https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

(FOTO) Anželj: »Le s sodelovanjem lahko soustvarjamo uspešno zgodbo občine in regije«

Rakičan, 27.01.2023 ob 14:30  

Župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj je v rakičanskem dvorcu pripravil županov sprejem, ki so se ga udeležili številni predstavniki pomurske javnosti. 

 

 

Murskosoboški župan je v dvorcu Rakičan gostil gospodarstvenike, politike, direktorje javnih zavodov in ostale predstavnike pomurske javnosti. 

Anželj nadaljuje s tradicijo organizacije županovega sprejema, ki so ga uvedli njegovi predhodniki. »To je zame odlična priložnost, da vas kot novi župan spoznam, vas osebno nagovorim in povabim k sodelovanju,« pove župan.

»Skupaj z mestnimi svetnicami in svetniki smo že zavihali rokave, po imenovanju delovnih teles, intenzivno pripravljamo proračun, kjer sodelujemo tudi s predstavniki krajevnih skupnostih in mestnih četrti,« v nagovoru pove Anželj in med drugim doda, da bo imel posluh tako za potrebe gospodarstva, podjetništva, izobraževanja, sociale in zdravstva. »Želim si vzeti čas za kulturo, verske skupnosti, vladne in nevladne organizacije, različna društva in organizacije ter šport,« izpostavi Anželj in obenem poudari, da sam kot župan ne bo mogel narediti prav veliko. »Le s sodelovanjem vseh vas, ki vsak na svoj način in na svojem področju soustvarjate uspešno zgodbo naše občine in regije, nam lahko uspe. Bolj ko bomo povezani in se bomo dopolnjevali, uspešnejši bomo v naših skupnih prizadevanjih za razvoj našega čudovitega Pomurja ter boljšo kakovost življenja naših ljudi. Vesel bom, če mi boste pomagali v naši skupnosti najti tiste, ki potrebujejo našo skupno oporo,« pove Anželj.

Sprejem je z nastopom popestrila Iva Žižek iz Rakičana, študentka opernega petja na Akademiji za glasbo in upodobitvene umetnosti v avstrijskem Gradcu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.