https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vse je pripravljeno za tridnevni spektakel Ples – noč čarovnic v dvorcu Rakičan

Rakičan, 27.10.2022 ob 19:00  

Dvorec Rakičan bo od jutri naprej srednjeveško in čarovniško obarvan, saj bodo nad dvorcem Rakičan poletele čarovnice in pričarale kar tridnevni spektakel, tradicionalni Ples – noč čarovnic. 

Organizator tudi letos obljublja bogat program za vse generacije z zabavnimi čarovniškimi predstavami, pestrim srednjeveškim programom, spektakularnim ognjenim show-om in večerno glasbeno poslastico.

Novost na letošnji prireditvi Ples – noč čarovnic 2022

Posebna novost letošnje prireditve Ples – noč čarovnic so festivalske plačilne kartice. Nakup hrane in pijače bo možen izključno s posebno plačilno festivalsko kartico Dvorec Rakičan. Vsak obiskovalec si bo lahko na prireditvi napolnil svojo festivalsko kartico s poljubnim zneskom in neporabljen znesek dobil povrnjen do konca trajanja prireditve.

Festivalska plačilna kartica Dvorec Rakičan ostane obiskovalcem v trajni lasti. Koristili jo bodo lahko tudi v prihodnje na dogodkih, organiziranih s strani RIS Dvorca Rakičan. 

Brezplačen avtobusni prevoz 

Vse tri dni bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz z glavne avtobusne postaje v Murski Soboti do dvorca Rakičan. Avtobus bo vozil vsake pol ure. Točen razpored je objavljen na https://noccarovnic.si/.

 

Vhod/izhod

Obiskovalci bodo na prireditveni prostor lahko vstopili in izstopili iz vzhodne strani dvorca – dostop z glavne ceste, kjer bo potekala tudi prodaja kart in z južne strani dvorca – ob Kavarni dvorca Rakičan. Ponovni vstop na prizorišče v soboto in nedeljo: vstopnica za otroke in odrasle omogoča med 15:00 in 21:00 ponovni vstop na prizorišče, kar pomeni, da v tem času lahko obiskovalci ob predložitvi vstopnice prizorišče zapustijo in se ponovno vrnejo na prizorišče do 21:00. Od 21:00 naprej ponoven vstop z isto vstopnico ni možen. V petek ponovni vstop na prizorišče z isto vstopnico ni možen. 

Podrobnosti o dogajanju najdete TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.