https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

V Celje kar dva igralca Mure?

22.12.2022  

Žan Karničnik je po poročanju Sportkluba najnovejša okrepitev Celja. Slovenski reprezentant naj bi k celjskemu prvoligašu prišel kot posojen nogometaš bolgarskega Ludogorca z možnostjo odkupa po koncu sezone. Pridružil pa naj bi se mu v kratkem tudi nekdanji soigralec Luka Bobičanec.


Vse bližje prihoda v Celje naj bi bil tudi zvezdnik Mure Luka Bobičanec. Sportklub poroča, da je Žan Karničnik, po njihovih informacijah že podpisal pogodbo s Celjem, prestop pa naj bi bil kmalu tudi uradno potrjen. Izkušeni branilec prihaja v Celje kot posojen nogometaš do konca sezone, Celjani pa bodo imeli poleti možnost, da ga dokončno odkupijo od Ludogorca, s katerim ima pogodbo do leta 2025. 

28-letni branilec Bolgarijo zapušča po manj kot letu dni. Naj spomnimo, da je trenerju Anteju Šimundži iz Mure tja sledil v začetku letošnjega leta in bil sprva standarden član začetne enajsterice, potem pa se znašel na stranskem tiru, zato je bilo že nekaj časa znano, da bo zamenjal klub. Za Ludogorec, za katerega je v tej sezoni odigral 13 tekem, je nazadnje igral sredi septembra. 

V Celju bi se mu lahko v kratekm pridružil tudi nekdanji soigralec iz Murske Sobote Luka Bobičanec

Izkušeni hrvaški ofenzivni vezist Luka Bobičanec, ki je član Mure že več kot pet let, naj bi bil s Celjani že blizu dogovora, a se za zdaj zapleta v pogajanjih med kluboma. Pri Muri, s katero ima pogodbo do poletja 2025, ga namreč niso pripravljeni pustiti kar tako. Odločitev naj bi padla kmalu, če bo 29-letnik, ki je ravno zaradi negotove prihodnosti izpustil zadnji dve tekmi Mure v letošnjem letu, tja res prišel, pa bodo Celjani dobili še eno veliko okrepitev.

Bobičanec je do zdaj v prvi slovenski ligi v 129 nastopih dosegel 33 golov in prispeval 24 asistenc. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2022 ob 10:42 gost gost

      Naj plačajo kolikor zahteva Mura (250000€) in naj gre, mislim da se ne bo preveč poznala njegova odsotnost. Če de keri od nas tu gor keri smo ga nogomet igrali, streljal po goli, se dam stavit da kaj slabše statistike ne bi imeli. Mu pa primanjkuje hitrost, črvstost v duelih in pa preigravanje. Je pa deleč od nekšoga zvezdnika.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2022 ob 10:58 lajči gost

      Tuse kaže odnos uprave oziroma šd do igralcov.Malo sepijtajte zakoj vsi silijo iz mure.

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2022 ob 12:00 ČISTA ZGUBA gost

      MURA NIKOLI V PRETEKLOSTI NI BIL POŠTEN IN VZGLED KLUB IN NIKOLI NE BO. Kak so se zajebale ženske ki so se združile z tako bando ali zna se kdo je to forseral tega trbej za j.............. gor obesiti.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2022 ob 12:25 gost

      Vidin,ka lečeš z portala na portal in pišeš laži in žališ ljudi,ki so vložili svoj čas in denar,da se piše zgodovina kluba Mura. Leko te je sran noter v rit in ali se sploh zavedaš,da lahko za takšne trditve in besede kazensko odgovarjaš.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2022 ob 12:59 soul hunter gost

        ce pa je tako kdaj je pa mura ostala na vrhuncu..nikoli eno sezono potem pa buf....vse gre dol po klancu..in ne s taksnimi ,da de nekdo kazensko odgovarjal

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.12.2022 ob 13:34 FRANC gost

      Pa ka vijdite v ton Bobičanci Zadnje leto nevej dati centra nej na gol brsnoti nej pretriblati nej dati gola samo jako pluje in naj samo ide Pa poglednite ka je Koter v Celji niko in ništa tou ka ga na vsaki tekmi zamenja in toga Kousa pa še par drugij bi trbelo stirati iz kluba ne odati

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.12.2022 ob 14:54 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Pa normalno ka do šli ta ge je boukša plača za isto delo. Či bi meni ponudili ka de mi hrvaški ZPIZ davo vejkšo penzijo samo se moren v njihovo društvo včlaniti zakoj pan nej. Vejkša penzija ststus isti damo drujgi klub.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.12.2022 ob 17:15 KimberlyBrunelle gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.12.2022 ob 17:49 ChristineBurch123 gost

      Super and Easiest 0nl!nee Home open door for all. make 90 Dollars for every hour and Make 17485 Dollars for each month. All you essentially need an Internet Connection and aComputer To Make Some Extra cash. visit below website…. 🙂 AND GOOD LUCK.:) HERE====)> ukincome6.blogspot.com/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.12.2022 ob 20:23 AJAJAJAJAJ gost

      Komentatorji, oziroma navijači mure, vi ste eni navadni dvoličneži. Dokler je, katerikoli igralec v Muri, je "svetska klasa", ko pa kateri odide, pa je takoj slab, najslabši, Mura ga ne potrebuje..... Jaz resno ne vem, kako ste lahko tako dvolični. Aja, zdaj mi je jasno. Navijači Mure pač, nič novega. Sami strokovnjaki.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.12.2022 ob 22:00 Majkl gost

      Kvaliteta igralca ostaja, če je glupi trener ne zna vnovčit je pa druga stvar. In normalno, da greš tja, kjer ti več denarja ponujajo. Nogomet je vlki biznis.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.