https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Vremenoslovci izdali oranžno opozorilo

03.02.2023 ob 10:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes na zahodu pretežno jasno, na vzhodu bolj oblačno, pihal bo jugozahodnik. Jutri bo pretežno jasno, pihal bo okrepljen severni veter.

"Danes bo več jasnine na zahodu, na vzhodu pa bo bolj oblačno in večinoma suho. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12 °C.

Jutri bo pretežno jasno, ponekod v severnih krajih občasno zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem popoldne burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, v mraziščih Notranjske do -10, ob morju do 4, najvišje dnevne od 5 do 11, na Primorskem do 15 °C," navaja Agencija RS za okolje.

Vir: Arso

OPOZORILO

Severni do severozahodni veter se bo nad Slovenijo krepil že v soboto zgodaj zjutraj, najmočnejši pa bo predvidoma dopoldne in sredi dneva. Po nižinah Gorenjske, Koroške, Štajerske in Prekmurja bodo vetrovni sunki lahko ponekod presegli hitrost 70 km/h, v nekoliko višje ležečih krajih pa tudi 90 ali 100 km/h.  Za navedena območja je državna meteorološka služba izdala opozorilo druge najvišje (oranžne) stopnje, opozarja Arso.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho ter hladneje. V nedeljo bo ponekod pihal severovzhodnik, v ponedeljek na Primorskem šibka burja.

Biovreme

V petek in soboto bo vremenski vpliv zmerno obremenilen. Pri občutljivih ljudeh se bo najpogosteje kazal kot povečan notranji nemir, razdražljivost, manjše motnje v spanju in hitrejša utrujenost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2023 ob 10:31 gost

      Joj pomurec , vse druga vas grozno močno skrbi samo politika ne !!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.02.2023 ob 22:35 eva gost

        When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝗪­𝘄­𝘄.𝗦­𝗺­𝗮­𝗿­𝘁­𝗝­𝗼­𝗯­𝟭.𝗖­𝗼­𝗺

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2023 ob 10:37 gost

      Premalo obveščajo ljudi o problematiki na političnem področju , ali pa namerno to počnejo , da ne bi letele kritike , ki pa jih je veliko . Kaj smo res tako zaostali narod v Pomurju , da še nam vi perete možgane .!!!!!!!!!!!!!!!! NI RES PA JE !!!!!! 10:31

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.02.2023 ob 10:43 GOST gost

      KO SO VOLITVE JE POLITIKA NA 1, MESTU SLIKAJO SE OB VSAKEM GRMU KJE SO POSLANCI IZ PREKMURJA JEBE SE NJIM ZDAJ DA SO PRI KORITI

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.02.2023 ob 13:48 gost

      Dobro da poročate o vremenu, da vemo če nas bo odneslo ali se bomo utopili. Ko šiša lopova Jančija in Grimsa.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.02.2023 ob 16:20 gost

      Ta velik veter bo odpihnil 40 miljonckov cestnemu podjetju Pongrad keri so delali betonske nosilce za železnico zdaj pa po 5 letih začnejo pokati. Zdržati bi pa morali najmanj 50 let. Zato so se začeli vlaki premetavati kot po tekočem traku.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.02.2023 ob 16:55 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.