https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Neda Ukraden in Petar Grašo obnorela občinstvo v rakičanskem dvorcu

Rakičan, 30.10.2022 ob 6:00  

V soboto je rakičanski dvorec odmeval večinoma v ritmih balkanske in narodnozabavne glasbe.

Nastopila je kraljica Balkana Neda Ukraden, ki je znana po hitih, kot so Zora je, Došlo doba, da se rastajemo in Samo je nebo iznad nas.

Petar Grašo svoje številne oboževalce navdušuje z velikimi hiti že vrsto let in nič drugače ni bilo v Rakičanu, kjer bo eden najprepoznavnejših hrvaških pevcev obiskovalce zabaval s hiti, kot so Ako te Pitaju, Ko nam brani, Moje zlato in še mnogimi drugimi.

V soboto so na oder stopili tudi pevec s prepoznavno irokezo Dejan Dogaja, Žan Serčič, srbska glasbena skupina In Vivo in Misteri.

Nedelja, 30. oktober, od 15. ure naprej

Na dan pred praznikom bo na oder stopil svetovno znani ALLE FARBEN s spremljevalno skupino, ki se po letu 2019 ponovno vrača v rakičanski dvorec, kjer je s svojim nastopom navdušil takratno občinstvo. Berlinski mojster Frans Zimmer aka ALLE FARBEN bombardira plesišča in radijske valove z različnimi hiti.

Nastopil bo tudi Srbski folk pevec, eden največjih zvezd Balkana MC Stojan, ki bo obiskovalce zabaval s hiti, kot so Candy, Šalji broj, Alo! in La Miami.

 

  

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.