https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Rok Bračko in Grega Okroglič osvojila državno prvenstvo v odbojki na mivki

Murska Sobota, 12.7.2022  

To soboto je v letnem kopališču v Murski Soboti potekalo državno prvenstvo mladih U20 v odbojki na mivki. Turnirja se je udeležilo sedem ekip, osvojila pa sta ga dvojec Rok Bračko, aktualni evropski prvaka v tej starostni kategoriji, in Grega Okroglič. V finalu sta v treh nizih ugnala Žana Zajca in Jako Prevorčnika.

Sedmo mesto sta osvojila Teo Založnik in Nik Marič, domačina iz Radencev, ki sta nastopala za ŠD Ludus. Peto mesto sta osvojili ekipi Ben Yan in Gocozaver-Cestnik Volley. Za prvo ekipo sta igrala Benjamin Mugerli in Yan Pigarev za BVC Salonit Anhovo – Kanal/Ljubljana Volley, druga dva za Cestnik Volley.

Četrto mesto je osvojila ekipa Piknik varianta OK Mežica, za katero je tokrat Vid Ranc igral z Nikom Mujanovićem. Tretje mesto sta za ekipo Dolenjska svizci, priigrala Jure Kocjančič in Mohor Travnik.

V velikem finalu smo za prvo mesto videli izjemno srečanje. Drugo mesto je na koncu pripadlo Žanu Zajcu in Jaki Prevorčniku, za ekipo Ludus. Prav tako iz ekipe Ludus prihajata tudi zmagovalca turnirja Rok Bračko in Grega Okroglič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.