https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iščejo lastnika psa, ki je ugriznil žensko v Vučji vasi

25.06.2022 ob 7:50  

Pretekli petek so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih je nastala samo materialna škoda, štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in miru, zasegli moped, ugriz psa, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino delov z osebnega avtomobila, tatvino mobitela, poškodovanje cipres in neplačevanje preživnine.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Ob intervenciji policistov, so se kršitelji pomirili in s kršitvami prenehali.

Ljutomerski policisti so obravnavali ugriz psa. Do sedaj neznani pes pasme nemški ovčar, je na sprehodu v bližini reke Mure v Vučji vasi žensko ugriznil v roko. Za lastnikom psa policisti zbirajo obvestila.

Ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen moped.

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2022 ob 11:45 obnovljivi vir gost

      Živali v naši državi so pa ja na prvem mestu !? Več (dobrega ) se piše o njih kot pa o ljudeh in vsakemu debilu je ščenad prioriteta ki je dosti pred ljudmi !!!!? Žal je tako in karavana bo šla z šalabajzarji naprej !!!!?

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2022 ob 20:11 Pika gost

      Ne mores verjet. Vedno so psi krivi ???

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.