https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan občine Kobilje sprejel devetošolce

Občina Kobilje, 28.06.2022 ob 8:30  

V petek, 24. junija, je župan občine Kobilje Darko Horvat sprejel devetošolce, ki so zaključili šolanje na Osnovni šoli Kobilje.


Župan občine Kobilje Darko Horvat je minuli konec tedna sprejel devetošolce, ki so zaključili letos šolanje na Osnovni šoli Kobilje. 

Osnovno šolo Kobilje so zaključili Nik Barbarič, Aleks Frater Kavaš in Domen Julijan Smej.

Župan jim je v imenu občine podaril knjigo Štefanova dolga pot od Ivana Koncuta in spominske kartice ter jim zaželel obilo uspeha v nadaljnjem šolanju.

Posebno pohvalo je dobil Nik Barbarič za odličen uspeh v vseh letih šolanja. Sprejema se je udeležila tudi razredničarka Marjana Kočar, so sporočili iz občine Kobilje.

Foto: Občina Kobilje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2022 ob 11:50 školnik gost

      Darko Horvat je tudik bil vrli v šoli.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2022 ob 12:40 ...... gost

      Štirje učenci končali devetletko, to so občine in šole. Štirje učenci in 12 predmetnih učiteljev, to te buje.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2022 ob 13:50 gost

      To pa zato da v Slovenji vsak zaselek Bogi za hrbton ima občino in 20 ljudekov. Zato vse ukiniti in denar bolj smiselno porabiti. Dati ga tistim ki so podprgom revščine.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2022 ob 7:28 gost

        Napačno razmišljanje, v Sloveniji je pomemben vsak zaselek, pomemben je vsak devetošolec, najsi je iz Kobilja ali iz Ljubljane. Skupnost sestavljamo vsi.

        14 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2023 ob 12:05 ka bi rad gost

      tiu boj pa mi prnese kapučino

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.