https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Golob in Orban uradno zagnala novi daljnovod Cirkovce-Pince

02.12.2022 ob 15:00  

Ob zaključku projekta izgradnje daljnovoda 2 x 400 kV Cirkovce – Pince in RTP 400/110 kV Cirkovce je 2. decembra 2022 potekala slovesnost v prireditvenem šotoru ob RTP Cirkovce.


Pred slovesnostjo ob začetku rednega obratovanja električnega daljnovoda 2 x 400 kV Cirkovce–Pince je predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Robert Golob na delovnem kosilu gostil predsednika Vlade Madžarske Viktorja Orbana. Na dopoldanskem skupnem kosilu sta predsednika vlade izpostavila med drugim zavezanost obeh držav visokim standardom zaščite obeh narodnih manjšin, ki prebivata na narodnostno mešanem območju na obeh straneh slovensko-madžarske meje. Narodni skupnosti imata posebno mesto v odnosih med državama in dejavno sooblikujeta prostor, v katerem živita. 

Družba Eles je z izgradnjo daljnovoda zaključila gradnjo v sklopu največje investicije v infrastrukturo prenosnega omrežja. Z daljnovodom, ki je priključen v novozgrajeno razdelilno postajo, je Slovenija svoje prenosno omrežje povezala še z zadnjo do zdaj nepovezano sosednjo državo – Madžarsko.

Novozgrajena mednarodna povezava bo zagotovila stabilnejše in zanesljivejše delovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Slovesnosti ob zaključku projekta sta se udeležila tudi predsednika vlad Republike Slovenije in Madžarske, dr. Robert Golob in Viktor Orban. Slovesnosti ob zagonu 2x400-kilovoltnega daljnovoda, pa se je udeležil tudi hrvaški minister za gospodarstvo in trajnostni razvoj Davor Filipović.  

"Gre za zgodovinski projekt za Slovenijo. Ne le za to, ker bo izboljšal zanesljivost oskrbe Slovenije, ampak tudi za to, ker ima izjemen regionalni in širši pomen.  Govorili smo tudi o skupnem skladu za razvoj obmejnih območij Porabja in Prekmurja. Dogovorili smo se, da bomo skupaj določili, na katerih področjih naj se ta sklad še posebej aktivira. Želimo, da se sodelovanje med državama še okrepi. Ta investicija je prišla ravno pravi trenutek, saj Evropa zaradi situacije v Ukrajini potrebuje stabilnost svojih energetskih omrežij. Prišla je pravi trenutek tudi za to, da bo lahko Evropa izpeljala težko pričakovani zeleni prehod. Ravno pospešena vlaganja v elektro infrastrukturo in plinsko infrastrukturo so tista, ki bodo omogočila oboje. Na eni strani energetsko neodvisnost in na drugi prehod na obnovljive vire energije," je dodal predsednik vlade dr. Robert Golob.

Nato pa podaril: "Gre za izjemno veliko investicijo tako po pomembnosti kot po obsežnosti, ampak slovenska stroka je znova dokazala, da zmore. Samo povezana enotna Evropa je tista, ki bo omogočila lepšo prihodnost vsem. Zimo bomo prebrodili, če bodo naše povezave zdržale. Ko danes dodajamo novo povezavo, delamo za prihodnost. Vemo, da ne delamo samo za eno zimo, ampak tudi za vse naslednje. V duhu solidarnosti moramo nadaljevati to meddržavno sodelovanje tudi z ostalimi povezavami. Čas je, da resno razmislimo in udejanjimo tudi povezavo na področju plina." 

Predsednik vlade Madžarske Viktor Orban, pa se je na slovesnosti zahvalil slovenskim strokovnjakom, ki so prispevali k realizaciji te investicije.  

FOTO: Twitter Vlada RS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2022 ob 15:21 113 gost

      Če bi bil še Janša na oblasti in gostil Orbana, bi vsi kolesarji stokali in cvilili o Orbanski Sloveniji.In mediji zraven.Kje je sedaj velika NIKA.

      40 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 17:35 William Erickson gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2022 ob 15:47 gremo gost

      gremo kolesarit!

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 18:41 123 gost

        Konec koncev je Orban bil poslovno,z Janšo pa samo ko se je kradlo slovensko premoženje pa še Matoz je poskušal pa mu ni uspelo

        12 22 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2022 ob 15:53 Karel K. gost

      Morda je Golob pri orbanu posredoval, naj mu odstopi tisoč zdravnikov, da bodo zdravili v Sloveniji. Bosancev ni zadosti, v Sloveniji pa je ostalo že malo zdravnikov. Problem pa je včeji, saj tudi ti uvoženi zdravniki ne bodo delali za Golobovo dnino-vbogajme. Golob, vzemi Štruklju in tej Niki Kovač in obeh sledilcem kot neka civilna družba plačanih lenuhov, kateri nočejo in tudi ne znajo nič drugega delati kot hoditi po ulicah in trgih in hujskati ljudi proti delovnim in sposobnim ljudem, ter delati propagando v korist političnim in strokovnim lenzhom. Državnim uradnikom, kateri v službenem času hodijo po trgovinah ali pa zamujajo z prihpodom z malice, je treba vzeti nezasluženo plačo in je potrebno njihovo število prepoloviti, saj več nimajo mesta v pisarnah. Nezaposlenost se bo dvignila s tem na noramlno višino, saj so ti kateri so zaposleni v državni upravi mnogi nezaposljivi, saj ne znajo nič delati. Kako se obravnava sistem pridobivanja zdravnikov v Bosni, to kaže na podobnost iz bivše države, ko so Udbovci po zahodnih demokratičnih državah lovili ustaše in druge nasprotnike titoizma v Titovi Jugoslaviji.

      33 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 19:56 123 gost

        Če Golob da tako slabo plačo, zakaj pa jim Janša ni dal,dajal je tistim ki so se samo štemplali in dobili covid dodatek, če vam je pa tak slabo naj vam da cerkev ki ima največ premoženja

        12 16 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 6:52 gost

        To slabimi plačami zdravnikov bi že Janoš Grozni lahko rašil pa nikoli ni. Bil je trikrat na oblasti od 2008. To mu paše, da doktori obmolknejo ko je on na oblasti, ko pa pridejo drugi pa doktori spet larmajo. Isto kot Karček K.

        11 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.12.2022 ob 16:31 gost

      Bravo Karel čista resnica kaj si napisal

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.12.2022 ob 16:40 MarcKeever gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.12.2022 ob 16:41 MarcKeever gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.12.2022 ob 17:07 Karel K.u gost

      Zdaj bo začel Golob še bolj intenzivno prodajati Prekmurje Orbanu kot Janša. Že itak ni dosti ostalo od Prekmurja, zato bo začel prodajati Pomurje, torej Slovenijo na desnem bregu Mure. Ja kdo pa bo investiral iz Slovenije na Madžarskem, morda Polanič da bo prišel do več obdelovalne zemlje, vendar te tam niveč na razpolago tako po politični poti kot jo je dobil v Sloveniji v prekmurju v času tajkunizacije Slovenije. Izgleda, da bomo morali najprej, še pred zdravniki, uvoziti politike od nekod, morda bodo celo tisti iz Bosne in drugih nekdanjih republik boljši od Slovenskih oportunistov, lažnivcev in nebvretenčarjev.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 19:57 Parsifal gost

        "zato bo začel prodajati Pomurje, torej Slovenijo na desnem bregu Mure"...zapelaj se do Müjre pa pogledni kero je desni brejg pa lejvi..polek toga kak se delas pametnoga ti niti geografija Prekmurja nejde glij..samo se idnouk si dokazao ka si budalo

        4 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 1:24 Karel K. gost

        Bedakom nimam namena odgovarjati, tokrat bom naredil izjemo, saj si bedak do amena. Prleki živijo na desnem bregu Mure, na levem pa Prekmurci. Jaz sem zapisal, da je prodal Prekmurje, zdaj pa bo začel prodajati še Pomurje kar pomeni, da bo začel prodajati tudi Prlekijo, ki je na desnem bregu Mure, saj Mura teče proti Hrvaški. Prekmurje in Prlekija skupaj pa je Pomurje, torej pokrajini ob levem in desnem bregu Mure.

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.12.2022 ob 17:30 gost

      Karči, jaz sem za kompenzacijski posel-uvoz poštenih politikov, če to obstaja, izvoz levičarskih izumiteljev.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 10:31 123 gost

        Vtipkaj na Google Pomurje pa boš videl do kam sega Pomurje in videl boš, samo razumel ne boš ker si budalo desničarsko

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.12.2022 ob 17:34 gost

      Opa Holobajzer JE ZAREČEN KRUH !!!

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.12.2022 ob 17:40 gost

      Janša je kriv .da sta se srečala Golob in Orban . Se ne hecam )))

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.12.2022 ob 18:00 gost

      JANŠA JE GOSPOD !!!!!!!!Plod dobrega dela med državama se je pokazal v dobri lući !!!! Orban več nič nebo vlagal ali pa pomagal tej novi komedijantski nevladni vladi!!Orban nima namena sodelovati z takimi šalabajzarji kjer govori samo en sam samcati holob !!!

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 10:34 Lali gost

        Seveda ne bo vlagal ker sedaj nima zaveznika ki mu je pomagal, Orban se je takoj po Janševem porazu umaknil

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.12.2022 ob 18:11 Karel K. gost

      Ja, že zgoraj sem zaoisal, da teh politikov in državnih uradnikov ter funkcionarjev nikjer nihče ne bo niti povohal kaj šele, da bi kdo z njimi naredil dober posel. Še tretjerazredno žito je težko prodati ne pa teh titoisitčnih poliitkov, umskih in fizičnih lenuhov.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.12.2022 ob 19:01 gost

      Orban in Holob, brača Daltoni, Prekmurci začnite se učiti gučati po vogersko, prav de vam prišlo..kmalu.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.12.2022 ob 19:22 Vuk Rupnik gost

      Kaj zdaj kurve levičarske, na čelu z Fajonko, Mesecom, pa Šarcem, ne boste pljuvali po Golobu, ko se srečuje z Orbanom.????????????? Zdaj ne gre za Orbanizacijo????????????????????'' Janšo ste popljuvali do konca, ko se je dobival z Orbanom. Golob vedno bolj kopira Janšo. Do danes mi ni še nihče povedal, kaj delajo Šarec in Bratuškova v parlamentu??????????????????? Kolko vem nista z strani ljudstva bila izvoljena v parlament. Kaj takega je možno samo v naši banani republiki, ki ji zdaj vladajo levi pedri z podporo istospolnih partnerjev, migrantov, drogerašov, da ne govorim naprej, imamo najbolj nesposobno vlado v 30 letih, zdaj smo se dokončno dotaknili dna od dna, nižje več ne moremo.

      24 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 20:05 Parsifal gost

        vuk..eli bole vukec rupnicek..vijdin ka si presto ma novatv..nic cudnoga ka van plasejrajo zaj tou ..ne napijse pa novatv kaksi so bilij nameni obiska orbana pri jansi pa obratno..te se delalo za njihov zep..zaj je zgodba malo drugacna..ci ne razmis razlike ti jes nemren pomagati..

        3 13 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.12.2022 ob 19:23 gost

      A niste pljuvali levi pizduni po Janši, ko se je srečeval z Orbanom zdaj pa drekonje levičarske počnete isto. Kaj ne bo zdaj protestov?

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      02.12.2022 ob 19:28 Karel K. gost

      Učitelj, profesor mora imeti izobrazbi in znanju ustrezno plačo. Imajo oni odgovornost do otrok njihovega znanja in s tem do napredne družbe. Potrebno pa je priznati, da zdravniki morajo biti visoko izobraženi in osposobljeni in je njihova odgovornost do človeka, do življenja dosti večja od Učiteljeve ali profesorske, Zato morajo biti tudi boljše plačani. Nisem še slišal, da bi kdo od učitelja ali profesorja zahteva visoko odškodnino ali sploh odškodnino, če ne obvlada določenega predmeta ali če ne more diplomirati, zdravniki pa so možno na udaru v tej smeri. Učitelj ali profesor se celo lahko izživljata nad svojimi učenci, če jim povedo kakšno pikro besedo, zdravnik si tega ne more privoščiti. Seveda pa bodo zdravniki morali tudi narediti strokovni in delovni red v svojih vrstah, saj obstajajo posamezniki kateri ne sprejemajo bolnikov, kateri se vedejo kot nadnaravni bogovi in večvredni proti bolnikom in se tudi ne potrudijo, da bi po najboljši moči in najboljšem znanju pomagali bolniku.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 20:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Károly,ne seri,zapisal si ,na dnevno svetlost dal svojo penzijo,po milosti regulativni nisi klošar.....kar si pač prispeval.......to je tisti nič okoli tebe ....vred z prckanjun......to je pa čisti nič. ...

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      02.12.2022 ob 20:18 Vuk Rupnik gost

      Parsifal oz Lendavski nadvojvoda, ko se naučiš slovensko, se lahko meniva, do takrat pa adijo pa na tečaj slovenščine ali pa pojdi v lijepo našo pa njim razlagaj o Jugi pa levičarjih, boš videl, kaj ti bodo ustaši nardili.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2022 ob 20:45 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Piše se ..."naredili",tak po slovensko ...pa vejice....ti,ti...slovenist.....mater,si "bednež"-tudi to je po pravopisu......ti boš mene......kreten ti eden ....ti boš Lendavskega nadvojvodo,slovenskega dedca.....prdec ti smrdljivi ....janševik beden ti ....

        1 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 8:03 Parsifal gost

        vukec..jes bon pijsao slovensko da bon jes sceo..meni folga knjizne slovenscine v slujzbi tak ka ne seri...ka se tijce ustasof..vecijna hrvatov je nej ustasof glij kak vecina Slovencov nej domobrancof..edijni domobranci so ostali sledniki velkoga vodje..zaj pa idi pa si presti vase jebeno obvezno gradivo na novatv pa te od tan zemi povzetke pa navali s komenteranjon..ka splosno znanno ka desni drujgo itak ne vejte..tou ka van plasejra nova..pozar..itd..man puno bole pametnoga dela kak se tu z budalami stukati..presten pa rad komentare...pa tu pa tan malo koga podjebavlen..nega lepsoga da vijdin kelko budal je picka rodila..na zalost..😒😒

        1 6 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      02.12.2022 ob 20:19 Brandamos gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      02.12.2022 ob 21:01 Vuk Rupnik gost

      Janševik te je naredil, jaz sem sss naci in tega se ne sramujem, Janša je pa tak kot ti, navaden partizanski komunistični gnoj, na nivoju Goloba jn Meseca, to je vse isti kurac-partiia KP, ki obstaja v evropi samo v Sloveniji.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 8:08 Parsifal gost

        vukeči..zaj si dokazao ka si rejsan budalo..itak se ti ze vijdi iz nicka sto pa ka si...sss se pijse z dvema s..😁😁😁konj

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      02.12.2022 ob 21:14 Gajdar gost

      Tako se dela to je prihodnost Slovenije. Potrebno bi bilo še izgraditi plinsko povezavo, kar bi bila osnova za slovensko skladiščenje plina na petišovskem polju. Glede plač, ki jih omenja eden od komentatorjev pa bi dodal, plače zdravnikom in medicinskim sestram bomo morali zvišati, učiteljem pa znižati (po kruti kapitalistični realnosti to pomeni, da učitelj nima s svojo izobrazbo si kaj početi v tujini zdravnike in medicinske sestre pa čakajo z odprtimi rokami, to pomeni, da bo učitelj prisiljen delati tudi za nižjo plačo), državno zakonodajo je potrebno poenostaviti, da bomo lahko prepolovili število državnih uslužbencev. Slovenija ni tako bogata država, da bi lahko prenesla tako obsežen javni aparat s tako dobrimi plačami. V zgornjih dveh stavkih sem izrazil pohvalo in vizijo, v spodnjem delu pa odkrito zapisal kaj je mlinski kamen na telesu države, ki nas vleče navzdol.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 7:56 6 gost

        Se popolnoma strinjam ampak Štrukelj pa res tega ne bo dopustil.In mu bo tudi uspelo.Milom ali silom.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      02.12.2022 ob 22:47 gost

      Vse to sta že imela DOGOVORJENO JANŠA in ORBAN.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      02.12.2022 ob 23:34 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem-------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      03.12.2022 ob 6:46 Miki gost

      Jazuš jezuš kak nas Golob zadolžuje, to bomo vračali do leta 2115 . Vse kar je naredil do sedaj je bilo dolg na dolg . Še vaši pravnuki bodo cvilili in se spomnili zakaj živijo v bedi, zadolženi.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.12.2022 ob 6:56 Miki gost

      Pa rejsan kak zdaj tou ide ? Šarec v Kijevi ? Golob z Orbanom na langaši ? Te pa ta vlada s fašisti deluvle ? Ojojojoj palik su nategnili svoje ka so jih volili.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.12.2022 ob 7:59 X gost

      Po sedmih mesecih Golobovega vladanja tudi bolj zaplankani počasi že prihajajo do spoznanja ,da je po seštevku vseh finančnih mehanizacij , da je ta vlada v resnici roparska vlada . Za 4,5 % dvigne pokojnine in hkrati spusti pokojninsko davčno osnovo , da upokojencem z davkom nazaj ukrade tisto ,ker je od kleptomanske Golobove vlade dobil . Na povezavi ponujam na Golobove sončne celice . Narava bo dobesedno fuč , elektrika pa bo v zimskih mesecih komaj kakšen kilovat , ker je dan kratek , nonce nizko nad obzorjem in še oblakov je na pretek . Nategnu , da mu ni para , ker je poslovno vpleten v sončno energijo . Po Golobu naj bi bila takole videti električna prihodnost Slovenije .

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.12.2022 ob 8:03 gost

      (sonce nizko ) 7:59

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.12.2022 ob 8:09 gost

      Kaj je Parsifal srbski opankar imaš mevle v r.ti ali te pamet zapušča ? Leta so tu ,ni kaj treba je zapeti matilda , matilda ha,ha,ha,ha,ahm 8.3

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.12.2022 ob 8:19 Parsifal gost

      miskec..nebi rad bil nesramen..eli..??ka man od toga? nikaj..tak ka fajn se mej..matilda pa mogoce tebe ze ge caka..sicer se pa samo budala lejko smeji z svojega komentara..tak ka spijzdi nazaj k zeni v postelo ka je nede sto drujgi nategno..samo dvomim ka si takso tele lejko babo najde...

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.12.2022 ob 8:25 gost

      Hudič je to ,če je človek lenuh in ima zvezane roke na hrbet , korenine v stol pred računalnikom ,,,, okrog sebe pa svinjarijo ,da ne veš ali si v stanovanju ali v hlevu pri bikecu ,kokoškah ,svinjkah ali pa v derektnem kravskem dreku hi,hi,hi,hi, uf kako smrdi . Anda srbin sa juga !!!

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2022 ob 9:05 gost

        Srbin z 100 in nekaj nicki, se tule bori za golo preživetje, vi pa mu nagajate, ni pošteno, on zapravlja ves dan, vi pa občasno pikate.

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.12.2022 ob 11:28 gost

      Neverjetno je kakšna golazen so levičarji . Kako brezsramno ti levuharji lažejo , zavajajo , hujskajo . Brez kančka slabe vesti . Pove samo ,da jih totalno boli K...C za narod in Slovenijo , vse samo za oblast in denar . Še večji tepci pa so seveda vsi , ki so volil to perjato govedo . Smeti vsi do zadnjega .........

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.12.2022 ob 11:50 gost

      To nam je že jasno (nekaterim ) od 24.4.2002 naprej !!! 11:28

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.12.2022 ob 12:12 gost

      Ladja norcev pljuje dalje , ovce beketajo in nemo gledajo predsednika ...........

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      03.12.2022 ob 14:25 gost

      Levojaja gamad in perjat , 1 ovca si pa ti in vsi ostali tebi podobni ha,ha,ha,ha, srbski opankar 13:40

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      03.12.2022 ob 14:28 gost

      13:40 Pa veš zakaj ,ker se iz njih posmehujemo ,kot da bi gledal BURLESKO !!!!!!!!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      03.12.2022 ob 14:45 gost

      Kako strašna slepota je človeka Prešerenov stih . Slovenci zamislite se vsaj ob v nebo vpijočih nategavčinah levajzo komunistov . Imajo vas za velike bedake ........Itak logično .......

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      03.12.2022 ob 16:57 gost

      Mi pač nismo pametni kot Fajon, Mesec in kompanija. Ko sta Janša in Orban postavila temeljni kamen za daljnovod, je bil to jasen dokaz fašizma. Če bi ga skupaj tudi odprla, bi bil še dodatni dokaz napačne politike. Zdaj je pomemben korak k energetski varnosti. Naučite se teh bistvenih razlik. Gre za "vsebino".

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      03.12.2022 ob 17:18 gost

      2020 sta ga postavila ,,,, Zasluga gre Janši naj bo to Golobu jasno naj se ne šopiri in naj ne sere ,,,,,,, 16:57

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      03.12.2022 ob 17:21 MandicCabe gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      03.12.2022 ob 17:23 gost

      Res je najlažje se je hvaliti ,še s tistim ,ki te sploh ni bilo zraven . Ajde seronja golobajzerska ne čivkaj !!!!!!!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      03.12.2022 ob 19:08 gost gost

      Ti budalo ob 14,25 ,še dale si zarukano teslo. Toga še ne vejš? Eno in isto plodiš že mesece. Aja,drugo ne veš. Pitaj puklastoga pokvarjenca, ki je največja sramota za Slo. mogoče ti pove novi slogan.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      03.12.2022 ob 19:52 Vuk Rupnik gost

      Jaz bi tega Parsifala DF ali lendavskega nadvojvodo prvo zvezal, potem pa mu pulil nohte in odiral kožo pa mu na čelo vgraviral rdečo zvezdo. Drugače se ne da z komunisti, na kruti način jih iztrebit kot med 2 svetovno vojno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.