https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Župan Grada za Jankovića, Magdič za NSi?

 

Pojavljajo se nova imena, ki naj bi v Pomurju zastopala različne politične stranke na prihajajočih predčasnih parlamentarnih volitvah. 


S poslansko kandidaturo pod okriljem Jankovićeve liste se spogleduje župan Grada Daniel Kalamar, v Murski Soboti in Beltincih pa naj bi se s kandidaturo pri Jankovićevi list spogledovala Nadja Ivanc Miloševič, trenutno profesorica na murskosoboški gimnaziji in bivša podžupanja Murske Sobote iz časa županovanja Antona Slavica.  

Za stranko TRS naj bi v eni izmed pomurskih volilnih enot kandidiral Stojan Habjanič, ki deluje na področju ekologije, za kandidaturo pri NSi pa naj bi se odločala Milan Kerman, nekdanji župan Beltincev, in dr. Jožef Magdič, nevropsihiater in psihoanalitik.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.