https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pod vplivom alkohola vozilo 14 voznikov

03.10.2022 ob 12:50  

Od 107 voznikov jih je 14 vozilo pod vplivom alkohola.

Minuli petek so pomurski policisti izvedli poostren nadzor nad vožnjo pod vplivom alkohola v prometu. Odrejenih je bilo 107 preizkusov alkoholiziranosti. Pri 14 voznikih je bilo ugotovljeno, da vozijo pod vplivom alkohola in sicer pri 11 je bila koncentracija alkohola v organizmu do 0,52 mg/l, pri 3 pa nad 0,52 mg/l.

Pomurski policisti opažajo povečano število voznikov pod vplivom alkohola.

Zato za vse voznike ponovno pozivajo – vozite le trezni. Če boste uživali alkoholne pijače, se ne odločajte za vožnjo v cestnem prometu. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prehitevanju, prednosti, varnostni razdalji, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov. Policisti PU M. Sobota bodo s poostrenimi aktivnostmi in nadzorom na tem področju nadaljevali tudi v prihodnje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2022 ob 16:30 DoriJensen gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2022 ob 18:40 MarthaBishop gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2022 ob 18:54 Cepec gost

      Haha. Mesarič nafudo??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.10.2022 ob 19:29 gost

      Fajn bi bilo,da bi se bolj kontrolirali pešce,ki ne nosijo kresnick...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2022 ob 9:15 vožnjak gost

        idi k okulistu. sicer pa glede na to kako življenje imamo, najbolje res, da človek pije in se drogira. če nisi totalno, se da čisto lepo voziti.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.