https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ela Plošnik se je uvrstila v finale teniškega turnirja za mladinke in mladince

3.2.2023  

Ela Plošnik, članica teniškega kluba Murska Sobota nadaljuje z izjemnimi predstavami na teniškem turnirju za mladinke in mladince MURSKA SOBOTA OPEN 2023.

V današnjem polfinalnem dvoboju posameznic je prepričljivo s 6/3 in 6/2 premagala prvo nosilko turnirja Čehinjo Natalie Mala in se uvrstila v jutrišnji finale. Nasproti ji bo stala leto starejša Avstrijka Kim Kuehbauer, ki je v drugem polfinalu slavila proti Korini Roso iz Hrvaške z rezultatom 7/5 6/2.

V konkurenci mladincev je v prvem polfinalu slavil Slovenec Vid Mohar četrti nosilec proti Ukrajincu Heorhii Shylov z rezultatom 7/5 6/4, v drugem polfinalu pa tretji nosilec Avstrijec Benedikt Szerenczits nad šestim nosilcem Nemcem Sydney Zick z rezultatom 7/6 6/2.

V finalu dvojic sta v konkurenci mladincev slavila Vid Mohar in Luka Videnovič, ki sta premagala Avstrijca Aleksander Wagner in Madžara David Bakonyi z rezultatom 6/3 6/1. Pri mladinkah sta slavili Čehinji Valerie Hutkova in Natalie Mala proti Slovenki Juliji Bogatin in Romunki Catrinel Onciulescu z rezultatom 4/6 6/4 10/7. 

Oba finala za mladinke in mladince na teniškem turnirju MURSKA SOBOTA OPEN 2023, bosta v soboto, 4. februarja 2023, ob 10. uri v dvorani Tenis centra Murska Sobota. Ob robu finalnih dvobojev so za vse obiskovalce pripravili tudi žrebanje bogatih nagrad.

FOTO: ITP teniška akademija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2023 ob 16:54 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2023 ob 22:35 eva gost

      When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝗪­𝘄­𝘄.𝗦­𝗺­𝗮­𝗿­𝘁­𝗝­𝗼­𝗯­𝟭.𝗖­𝗼­𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.