https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predprodaja vstopnic po najugodnejših cenah za Ples-noč čarovnic samo še danes, uvaja se festivalska kartica

21.10.2022 ob 12:30  

Vstopnice za Ples - noč čarovnic po posebej ugodni predprodajni ceni „Early Bird” za posamezni dan dogodka so razprodane, ostale so samo še 3-dnevne čarobne vstopnice „Early Bird” po posebno ugodni ceni, ki pa so v prodaji samo še danes, v petek, 21.10.2022.

 

Organizator priporoča nakup vstopnic v predprodaji, ker so le-te ugodnejše in omogočajo tudi hitrejši vstop na prizorišče. Priporoča se pravočasen prihod na prizorišče, saj se pričakuje veliko število obiskovalcev iz vse Slovenije in tudi iz tujine.

Poskrbljeno bo za dva vhoda na prireditveni prostor, pri čemer bo glavni vhod na vzhodni strani dvorca, drugi vhod pa bo na južni strani pri Kavarni Dvorec Rakičan.

Otroški program bo tako v soboto kot tudi v nedeljo zelo pester in zanimiv, s številnimi izvajalci iz Slovenije in tujine ter posebnimi spektakli za vse generacije.

Posebna novost letošnje prireditve Ples-noč čarovnic so festivalske plačilne kartice. Nakup hrane in pijače bo možen izključno s posebno plačilno festivalsko kartico Dvorec Rakičan. Vsak obiskovalec si bo lahko na prireditvi napolnil svojo festivalsko kartico s poljubnim zneskom in neporabljen znesek dobil povrnjen do konca trajanja prireditve. Festivalska plačilna kartica Dvorec Rakičan ostane obiskovalcem v trajni lasti. Koristili jo bodo lahko tudi v prihodnje na dogodkih organiziranih s strani RIS Dvorca Rakičan.

Cene vstopnic:

Petek, 28. 10. 2022

Predprodaja: 13,90 Eur

Na dan dogodka: 18,00 Eur

GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Sobota, 29. 10. 2022

Predprodaja: 13,90 Eur

Na dan dogodka: 18,00 Eur

Predprodaja otroška: 5,00 Eur

Otroška na dan dogodka: 7,00 Eur

GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Nedelja, 30. 10. 2022

Predprodaja: 13,90 Eur

Na dan dogodka: 18,00 Eur

Predprodaja otroška: 5,00 Eur

Otroška na dan dogodka: 7,00 Eur

GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Vstopnice Galerija (VIP) se od ostalih vstopnic razlikujejo po tem, da imajo imetniki vstopnic dostop do arkadnega hodnika v prvem nadstropju ter so na voljo izključno preko spletne prodaje. V primeru nakupa vsaj 5 vstopnic Galerija je možna brezplačna rezervacija visokih miz na VIP-u.

Posebna akcija za 3-dnevne čarobne vstopnice samo še danes, v petek, 21.10.2022:

3-dnevna čarobna vstopnica, predprodaja „Early Bird”: 29,90 Eur

3-dnevna čarobna vstopnica, predprodaja (po razprodaji „Early Bird”): 33,90 Eur

Prodajna mesta:

Spletna prodaja vstopnic poteka tukaj: https://www.ris-dr.si/basket

Prodaja vstopnic poteka tudi v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan ter v Turistično informacijskem centru v Murski Soboti.

Podrobnejše informacije najdete tukaj.

https://www.ris-dr.si/go/1013/3219/Ples_noc_carovnic_v_dvorcu_Rakican_2022

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.