https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V središču Murske Sobote nova oznaka na parkirišču

Ulica Staneta Rozmana, 11.08.2022 ob 10:00  

Iz Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da je parkirni prostor na ulici Staneta Rozmana v znamenju nacionalne preventivne akcije Hitrost.

S kampanjo opozarjajo na pomen prilagojene hitrosti, na ustrezno varnostno razdaljo in posledično tudi zaviralno pot. Opozarjajo, da z divjanjem ne pridobite ničesar, vaši bližnji pa lahko izgubijo veliko. Vas.

Naslovna Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2022 ob 21:45 gost

      I get paid more than £145 to £395 per HOUR for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this I have earned easily £23k from this without having online working skills . Simply give it a shot on the accompanying site… Here’s what I do---------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐮𝐳𝐳𝐉𝐨𝐢𝐧.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.