https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Katera darila pod božično smreko so najbolj nezaželena?

24.12.2022 ob 16:00  

Ob prazničnem času se nekaterih daril razveselimo, nemalokrat pa se zgodi, da dobimo neuporabna, neosebna ali popolnoma zgrešena. Pri katerih darilih težko izrečemo "hvala"?

Vsako leto se med darili, ki nas za božič pričakajo pod novoletno jelko, znajdejo tudi takšna, zaradi katerih besedo “hvala” kar težko izustimo in še težje prikrijemo razočaranje.

Velikokrat se zgodi, da dobimo kaj neuporabnega, pa tudi popolnoma zgrešenega ali neosebnega. Pomislite, kolikokrat ste morali zaigrati navdušenje nad kompletom gela za tuširanje in losjona ali pa še eno ne tako zelo dišečo svečko, čokoladno bombonjero, nogavicami, steklenico vina ali penine in še bi lahko naštevali. 

Takšna darila po praznikih potujejo iz enega gospodinjstva v drugo, saj jih uporabimo za nadaljnje obdarovanje.

Vsak tretji Slovenec je letos za božična darila namenil več kot 100 evrov, kaže raziskava avstrijske družbe Spar European Shopping Centers. V Sloveniji je 59 odstotkov vprašanih praznične nakupe opravilo decembra. Nekateri so darila poiskali že na črni petek, mnogi pa so jih nakupili v zadnjem trenutku. Štirje odstotki sodelujočih v raziskavi pa je nakupe načrtovalo že oktobra.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.