https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na Slovenski ulici ponovno zazvenele najlepše operne arije

Murska Sobota, 26.06.2022 ob 10:00  

V soboto, 25. junija, se je na Slovenski ulici v središču Murske Sobote odvila Operna noč, ki je že več kot pol desetletja tradicionalni koncert Simfoničnega orkestra Slovenskega narodnega gledališča Maribor. 

Operna noč je že več kot pol desetletja tradicionalni koncert Simfoničnega orkestra Slovenskega narodnega gledališča Maribor, na katerem pod taktirko umetniškega direktorja Simona Krečiča nastopajo priznani solisti mariborske operne hiše. Program koncerta v Murski Soboti tudi letos sestavljajo najlepše melodije iz zakladnice operne umetnosti.

Nastopili so Simfonični orkester SNG Maribor, Zbor Opere SNG Maribor in solisti: Sabina Cvilak, Valentina Čuden, Nika Gorič, Petya Ivanova, Andreja Zakonjšek Krt in Martin Sušnik, pod taktirko Simona Krečiča in vodstvom zborovodkinje Zsuzse Budavari Novak. Ponovno so poskrbeli za še eno nepozabno poletno noč v Murski Soboti. 

Z Operno nočjo se je začel v vsej svoji veličini tudi Festival Soboški dnevi 2022, ki bo v naslednjih dneh ponovno popestril kulturni utrip mesta. Program najdete na tej povezavi.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2022 ob 10:13 Vivi gost

      Zelo lepo pripravljen in izveden koncert. Izvajalci so se zelo potrudili in profesionalno izvedli svoje nastope, zato bi si solisti, vodja zbora in dirigent vsekakor zaslužili vsaj majhen znak zahvale, kot je n.pr. šopek rož s strani organizatorja.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2022 ob 14:48 gost

      Pohvalno

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2022 ob 19:24 fizl gost

      Narodi de se pomali fuzlalo od draginje in vseh podrazitev... zidan pa ma cas laziti

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2022 ob 19:29 domačijn gost

      Zakaj v prvih vrstah sedijo neuki predstavniki trenutne oblasti , ki nobenega pojma --posluha nimajo o teh glasbenih zadevah ! samo da se šopirijo z debelimi bleki ! podenj od podnja

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.06.2022 ob 21:35 Tiera Zebrowski gost

      Zarađujem više od 12.000 dolara mjesečno na internetu. Dovoljno je da udobno zamijenim prihod od starih poslova, pogotovo ako se uzme u obzir da radim samo 11 do 12 sati tjedno od kuće. Bio sam zaprepašten kako je bilo lako nakon što sam ga probao... SRETNO..OVDJE............__WWW.livejob247.COM

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.