https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili na tekmi med Radomljami in Muro?

8.8.2022  

Nogometaši Kalcerja iz Radomelj in Mure so se včeraj v 4. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0).

Radomljani tudi po štirih krogih nove sezone ostajajo nepremagani. Ob dveh zmagah imajo zdaj dva remija, slednjega so si včeraj izborili v enakovrednem boju z Muro, v katerem je prvi polčas pripadel domači ekipi, drugi pa gostujoči. Ta ima po novem zmago, poraz in dva remija.

Radomljani so tekmo začeli odločneje. Vicko Ševelj je neuspešno od daleč poskusil v četrti minuti, štiri minute pozneje je žoga po podaji z desne strani zadela vrh prečke, v 20. minuti pa je Nedim Hadžić poskrbel za vodstvo domačih. Po dolgi podaji je Mario Čuić z glavo podaljšal žogo do Hadžića, ki je prišel v kazenski prostor in rutinirano ugnal Matka Obradovića.

Mura je v prvem polčasu le enkrat resneje zagrozila, ko je v 19. minuti z 18 metrov poskusil Martin Šroler, Emil Velić pa ni imel veliko dela. Pozneje so žogo več v svojih nogah držali Sobočani, ki pa ob organizirani igri domačih niso našli poti do pravega zaključnega strela. V 40. minuti je sicer z glavo poskusil Mirlind Daku, a je bila žoga z leve strani za malenkost previsoka.

Ob polčasu je trener Mure Damir Čontala v igro poslal Mihaela Klepača, v 49. minuti pa je do novega strela prišel Šroler, spet pa je bil na mestu Velić. Luka Bobičanec je zatem meril previsoko s strelom od daleč, na drugi strani pa je od daleč zgrešil Leon Sever. V 52. minuti je Daku prestregel žogo in prišel do strela z desne strani, žogo je poslal proti praznim vratom, a zadel le zunanji del mreže tik ob prvi vratnici.

V 71. minuti pa so se Čontalove menjave obrestovale, saj je z natančnim strelom s slabih 20 metrov zadel Klepač in s svojim drugim golom sezone izenačil na 1:1. V 77. minuti so gosti še neuspešno zahtevali enajstmetrovko, v nasprotnem napadu pa je Francesco Tahiraj poskrbel za še nekaj dela Murinega vratarja.

Od 83. minute naprej pa so Radomljani igrali praktično z igralcem manj, saj je po sili razmer v igri po poškodbi kolena ostal Ivan Ćalušić, v 88. minuti pa tega ni uspelo unovčiti Klepaču, ki je premalo natančno meril s 14 metrov. V sodniškem dodatku pa je Ćalušić moral igrišče zapustiti na nosilih, a tudi igre z igralcem več Muri ni uspelo izkoristiti. Mura bo v 5. krogu v soboto gostila Tabor.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2022 ob 11:10 gost

      Mura iz Murske

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2022 ob 11:11 gost

      Tak ste kak papagaji, vsak ponedeljek poneumljate ljudi in sebe z istimi članki.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2022 ob 11:15 ccc gost

      tan ste enoga pozabili poslikati gor v koti.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2022 ob 11:16 ccc gost

      tan ste enoga pozabili poslikati gor v koti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.08.2022 ob 11:52 2 liga gost

      Gajsera nazaj v Muro !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.08.2022 ob 12:50 SOBOČANEC gost

      GNOJA ČONTALO STIRATI IZ KLUBA, KER NIMA POJMA OD NOGOMETA. ŽALOSTNO JE, DA TAKŠEN IDIOT,KI STAVE IGRA NE MORE TRENIRATI MURE.SRAMOTA,SRAMOTA---------DOKLER BO ČONTALA TRENER MEME NE BOSTE VIDELI NA TEKMAH MURE IN ŠE NEKAJ PRIVŽENCEV NOGOMETNEGA KLUBA MURE VEČ NE BO NA TEKMAH NK MURA DOKLER BO TA IDIOT ČONTALA TRENIRAL MURO. TO JE RESNICA IN ČAO MURA.

      12 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2022 ob 16:23 Odnos gost

        Sram naj bo vse tiste,ki imajo svoj iku pod lediščem.Ste ponosni na svoje komentare.Spoštujte vodstvo mure spoštujte igralce nihče od nas ni popoln.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.08.2022 ob 13:26 gost

      Kuzmiče in Rajbare bo tej nasmešek hitro odišo iz obraza.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.08.2022 ob 15:30 MURAŠ gost

      SOBOČANEC tij raj gledaj balinanje saj se na nogomet ne razmiš ČONTALA nas je pripelo v EVROPO z slabšo ekipo kot je imel ŠIMONDŽA pa za polovico manjšo plačo PREKNORRCI z domačega trenerja se norca delaš to se delaš tudi iz sebej BRAVO ČONTALA

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.08.2022 ob 16:22 cinki gost

      Kaj pa minister žička.Menim da bi bil to super odločitev za novega trenerja Mure.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2022 ob 16:57 gost

        Vstopil je obranbo se postavil , držo se kot da iskal je puško se prijel za glavo je , za buško preden prišlek koga je pozdravil .

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.08.2022 ob 19:09 LFL gost

      Sobočanec OSTANI DOMA takih v Fazaneriji ne rabimo.Lahko pa greš na tekmo v Beltince ali pa v Lendavo in tam pametuješ.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.08.2022 ob 23:37 Torca gost

      Sobocanec.. taksnih kak si ti Mura niti ne nuca na tekmi. Ka ti je Contala kriv ka ga tak zalis,verjetno ma malo vec nogometnoga znanja od tebe pa tebi podobnih!! Vi ste Murini navijaci kda zmaguvlejo vaci pa samo pljuvate po njih! Resno pametna odlocitev ka nebos odo na tekme!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.08.2022 ob 7:56 gost

      6:24 ALo bolj podlega komentarja nisi mogel napisatii .Hvala za taknega nekolturnega bosanca oz vas bosancev ,ki so podobni tebi in marš nazaj v jugo od koder ste se privlekli .!! Ološ!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.08.2022 ob 8:00 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Točno tak koga un straši s ten ka nede šou na tekmo, naj nejde nikumi je nej mus. Pravi navijači odimo na tekme v dobron in v slabon obdobji. Štenkaši keri so najbole pametni pa naj so doma sama sreča.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.08.2022 ob 10:32 gost

      MURAŠ TI NISI NAVIJAČ MURE NE VIDIŠ RESNICE TIJ SI ENA VELIKA BUDALA VERJETNO HODIŠ KOCKAT Z ČONTALO TEBI NI ZA MURO,ČAS BO POKAZAL KJE BO MURA PRISTALA Z KOCKARJEM DOBRI IGRALCI NA KLOPI SLABI PA V PRVI POSTAVI NEKATERI IGRALCI PA PIJANČUJEJO NI REDA PA DISCIPLINE PA TO NEVIDI TRENER BREZ NOGOMETNOGA ZNANJA

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.08.2022 ob 13:21 LFL gost

      Vsi bi samo menjavali Čontalo a nihče ne pove KOGA BI KONKRETNO IMELI ZA TRENERJA. Povejte TOČNO KATEREGA TRENERJA,Če takrat ne bo štimalo vas bomo držali za jajca.TOČNO KATEREGA TRENERJA : IME IN PRIIMEK.VSAK se naj identificira z IMENOM in PRIIMKOM. PA da vas vidimo in slišimo !!!!!!!!!!!!!NAVALITE PAMETNJAKOVIČI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      10.08.2022 ob 16:30 gost

      L F L TI TUDI SI ZAGOVORNIK ČONTALE TO PA NEVIDIŠ DA NIMAJO IGRE IZ TEKME V TEKMO SO SLAPŠI VODIJO PO PRIJETI GOLI REZOLTATI SLABI VODCTVO MURE ZELO DOBRO POZNA PRIJATELJA ČONTALO,KATEREGA SO ONI POSTAVILI ZA TRENERJA SAMO JE TU DRUGA PESMA,KATERO POJE VODCTVO MURE Z ČONTALOM ČE BI IMELI TRENERJA Z NOGOMETNIM ZNANJEM BI MURA DANES BILA PRI VRHO LESTVICE NEBI BILO DVA TABORA PA PIJANČEVANJA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      10.08.2022 ob 18:46 gost

      Čisto pravilen odgovor za trenerja vsaj pa imamo Spasojeviča on je profič in trenira deco tou bi lejko trenejro Čuntala deco Spasojevič pa člane neven ge je tu problen pa ne bojte takšne pametnjakoviče

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.