https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vrtec Murska Sobota uspešno izvaja mobilnost na delovnem mestu

31.01.2023 ob 10:10  

V Vrtcu Murska Sobota od leta 2020 uspešno poteka izvajanje dveh projektov ERASMUS+.


Prvi projekt Erasmus+ KA 229 – »Umetnost ne pozna meja – Kunst kennt keine Grenzen«, so uspešno izvajali s partnerskim vrtcem Alterbach iz Salzburga, v Avstriji in so ga v minulih dneh tudi uspešno zaključili. Drugi projekt ERASMUS+, ki poteka v njihovem zavodu je projekt KA101, »Mobilnost na delovnem mestu v tujini«, kjer se poslužujejo obiskov strokovnih delavcev v partnerskem zavodu Djećji vrtić Opatija na Hrvaškem in Kindergarten Alterbach v Salzburgu, v Avstriji. 

Tako so v šolskem letu 2022 / 23 izvedli dve mobilnosti. V mesecu oktobru 2022 se je pet strokovnih delavcev podalo na mobilnost v otroški vrtec v Opatiji na Hrvaškem. V mesecu januarju pa se je šest strokovnih delavcev podalo v vrtec Alterbach, v Salzburg. Njihove hospitacije v partnerskima zavodoma so potekale na treh ravneh: - medkulturna izmenjava na področju umetnosti, - integracija ranljivih skupin in - dvig kakovosti zavoda z mreženjem in izmenjavo dobrih praks.

Posamezne skupine so na mobilnostih opazovale zgoraj omenjene elemente in potem skupaj razvijale in preizkušale strategije, kako posamezne elemente vnesti v njihov zavod, pri svojem delu ter prispevati poseben doprinos k svojemu pedagoškemu delu. Vsa spoznanja in izkušnje, ki so jih pridobili na mobilnosti, prenašajo tudi na sodelavce ter tako skupaj postavljajo izhodišča za še boljše izvajanje svojega dela.


FOTO: Vrtec Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2023 ob 13:26 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2023 ob 15:03 gost

      Dekle ( mame ) za ponucati ! dobro izgledajo !!!! ....mobilno !

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2023 ob 16:25 gost

      zelo nepotrebno izdajanje denarja. nekoč tega ni bilo in so bili vrtci kakovostnejši kot sedaj. totalno brezveze, raje bi ta denar dali siromašnim.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2023 ob 16:55 Hattlem gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> www.join.hiring9.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.01.2023 ob 23:27 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website----------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.