https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti s slovesnostjo obeležili dan državnosti

Murska Sobota, 25.06.2022 ob 6:00  

Slovenija praznuje 31 let samostojnosti. Ob tej priložnosti je v petek, 24. junija, na Slovenski ulici v Murski Soboti, potekala slovesnost.

Slavnostni govornik letošnje prireditve je bil Damijan Zrim, poslanec Državnega zbora Republike Slovenije. "Nekoč so nam obljubili sanje, a zbudili smo se v nov dan. Zdaj je čas, da sanje tistega junijskega dne zares uresničimo. Spoštovane državljanke in spoštovani državljani, iskrene čestitke za državni praznik, praznujmo ga ponosno," je svoj govor sklenil Zrim in vsem državljankam in državljanom čestital za državni praznik, "praznujmo ga ponosno" je dejal.

Prireditev je pospremil glasbeno kulturni program, na katerem so nastopili Društvo Harmonikarjev Murska Sobota, Murska Percussion Ensemble in Združeni mladinski pevski zbori osnovnih šol iz Mestne občine Murska Sobota. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2022 ob 7:02 gost gost

      KJE SMO SE MI BORILI KA STE NAS NEJ POVABILI V KONGU TAKŠNI SO VABILA DOBILI 32 LETNI UŽAS

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2022 ob 7:18 gost

      32 leti komunajzaste ciganije,ko ste delavcem odvzeli vse pravice,dostojanstvo in podprli lenuhe in vzpostavili lopove.Nekoč uspešne firme načrtno zapravili sedaj nam vladajo tuje firme,in nekaj domačih,ki samo izkoriščajo delavce.

      38 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2022 ob 7:21 Karel K. gost

      Sem eden od tistih kateri smo takrat v Murski Soboti za Prekmurje ustvarjali samostojno Slovenijo in vodili vse aktivnosti, v imenu novoustanovljenih političnih strank smo v parku njihovi predsedniki (Jaz v imenu Socialdemokratske stranke Slovenije, pa ne te katera se danes tako imenuje) pred takratno občinsko zgradbo posadili lipo. Na priloženih slikah ni tam nobenega od nas. Ne vem, če so ostali že vsi pomrli. Vsaj jaz sem še tu ali nobenega vabila nisem dobil, kot človek iz tistih časov. V prvi vrsti so le stali sedanji vladajoči Golobovi jastrebi in pozadi ni nikogar iz tiste preteklosti. Ti v prvi vrsti, kateri so ukradli ime stranke v imenu katere sem jaz posadil to lipo in se sedaj imenujejo SD z Jevškom na čelu, rjovijo, da se zgodovina ne sme potverjati in tudi ne revidirati, kar se tiče tiste zlagane od leta 1945 naprej do leta 1990. In glej ga zlomka, že spet potvarjajo tgodovino in si pripisujejo zasluge za tisto za kar nimajo. To je pač človeška negativna moralna in etična vrednota teh ljudi, ko zamolčijo vse tiste kateri jim izborijo svobodo, samostojnost. Tako so naredili njihovi predniki leta 1945, ko so ti takrat prišli iz zaklonišč in so prevzeli oblast, ko so domoljubi v letih 1941-45 izborili svobodo v borbi proti trem okupatorjem skupaj z zahodnimi zavezniki. Oni niso bili takrat poleg pa tudi njihovi predniki ne, saj so nas takorekoč preganjali, zasledovali, šnofali za nami, kot Udbovci ali sodelavci udbovcev in so čakali, da bo se tehnica obrnila na njihovo ideološko stran in nas bodo spravili v kleti in tam premlatili, ker smo se uprli titoistični totalitarni blaznosti katere del in nosilci v Prekmurju in v Murski Soboti so bili. Vemo, da so danes državni uradniki funkcionarji, državniki le lahko potomci partijcev in udbovcev titove partije v drugi in tretji generaciji.

      44 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 7:30 Karel K. gost

        To so tisti ljudje kateri so krivi za to, da še vedno živimo v preteklem političnem titoističnem sistemu, da se še vedno krade kot v bivšem sistemu, da delavci nimajo svojih pravic, da delajo v sužnjelastniških razmerah kot v tretjem svetu, kateri so pokradli vse firme katere so obstajale. Na koncu so z njimi trgovali s temi firmami in so jih spravili na kant, saj niso bili sposobni jih voditi, saj so imeli strokovnosti le na papirjum, kot jih ima jo pripadniki sednaje vodilne vladne garniture in z njihove strani nastavljeni partijci. To so ljudje kateri so Prekmurje popolnoma zanemarili, manjka le še Kučan, zaradi svojih političnih ambicij v Ljubljani. Ne zavzemajo se za razvoj Prekmurja ampak le za svoj žep vsi povprek. Mi kateri smo leta iz Prekmurja ustvarjali samostojno Slovenijo smo se povezovali z zahodno razvito državo in smo že tedaj postavljali pogoje za razvoj in priključitev Prekmurja v okviru Slovenije tej razviti zahodni Evropi. Vedeli smo, da Prekmurje ima prednost, saj je geografsko najbolj blizu njej. Na žalost so s pomočjo Kučanovih lokalnbih vrinjencev med nami v vrste slovenske pomladi, ti in njihovi politični in dedni predniki nas premagali, zato nas tudi zdaj morajo skrivati, da nebi na dan prišla ta resnica katero sem tikaj v mikro vsebini opisal.

        34 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 7:57 gost

        Če bii se neumnost vidla navzen bi bil daleč najvekši na sveti, pa kak si dosaden s temi tvojimi nebulozami ivajševskimi smilise mi Grabarova pa deca

        7 14 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2022 ob 7:35 gost

      Kako lepo je videti proslave po Sloveniji ko ni ograj in vse okoli policije kera bi ljudem preprečila vstopna proslave. Kot se je to dogajalo za časa največjega diktatura,,, januša groznega,,.

      16 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2022 ob 7:47 Munt gost

      V prvi vrsti ljudje ,ki so bili proti osamosvojitvi seveda osvoboditev še nas še čaka. Ko videmo kaj počno levičarji da se norčujejo iz samoosvoboditve in jo na vse načine negirajo da zna biti ta osamosvoboditev izpod komunizma krvava. To kar se je dogajalo včeraj v Ljubljano je bila žalitev SLOVENCEV.Sporočilo je bilo" mi komunisti smo na oblasti in kaj nam slovenčki morete"?

      27 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2022 ob 7:57 Karel K. gost

      Saj v Sloveniji še nismo imeli demokracije, vseskozi so na oblasti Kučanovi in Janševi titoistični diktatorji. To je isto kot je res, da nikoli ni bilo v Titovi Jugi komunizma, bil je Titoizem, posebna zvrst političnega sistema. Tudi danes aktualna ministrica za pravosodje Pipanova pravi, da je Slovenija nekaj posebnega zato ne bo sprejela Evropske deklaracije za obsodbo vseh treh totalitarizmov, Komunizma-Tizoizma, nacizma in fašizma. Na oblast so se ti titoistični oblastniki v Sloveniji povzpeli leta 1945 s tisto Kidričevo vlado in leta 1990 so to ponovili z Peterletovo vlado katero so sestavljali original titoisti in tisti iz druge vrste v bivšem sistemu Peterle, Janša, Rupel, Oman, Bavčar......In kdo od teh je bil naslednji vladajoči, da ni bil del te preteklosti, kot so Drnovšek, Janša, Rop, Cerar, Šarec, Bratušek, Kučan, Turk, Pahor in zdaj Golob. NIHČE! Nobeden dejanski pomladnik kateri nebi razmišljal z titoistično glavo.

      14 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2022 ob 8:04 umetnik gost

      "Čas je, da sanje tistega junijskega dne uresničimo" ? Na to čakamo še komaj 30 (trideset) let in jih še ni na vidiku !!

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2022 ob 8:10 VETERAN 1991 gost

      KOMUNISTI IN LEVIČARJI (na slikah) NISO IMELI PRI OSAMOSVOJITVI SLOVENIJE POPOLNOMA NIČ, ŠE NASPROTOVALI SO OSAMOSVOJITVI IN SE V TRAJANJU VOJNE POSKRILI V MIŠLJE LUKNJE ALI PA V AVSTRIJO, ZDAJ PA SE SLIKAJO V PRVIH VRSTAH, KAKO JIH NI SRAM. Veteran vojne za Slovenijo eden od tistih, ki smo z orožjem sodelovali pri osamosvojitvi bilo nas je 26,000 (policija + TO ) zdaj danes je teh veteranov LAŽNIH 65.000 se pravi se jih je x3 lažno zraven posililo IN TO JE SRAMOTA.

      34 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 8:24 Karel K. gost

        Ja, zgodovina se ponavlja, kot sem to napisal zgoraj. Tudi partizanov ta pravih v letih 1941- 1945 ni bilo mnogo, danes pa jih je še vedno kot listja in trave. Tudi leta 1945, ko je bilo konec vojne jih je bilo kot listja in trave, ko so se prelevili iz raznih paravojaških sil v partizane, ali so sodelovali z okupatorji ali so prišli iz bunkerjev. Ko jih je Miloševič nagnal iz Beograda so bili za osamosvojitev, saj so rabili državo, da bodo spet opravljali državniške funkcije in to jim je uspelo. Mi kateri smo hoteli osvoboditi Slovenijo od te titoistične navlake smo se dejansko znašli v situaciji, ko so naš trud nam ukradli in ga zlorabili, ter so postali državni politični in upravni funkcionarji, sodniki, ustavni sodniki in so potem ko je bila Slovenija samostojna postala, začeli z maščevalnimi pohodi proti nam in to do današnjih sni.

        21 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 8:48 Čergoli gost

        Ti si se usral in skrival v bunkerju isto kot človek z opičjo faco, ki se je skrival po kleteh Cankarjevega doma. Poglej si kaj je delala mladina v Gornji Radgoni, jurišali so z molotovkami, teritorijalci pa bežali na vse strani. ZATO NE FLANCAJ......

        6 23 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.06.2022 ob 8:11 Jokam gost

      Vse je letos kot 40 in več let nazaj. Samo On še manjka iz Hiše cvetja. Za razjokat se,

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.06.2022 ob 8:12 Čergoli gost

      To zagotovo ni praznik revnih, pozabljenih in zapuščenih!!!!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.06.2022 ob 8:35 JAKA gost

      Urška Župančič (DZ ) znova osramotila svojo funkcijo , našo državo in državljane - ob spremljajočih vzklikih občinstva pričela dvigovati ter stegovati roke kot ,da je nekakšna zvezda na športni ali filmski predstavi . Toda bila je na državni proslavi ,ker velja protokol obnašanja , ki ga je kot predsednica državnega zbora grobo prekršila . V DELU so zapisali članek o proslavi , posvetili so se pogovoru predsedniku Pahorju . Urška ni bila omenjena niti z besedo . Tako kot po navadi o škandalih z leve so MOLČALI ali pa se jih prekvalificirali v dosežek ( tako kot je to naredil Golob v zvezi z njegovimi bosanskim fijaskom znotraj EU )

      30 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.06.2022 ob 8:44 Čergoli gost

      A jasharija z opičjo faco pa ni bilo blizu???? Boljše, da ne!!!!

      9 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.06.2022 ob 8:45 gost

      Baba DZ je psihično motena osebnost 8:35

      29 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.06.2022 ob 8:54 Karel K. gost

      Jaka, prav je to kar ste napisali. Ni čudno, da so jo nagnali z mesta sodnice. Pa takšna ženska katera se ima za nekaj več, je morala sama stopati po rdeči preprogi, brez moža ali spremljevalca. Obnašala pa se je res kot kakšna športna ali filmska zvezdnica, ne pa kot drugi človek po državniški funkciji v Sloveniji. Goloba ni bilo, morda bi potem obadva korakala skupaj. Ta sedanja oblastniška skupina se obnaša kot otroci v peskovniku.

      23 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.06.2022 ob 8:59 gost

      kilava politika

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.06.2022 ob 9:00 in gost

      Niso samo totalno pijani od zmage ,ampak so zadeti od koke . Tole capajdra je samo še za na štacjon ali pa naj gre plesat ob štangi v kak bordel , ker to so naredili iz politike

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.06.2022 ob 9:05 gost

      Bože mili se usmili to ne moreš verjeti kakšni ljudje vladajo . Pravi kaus in katastrofa ali pa prava BURLESKA !!!!!!!!!

      27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.06.2022 ob 9:07 Janči gost

      Tudi v mojem kraju so veterani tisti, ki so nasprotovali osamosvojitvi, vozili orožje v vojašnice in ovajali zagovornike samostojne Slovenije. Na veteranskih srečanjih pijani pojejo jugo himno in se norčujejo iz države, ki je nastala ob njihovi "pomoči".

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 9:19 Čergoli gost

        V Jugoslaviji je bil red danes pa je kaos!!! Nekaj smo pomenili v svetu, danes pa smo niko i ništa - pičkin dim. Zakaj si se boril??? Saj če bi JLA hotela bi nas zravnali z zemljo v dveh dneh, zato pa ne serji in le lupetaj si isti kot komplet vsa slovenska politika. V svetovnem merilu smo niko in ništa.

        8 12 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.06.2022 ob 9:16 Čergoli gost

      SLOVENIJA - prekrasna država - dežela, pridnih, delovnih ljudi a hkrati NAJBOLJ POKVARJENIH IN SKORUMPIRANIH POLITIKOV!!!!

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.06.2022 ob 9:16 Čergoli gost

      SLOVENIJA - prekrasna država - dežela, pridnih, delovnih ljudi a hkrati NAJBOLJ POKVARJENIH IN SKORUMPIRANIH POLITIKOV!!!!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      25.06.2022 ob 9:24 Bibaleze1 gost

      Eni učitno nemajo ogledala doma ka bi se poglednole prej kot grejo v javnost....pisano na pisano!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.06.2022 ob 9:34 gost

      Je pa res kar je za boga ni za vola !!!!!!!! 9:5

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      25.06.2022 ob 9:39 gost gost

      DAJTE PA VSE SE VIDI NA SLIKI RDEČI V PRVI VRSTI MIJ BORCI BREZ VABILA TOGA NEGA NIDRI KOJI KURAC TAN IŠČE UČITELJ STAR 30 LET PA TOJ SVET NEJ VIDU MOGOČE MA KARTONČEK VETERAN SRAMOTA ŠTO JE DELAJ SEZNAM

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      25.06.2022 ob 9:48 SOBOČANEC gost

      DEMOKRACIJO IKOLI NISMO IMELI IN JE NE BOMO NIKOLI IMELI SEDAJ VLADA EVROPSKA DIKTATURA KAPITALIZMA

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      25.06.2022 ob 9:51 Karel K. gost

      Res je, Slovenija je že 31 let domovina korunpirani in pokvarjenih politikov iz preteklosti iz preteklega sistema in njihovih dednih političnih in genskih naslednikov v drugi in tretji generaciji. Zato je danes v Sloveniji na oblasti kaos, revščina, hinavščina laž, manipulacija. Slovenija v okviru Juge je tedaj pomenila v svetu le to, da je bila tampon zona med zahodom in vzhodom, ni pa pomenila nič v smislu razvoja, gospodarskega razcveta, demokracije in pravne države. Ta nepomembnost se nadaljuje do današnjih dni, ko več Slovenije sploh nihče ne upošteva kot resne države, saj ji vladajo voluharji.

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 11:15 gost

        In kdo je vse to porihto ? Domobranec Janči ki je začel s krajo in prodajo orožja denar pa v svoj žep, hotel je ukrasti državo vendar so ga ljudje ustavili in izvolili Svobodo. Upam da lopovi nikoli več ne bodo prišli na oblast.

        8 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 11:29 Karel K. gost

        Kako da ne bodo prišli na oblast, če pa so na oblasti tisti kateri so državo pokradli v zadnjih 31. letih na 45 let podlage

        14 6 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      25.06.2022 ob 9:59 JAKA gost

      Golobov predvolilni program : V Gibanju Svoboda se bomo zavzemali- Vodili bomo kulturni dialog in spoštljivo komunikacijo med ljudmi in politiko . Ne spoštujejo ne ljudi , ne politiko , ne vojsko in ne države .

      25 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      25.06.2022 ob 10:30 gost

      Hi,hi,hi,predsednica DZ., pa tako obnašanje , kot v najslabšem bosanskem vicu, vzroki za tako obnašanje pa so že opisani v nekaj komentarjih in zamislite si to osebo kot sodnico, joj,joj,hi,hi hi.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      25.06.2022 ob 10:35 gost

      Heh, san mislo ka do njemi gumbi doj spokali z suknjiča, bogi siromak komaj ga je vkup zakapčo, drugače pa nič novega, "osvoboditelji" v prvih vrstah, nekaj mlečnežev in par majskih hroščev v ozadju.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      25.06.2022 ob 11:03 Četnik gost

      Vse lepo da so proslave,ampak nevidim nikjer malega vžigalnika Kučana,ki je vse to z Janšem 91tega leta skuhala,umrli nedolžni ljudje,a danes se ne spominjata na njih glavno da sta pokrala državo

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      25.06.2022 ob 11:08 gost

      Revica,ni razumela,da pregleduje častno četo.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 11:31 Karel K. gost

        Nebi bilo presenečenje, da bi pod pazduho pograbila kakšnega policista ali vojaka iz častne garde in bi ga potegnila na rdečo preprogo.

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      25.06.2022 ob 11:37 gost

      Ce je kdo spremljal vcerajsnjo proslavo ob dnevu drzavnosi,se se sedaj joce od smeha,kaj je pocela prizadeta babnica,neka predsednica DZ,pa to ne pocnejo v mentalnih institucijsh,na zaprtem oddelku..tega ne pocnejo tisti ,ki imajo iq nad lediscem..sedaj,in to dokumentirano,se je pokazala izobrazba in iq,SVOBODNE vodilne politicne stranke,in posledicno tudi teh,ki so vodili to neukusno spackarijo..ce je bila pijana,bi naj rajsi zaspala kje na klopi parku,ce je bila zdrogirana kaj tudi mislim da je bila,in to na hudih mamilih,bi jo naj odstranili..ne pa da je poplesavala,mahala,cirkusirala,cakalo se je se samo ,da bo zacela zonglirat,ali neke skece pokat..osramotila je castno gardo,in vse zavedne SLOVENCE,skoda ,da je ni keri od gardistov posteno mahnil po tej kokosji barbi iq arkticnega morja prazni tikvacu...sramota kaj ste si izvolili

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      25.06.2022 ob 12:23 JOŽE gost

      Laž nesmrtna sopotnica komunistov in njenega izrodka socializma . Vse potrjeno v državi Slovenije s prizadetimi nosilci sedanje oblasti . Urška Župančič je najboljši primer te vrste . Dočakali smo bolno izrojeno , nedoraslo ženšče . Da pa je to ,da ljudje nimajo za jesti in da ni goriva , dobro za te ljudi saj tega vsega ne razumejo ,,,,, Da to razumejo le rdeče elite , ki so vsemogočne , božanske osebnosti polni znanja in razsvetljevanja So edini , ki lahko državljanom razlagajo , kaj je smisel življenja in sploh vsega .

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 12:33 gost

        Mislim ,da se je tudi pomurec . com z političnimi temami potegnil nazaj z sedanjo oblastjo . Potegnil se pa ni pri prejšni vladi ! Zanimivo !

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      25.06.2022 ob 12:52 četa gost

      Nekdo mi naj razloži kdo od politikov na mimohodu častne čete krili z rokami in ,,,,,, objema ,,,,,,gledalce in pokaže prelestno ozadje državni zastavi gardne enote ! Udeleženci pa ploskajo poskakujoči kraljici ljudskih src kot se imenuje , okranclana s tatuji . Pogrešam le še RINKO V NOSU !!!!!!

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      25.06.2022 ob 12:58 gost

      Slovenija praznuje svojo samostojnost tako kot se to spodobi. Brez, ograj in brez specialne enote policije kera bi prepovedala stop na proslavo samostojnosti Slovenije navadnim državljanom. Kajti to je počela prejšnja vlada Janeza Janše vstop na proslavo vsem Slovencem. Ker je diktator imel proslavo zase in svoje zveste hlapce.

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      25.06.2022 ob 14:27 gost

      Oh, teliček, te pa si ti gledal neko drugo proslavo, da nisi videl ograje, mogoče si pa samo slepa ovca levojajčna.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      25.06.2022 ob 15:39 gost

      to so patizani?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      25.06.2022 ob 16:45 gost

      Bi Kučan preko Spomenke Hribar krmaril Slovensko zunanjo politiko proti ,,jedrni ,,, Moskvi ? G, Matilda !!!!!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      25.06.2022 ob 16:55 gost

      Pa kaj ta dva nimata vnukov ???? Pa kaj pri bogi imata še prste zraven pri politiki !!!!!! Saj delata samo škodo ! Naj si vzameta molitvenik !

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      25.06.2022 ob 17:08 gost

      Pa kaj sta ta dva ,da se jima daje tako težo .Saj pa sta svoje že odkodakala ,dva prdca in mešalca dreka ,,,,,,,,,,,,16:45

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      25.06.2022 ob 17:22 gost

      Sramota za takšno spletno stran kot je Pomurec da objavlja komentare ko jih piše Karel K.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      25.06.2022 ob 18:09 JAKA gost

      Karel piše resnico ! Ti pa če tega ne preneseš pa se preprosto rečeno umakni iz portala

      13 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      25.06.2022 ob 19:05 Magyar Bacsi gost

      Vprašajte reveže, ki jih je na 100.000 kaj si mislijo o tej državi. Če ne bi bilo tujine, dnevne migracije bi bila to sama katastrofa. Prijatelju sem leta 1998 pomagal, da je odšel v Kanado in živi dostojno življenje. Ta država je ena sama beda in žalost. Prečudovita dežela, pokrajina, korupcija na max ravni....BEDA!!!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      25.06.2022 ob 19:09 gost

      BEDA JE TVOJ MASNOLASI !!!!!!!!!!!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      25.06.2022 ob 20:30 gost

      Psihoanalitičarka Nina Krajnik napovedala kandidaturo za predsednico države

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 7:35 Karel K. gost

        Slovenija jo potrebuje, saj je v psihičnem titoističnem klinču iz katerega se ne more izzviti že več kot 75 let. Vsaj ta si je upala strokovno razložiti kaj se v Sloveniji dogaja z ljudmi kateri ne mislijo s titoistično glavo, točno je opisala udbovski sistem uničevanja sposobnih izobraženih in politično drugačemislečih ljudi. Zagotovo ne bo rekla, kot Musarjeva, da je to, da kandidira za predsednico njeno poslanstvo, da ji je to pisano na kožo, da ni bila nikoli članica nobene politične stranke. Seveda pa ves čas slepo služi titoistični srenji in tudi strokovno de3luje v njeno korist, ko brani sločinsko preteklost teh barab.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      26.06.2022 ob 7:38 Karel K. gost

      Takrat leta 1990 je bila občina Murska Sobota največja občina in je obsegala velik delo Prekmurja z Goričko pokrajino vred. Zato ima sedanja mestna občina dolžnost, da pri praznovanjih državnega praznika 25. junija upošteva celotno takratno območje občine in ljudi kateri so sodelovali v tej preobrazbi Slovenije v demokratično in pravno samostojno državo brez Titoizma.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      26.06.2022 ob 8:26 I. J. Janšek gost

      Kdo je jokal v kleti Cankarjevega doma, ko so iz vojašnice v Vrhniki šli proti Ljubljani tanki? Janša. To je povedal Peinkiher, obveščevalec, ki je iz JLA prestopil v slovensko vojsko in rešil Ljubljano in Slovenijo pred bombardiranjem z letali. Ljudje, pa kaj vam ponuja ta serijski poraženec na volitvah Janša? Nič! Človek trpi zaradi svojih kosovskih korenin in sodelovanja njegovih prednikov z domobranci. Za njega so domobranci osvoboditelji ne partizani. Potvarja zgodovino. Sam pa je bil član Zveze komunistov. Janša je politično mrtev. Njegovo delo je rekorden dolg Slovenije, slabo stanje bolnic, razdvojena Slovenija, mednarodni politični škandali... Zakaj v petek ni prišel na proslavo? Sram ga je, nihče noče njegovih dramatizirani, izrednih razmer...nestrokovnih nakladanj. Uničil je velik del slovenske duše. Kje pa so kraje državnega denarja preko orožja, svojega brata... To so edine in prave resnice, janšisti verjeli ali ne. Itak ste in boste nihče, opozicija in kričači ala Trije iz kotu v parlamentu. Brez učinka.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 9:12 ZA I. J. Janšek- PRIJAVA gost

        I.J. Janšek OBVEŠČAM TE, DA SEM TVOJ KOMENTAR - SOVRAŽNI GOVOR, POSLAL SKUPAJ S PRIJAVO NA POLICIJO, DA TE NAJDE Z IMENOM IN PRIIMKOM, IN PREDA SODIŠČU. Kak velik bedak in siromak po duhu moraš biti, da kaj takega napišeš, sam sem aktivno sodeloval 91 v vojni za Slovenijo in na svoje oči videl in doživel, kdo se je skrival, pobegnil v Avstrijo, tako da o tem bodi tiho. Neresnice, ki jih pišeš pa boš tako z dokazi utemeljil na sodišču. Prijavo sem poslal kot AKTIVEN VETERAN V VOJNI ZA SLOVENIJO LETA 91, NISEM NOBEN PRISTAŠ JANŠE, MISLIM PA DA JE ČAS DA SE V SLOVENIJI ENKRAT ZA VSELEJ PRENEHA Z SOVRAŠTVOM, KER ZA TO SE NISMO BORILI NITI OSAMOSVOJILI. Veteran vojne za Slovenijo B. V.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 11:26 Vizjak - minister - morski prašiček gost

        Kaj je veteran???? A te boli resnica???? Sovražni govoro, pa ti si res budalo!!!! Pa kakšna vojna je to bila prosim lepo?????Če bi LJA hotela bi v dveh dneh zravnala Slovenijo!!!! Če bi bilo po jasharijevo in bavčarjevo, oba sta hotela, da se napadejo kasarne bi Ljubljano in Slovenijo zravnali. Na srečo so obstajalaii pamatenejši ljudje od teh dveh zblojencev. Ne govori bedarij in si ne delaj sramoto ti ubogi veteranček. Res si pravi veteran, povrh vsega še dementen.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      26.06.2022 ob 9:18 VPRAŠANJE ZA POMUREC gost

      Spoštovano uredništvo pomurec.com KAKO LAHKO DOVOLITE OBJAVO KOMENTARJA - SOVRAŽNEGA GOVORA KOMENTATORJA I. J. Janšek 26.06. 2022 ob 8:26 uri. Komentar namreč izpolnjuje kazensko odgovornost po KZ-1 in kot takega ga NE BI SMELI OBJAVITI.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 11:56 VETERAN 1991 gost

        ZA VIZJAK - MINISTER - MORSKI PRAŠIČEK Ti si potomec levojaje smradi ,ki se še takrat 1991 bil v moških j........ ali pa si na ustah imeli mamino mleko ! Taki froci in njim podobni drekmešalci --socialni podporniki so najhujši paraziti naše države ! Take bi bilo potrebno dobro prizemljiti ali ........ !!!!!!!

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 12:08 Vizjak - minister - morski prašiček gost

        Smrdiš ti tako imenovani veteran. Ti si sralaš posrani. A si s fračo streljal na svojo staro mater????

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 21:08 Nova24TV gost

        Vsi Janševi pristaši, nekdo vam je napisal resnico in to vas zelo boli. Malo glejte svoje "idiotske propagandiste SDS" na svoji TV in takrat boste videli, kaj je SOVRAŽNI GOVOR. Večina Slovencev se na srečo smeje iz vas in iz vaše TV. To ni samo produkcija sovražnega govora, je KRIMINAL. Sebe prijavite ne pa lastne provokacije iz Trstenjakove v LJ. Dajejo vam kost, ki jo glodate. Hehehehe

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      26.06.2022 ob 9:27 gost

      Gost ob 8,26 uri je povedal resnico, ki boli Janšiste in še posebej gosta ob 9,12 uri, Janša je naredil čez 50 milijard dolga in kdo bo to vračal---------prapra vnuki------------to je resnica.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 12:10 GOST OB 9:27 gost

        Ti si tudi veliko tele, potomec levojaje smradu, pojma nimaš o dejstvih zadnjih 30 let. Zdaj NI VEČ JANŠE zdaj imate SVOBODO ki kaže čistke in poteze, ki jih je delal Hitler ali ste to hoteli voliti te sprašujem, volili ste bando, ki ravno vas ki ste jo volili sedaj jebe na suho.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      26.06.2022 ob 9:51 pišti gost

      Vse te zdrahe o samoosvojitveni vojni pišejo otroci levojaje smradi ,ki se še takrat niso niti skokureknoli ali pa so na ustah imeli mamino mleko ! Tile froci in njim podobni drekmešalci --socialni podporniki so najhujši paraziti naše države ! Take bi bilo potrebno dobro prizemljiti ali ........ !!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      26.06.2022 ob 10:13 Karel K. gost

      Vse to o nastajanju samostojne Slovenije se lahko piše zaradi tega, ker se ponareja ta novi del zgodovine in vsaka stran, vsak posameznik hoče biti nek heroj, zaslugar, dejansko pa mnogi od teh niso sodelovali v tem procesu ali pa so le stremeli za tem, da bodo le oni ta glavni osamosvojitelji, tisti pa kateri so na terenu delali pa so za njih nihče in nič. Vi titoisti se lahko Janši zahvalite, da ste se v samostojni Sloveniji utrdili in ste z njim vred prevzeli oblastniške položaje, katere obvladujete že 31 let, država pa propada. Janša je s svojo prisotnostjo na čelu slovenske pomladi kamor ga je postavvil Kučan kot svojega učenca in gladiatorja, uničil sam Slovenskega naroda po svobodi in samostojni proevropski demokratični državi. Dokler se on ne bo umaknil ali ga kdo ne bo umaknil s političnega prizorišča, bo Slovenija ječala pot titoisitčnim zločinskim škornjem. Vse do tedaj na plano ne bodo mogli priti čljudje zares izobraženi in sposobni za vodenje politike, gospodarstva in razvoja. Komentator 8.26 je malo pretiraval in ni napisal nič resničnega ampak je pobral pocestne čenče. Nekaj besed resnice je tudi napisal, trudil pa se je le poveličevati titoisitčni zločinski sistem. Niso partizani osvobodili Slovenije ampak so to storili zavezniki. So se pa dejanski partizani kot domoljubi borili proti trem okupatorjem. Tisti partizani kateri so nastali maja 1945 niso nikoli bili v gozdu ali se niso borili ampak so čakali, da bodo drugi prinesli svobodo in so potem na koncu prišli iz svojih skrivnih brlogov ter začeli kričati, zmagali smo. Tako tudi danes delajo ti titoisti z Janšo na čelu. Za Janšo tudi ne obstajajo sodelavci pri nastajanju samostojne države, kateri niso njemu podrejeni in ne mislijo z njegovo glavo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      26.06.2022 ob 10:56 Pištabači gost

      Vedno je bilo, da se slikajo na proslavah tudi tisti, ki so bili TAKRAT proti. Človek je največja zver, tudi samemu sebi

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      26.06.2022 ob 10:57 gost

      PIŠTA BAČI KOLO VLAČI !!!!!!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      26.06.2022 ob 12:02 gost

      Kaj je bosanc ti je dolgčas , te kaj srbi ,so se ti možgani skisali , si drislavi , govno levojajo .Si največje zlo v Pomurju . 11:26

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      26.06.2022 ob 12:39 gost

      Pomurec com kako dovolite ,dopustite komentarje ,ki se norčujejo iz veteranov iz leta 1991 , ki so se borili za nas prekmurce oziroma Slovenijo .To je žaljivo tudi iz vaše strani .Prosim da brišete te žaljive komentarje delno ali v celoti . V nasprotnem primeru bom pisal v uredništvo Lp

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 12:56 Ne rabiš gost

        Vse je zaman. Tudi tja lahko greš. Pa nes nič naredo žal. Na pomurec lejko vsak napiše kar hoče. Njim so zgleda taksi komentarji v ponos nikjer na noben portalu to ne vidiš.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      26.06.2022 ob 12:56 gost

      Ja tudi jaz se strinjam z komentarjem ob 12:39 ,da pomurec ni pošten do takšnih ,ki so se borili za nas in da tako žaljivih zapisov ne briše .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      26.06.2022 ob 12:59 gost

      Veteran puško bi vrgel v koruzo leta 1991 pa bi bilo več koristi kot da si glavo držal za Pomurje !!!!!!!!! 11:56

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 13:03 gost

        To je zahvala našemu veteranu -z grajami ! To lahko naredi samo podli človek !!!!!! Živel VETERAN ŠE NA MNOGA LETA 12:56

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      26.06.2022 ob 13:00 gost

      12:56 Res je ! Žalostno toda resnično !!!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2022 ob 13:12 gost

        JE veliko takšnih ki imamo srce in dušo . Razumemo tvojo bolečino ,ki ti jo nespameten človek piše . Veteran drži se in ne obremenjuj se z takšnim bedakom ,ki ne ve sploh kaj je življenje in zakaj sploh živi . Lep nedeljski dan ti želim . 12:56

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      26.06.2022 ob 13:19 gost

      (12:56 ) Srh me spreletava ,da so ljudje lahko tako žaljivi do našega VETERAN 1991 ,ki se je boril za nas in tvegal svoje življenje .!!! Še na mnoga leta ,bodi ponosen še naprej ,ne kloni pred zverjo ,ki ti je napisala zapis . Lepo bodi !!!!!!!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      26.06.2022 ob 13:27 gost

      Vzemi kozarček vinca nazdravi sebi in nam ,ki te podpiramo in ti želimo še na mnoga zdrava lepa leta .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      26.06.2022 ob 13:29 gost

      Dodam ob 12:56

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      26.06.2022 ob 22:10 VETERAN 1991 gost

      Hvala vsem, za vaše besede vzpodbude v komentarjih, vidim, da še vseeno obstajajo v tej državi zavedni ljudje za katere se je bilo vredno boriti, kar nekaj jih je dalo, na žalost, tudi življenje. Mnogi ki tega niste doživeli - videli kako tanka je nit med življenjem in smrtjo, res ne želim, da bi kaj takega doživeli. Da pa se še norčujete iz vsega tega, po 31 letih - ne morem verjeti, da je to možno. Saj vem, da se ne zavedate trpljenja nič krivega ljudstva Ukrajine in vseh nedolžnih žrtev, zaradi česa vas sprašujem, odgovorite si sami. Bog živi Slovenijo (veteran in udeleženec vojne za Slovenijo 1991).

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2022 ob 12:28 Cigan iz Vanča vasi gost

        Ejjjj dilinka veteran ne pozabi si zamenjate pleničke, so usrane in smrdiš.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2022 ob 12:28 medica gost

        puno je leta 1991 bilo administratorof na postaji milice, jna nejso vidli, so pa veterani in veteranke. vsaki lovec iz leta 1991 je ze skora veteran.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2022 ob 4:04 Vizjak - minister - morski prašiček gost

        Nič se ne hvali to vojno iz peskovnika!!!!! Tvoj šef jajo jo je vodil iz kleti, bunkerja.......

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      27.06.2022 ob 3:24 Nemanja Milovič gost

      NOB je bila prava vojna - osvobodilna vojna, to o čem pa ti govoriš - revček pa ni bilo nič. Tvoj jashari se je skrival po kleteh, hotel uresničiti bolane ideje, ki bi Slovenijo popeljale v pogubo. Zato pa pomiri se in poskušaj ozdraviti svojo šizofrenijo. Boš lažje živel v miru in sožitju z ostalimi. Ukrajino pa lepo pusti pri miru, ker je ameriško maslo, ki so največje zlo sodobnega sveta. Uživaj na stara leta.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2022 ob 12:26 Nemanja Milovič gost

        Veteran, pravi si veteran, podrislan, usran, ukozen in povrh vega še dementen in sedaj ti še vročina škodi. Odpočij si, vonj pa imaš tudi že po cipresah.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.