https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se odpraviti ta konec tedna? Tukaj je nekaj predlogov

29.09.2022 ob 19:00  

Tudi ta vikend bo v Pomurju zelo pestro, saj se bodo zvrstili številni dogodki in prireditve. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 30. september

Gasilska veselica z ansamblom Štrk

Radgonska veselica, ki jo organizira PGD Gornja Radgona ob 140-letnici, se bo odvila na Pomurskem sejmu v hali C, z začetkom ob 20. uri. Nastopil bo ansambel Štrk, za dobro hrano in pijačo bo prav tako poskrbljeno. 

MIKK: Šenki rolanca

MIKK Murska Sobota prireja glasbeni večer Šenki rolanca, z začetkom ob 21. uri. "Obüjte se takka te lejko plejsalee ali pa te se mogli dojzütee," sporočajo. 

Sočna vilica - ODPOVEDANO

Sočna vilica vabi še zadnjič v tem letu na Slovensko ulico, kjer bo ponovno opojno dišalo med 11. in 20. uro. Za vaše kulinarično razvajanje bodo tokrat poskrbeli Falafel Okusi Orienta, Foodstock, Iskreno gospodinjstvo, Gud Street Fud, Super Pizza, Langoš Vinarium, Habahaba Streetfood, Bernijeve puhaste palačinke, Koru sladoled, Mojster Vafelj, Zmajev vodnjak, Herga vina, Gin Spot in Skubeer Brewing. Druženje pa bo popestril glasbeni nastop v živo, prihaja Parvani Violet.  

 

MCGR: Raoul & the Wisemen + Darkmen

Mladinski center Gornja Radgona organizira koncert, na katerem bo nastopila skupina Raoul & the Wisemen in duo Darkmen z začetkom ob 20. uri.

Sobota, 1. oktober

16. Grajski bazar z goričkimi meštri

Javni zavod Krajinski park Goričko in Goričko drüjštvo za lepše vütro vabita na že 16. bazar na grajskem dvorišču, ki se bo na gradu odvijal med 10. in 17. uro. Pripravili so zelo pester program, med drugim stojnice z izdelki mojstrov domače obrti in dejavnosti, kulinarično ponudbo, delavnice za otroke (lov na zaklad), razstavo starih sort jabolk in sadežev visokodebelnih sadovnjakov, sprehod z zeliščarjem, streljanje s fračo in še veliko več. 

Medeni dan

PD Lendava in Čebelarsko društvo vabita na pohod s startom ob 8. uri pri učnem čebelnjaku. Trasa pohoda je Lendava - Lendavske Gorice - Dolgovaške Gorice - Lendava, skupaj 10 km poti. Pohodniki bodo imeli postanek pri čebelarju, se okrepčali z medeno malico in zaključili pri stolpu Vinarium s predstavitvijo medov letnik 2022 in kulturnim programom. 

Nedelja, 2. oktober

Kolesarjenje skozi sosednje občine

Občina Razkrižje bo v sklopu aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti, ponovno izvedla Kolesarjenje skozi sosednje občine - Sveti Martin na Muri, Lendava in Črenšovci. Zbirno mesto bo v centru Zavirje Razkrižje ob 14.30. 

19. Pohod po Motovilcih 

Peški društvo za rekreacijo in sprostitev Motovilci vabi na tradicionalni pohod po Motovilcih. Pohodniki se naj zberejo ob 10. uri pri gasilsko-vaškem domu Motovilci. Dolžina proge je osem kilometrov. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.   

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2022 ob 20:32 SusanDodd gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2022 ob 21:43 RobertMoyer gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.