https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beltincih nasilje v družini, v Lendavi vlomili v klet

05.10.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.


Na področju kriminalite so v Beltincih obravnavali nasilje v družini in osumljenemu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. V Lendavi obravnavan vlom v klet in dve grožnji, v Murski Soboti poškodovanje osebnega avtomobila.

Malo po 14. uri je na cesti med Radomerjem in Žerovinci prišlo do prometne nesreče, katero je zaradi prehitevanja v škarje povzročil neznani voznik osebnega avtomobila znamke Audi, srebrne barve. Da bi preprečil trčenje se je oškodovanec umaknil skrajno desno in zapeljal z vozišča. Vse, ki bi kakrkoli vedeli o prometni nesreči pozivajo, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 1200.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2022 ob 7:52 gost

      To ni bil noben vlom v klet ampak brbotanje mošteka keri se spreminja v vino.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2022 ob 22:15 Albanska mafia gost

        24ur.com/novice/tujina/ukrajina/odkrili-novo-rusko-mucilnico-sosedje-so-ves-cas-poslusali-krike-iz-kleti

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.