https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Nezakonit lov, poškodovanje tuje stvari in goljufija

03.10.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in manjši požar.


Na področju kriminalitete je bil na območju Ljutomera obravnavan nezakonit lov, v Gornjih Petrovcih poškodovanje tuje stvari, v Lendavi goljufija in v Murski Soboti tatvina goriva.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2022 ob 8:46 gost

      A za take zadeve pa imajo čas, ka bi pa polovili prave lopove pa huligane po tej državi to pa ne. Glejte telebani v S V O B O D I a se zavedate da je narod LAČEN in nega ga zakona bokibogme, da si v takem primeru ne bi smel kaj uloviti iz narave, ki je last vseh ne samo enih izbrancev, in tako poskrbeti da družina ne bo stradala in ne bo lačna.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2022 ob 17:50 Police so bile polne odrezanih glav gost

        24ur.com/novice/tujina/pretepena-zadavljena-ustreljena-zazgana-po-14-letih-nasli-morilca.html

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2022 ob 8:56 gost

      Kak se napihuješ debil zabiti. Če nebi prejšnja vlada po kradla vse in še več z zadolžitvijo bi vsi Slovenci imeli vsega dovolj in še več. S tem pa ko si je prejšnja vlada posojala denar in zadolževala glupi narod. Delila ga je pa tajkunom, oligarhom, lobistom z keri I je krmari Janez Janša po golf igriščih po morju na njihovih jahtah na piknikih zasebnih itd. Smo pa zdaj vsi zaradi tega v,,,, riti,,, samo ti gnoji bogatunski dalje harajo bugastvo z pomočjo prejšnje vlade kera njim je davkoplačevalski blagajno na široko odprla. Glupi narod pa naj plača kot nas imenuje desna domobranska sds stranka z oprodo novo Slovenijo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2022 ob 10:55 gost

        🕊 pred volitvami obljubi, 🐔 mu sledijo. 🕊 po volitvah 😜, 🐔 pa JANŠA je kriv.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2022 ob 9:46 gost

      Na murskem valu je spet najbolj pameten SDS Madžar in Horvat nova Slovenija. Ta dva debila sta naredila pa ravno največ škode Prekmurju v prejšnji vladi z blagoslovom Janeza Janše. Kajti prodali so polovice Prekmurja Madžarom. Se pravi Orbanu prijatelju Janeza Janše.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.10.2022 ob 9:49 gost

      Tudi hribček edini v tej okolici lendavske Gorice so prodali Madžarom kjer zdaj gradijo fabriko čokoladnico. Kera pa sploh nesppada v to okolje zato bi morala odgovarjati prejšnja vlada in ta napihnjeni madžer poslanec.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2022 ob 10:54 gost

        Proti realizaciji že potrjenih sofinanciranih infrastrukturnih projektov v Pomurju pomurski poslanec Darko Kranjc, Vera Granfol, Tine Novak in Sara Žibrat. To pa je slaba popotnica za vzhodnoslovensko regijo.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.10.2022 ob 9:49 gost

      Popravek Madžar.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.10.2022 ob 11:06 gost

      Najbolj donosno bi bilo da bi prodali vaše desne debilne pederska,,, riti,,, Rusom. To bi bilo veselje.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2022 ob 11:18 gost

        Pederske 'riti' podpira vladajoča garnitura, tako, da se lahko vprašaš, če si že dovolj plesal.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.