https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Folklorno društvo Vrbe in Betka Eli Lee odprli »Poletje v Moravskih Toplicah«

Moravske Toplice, 10.07.2022 ob 13:00  

V soboto, 9. julija, 2022 je na zelenici v središču Moravskih Toplic, na Festivalu bezga, nastopilo najprej Folklorno društvo Vrbe, sledil pa je koncert domačinke Betke Eli Lee.

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravili pestro poletno dogajanje. Ob sobotah se bodo tako ves julij in avgust zvrstili glasbeno obarvani tematski poletni večeri.

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah so tako prvi nastopili plesalci Folklornega društva Vrbe.

Folklorna skupina Vrbe prihaja iz Rogašovcev.

Plesalci skupine pa se trudijo, da bi čim večjemu krogu ljudi prikazali folklorno dejavnost in ob tem tudi ohranjali običaje iz preteklosti, da ne gredo v pozabo. Gre za skupino, ki ji ne zmanjka entuziazma.

Poleg folklorne skupine pa se je na sobotni prireditvi predstavila tudi Elizabeta Lebar – Betka pod umetniškim imenom Eli Lee.

Elizabeta Lebar – Betka pod umetniškim imenom Eli Lee je pritegnila veliko pozornosti s svojo prvo avtorsko pesmijo Ti to imaš. Betko, ki prihaja iz občine Moravske Toplice, ste lahko videli že v resničnostnih šovih Nova zvezda Slovenije in X Factor, v katerih si je prislužila naklonjenost občinstva in številne pohvale žirantov. Ti so večkrat izpostavili njen edinstveni slog, prepoznavni značaj in jo primerjali celo z Amy Winehouse.

Ob vsem tem pa so si obiskovalci na promenadi ob hotelih Term 3000 zraven prireditvenega prostora v središču Moravskih Toplic lahko popestrili dopustniške trenutke na Poletni turistični tržnici, kjer so lahko našli dobrote za vsakogar.

Hkrati pa je bilo poskrbljeno tudi za kulinarično ponudbo ter otroško animacijo za najmlajše.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija