https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Dejan Dogaja, Misteri in DJ Kiki ogreli prizorišče v dvorcu Rakičan

Rakičan, 29.10.2022 ob 21:30  

V dvorcu Rakičan se je začel drugi dan tridnevnega srednjeveškega in čarovniškega dogajanja v okviru prireditve Ples - noč čarovnic. Srednjeveškemu in čarovniškemu programu je sledil ognjeni šov, prižig grmade in vrhunec sobotnega dogajanja, bogat glasbeni program.

Čarovniškim predstavam in plesnim nastopom je sledili še spektakularni ognjeni šov, po čarovniški razsodbi pa je obiskovalce v mrak pospremil še prižig grmade.

Za vrhunec sobotnega dogajanja med grajskimi zidovi pa bodo nedvomno poskrbela zveneča glasbena imena, kot so Dejan Dogaja, Misteri ter DJ Kiki MC, ki bodo dodobra ogreli občinstvo zbrano na grajskem dvorišču dvorca Rakičan.

Sledil bo nastop kraljice Balkana Nede Ukraden, ki je znana po hitih, kot so Zora je, Došlo doba, da se rastajemo in Samo je nebo iznad nas. Petar Grašo, eden najprepoznavnejših hrvaških pevcev pa bo svoje številne oboževalce zabaval s hiti, kot so Ako te Pitaju, Ko nam brani, Moje zlato in še mnogimi drugimi. Na oder bo stopila tudi srbska glasbena skupina In Vivo, ki je znana po pesmi Moje leto, ter pevka Dinna.

V nedelja pa se obeta nastop naslednjih glasbenih imen: Avantura, Perpetuum Mobile, Horsta DJ + violina Ekaterina, Alle Farben in DJ Plastik Funk, Mejaši, Buryana, MC Stojan in Vaino. 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija