava.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2022 ob 8:30 AJAJAJAJAJ gost

      Murina zadnja okrepitev - HAHAHAHAHAHAHAHAHA, močnejši kot prej? Pa vi niste resni. Aja, dobili ste same "domače" mlade igralce. To vam je potrebno priznati. SRAMOTA.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2022 ob 20:00 AAAAAAAAAAAAA gost

      AJAJAJAJAJ ka se pa glasiš že 4 lejta napovidavleš izpad Mure iz prve lige Mura pa sakšo leto boukša. Velki znalec si rejsan.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2022 ob 20:09 gost

        Sako leto je boukše????Pa na kakšon poživili si tij??Z prvaka na 4 mesto je nej glij boukše.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.