https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Šteiner: »V prometni nesreči je umrl 36-letni slovenski voznik tovornega vozila«

15.02.2023 ob 13:40  

Samostojni policijski inšpektor v Sektorju uniformirane policije PU Murska Sobota, dr. Srečko Šteiner, je danes na novinarski konferenci predstavil ugotovitve povezane z današnjo prometno nesreče na pomurski avtocesti, v kateri je voznik tovornega vozila podlegel poškodbam.

»Danes smo vas obveščali o prometni nesreči, ki se je zgodila na pomurski avtocesti na relaciji Maribor – Murska Sobota, med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas, v kateri je umrl voznik tovornega vozila. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil 60-letni madžarski državljan, voznik tovornega vozila s polpriklopnikom, ki je vozil vozilo v okvari po voznem pasu z nizko hitrostjo in se ni izločil na prvem prostoru. V zadnjo stran pol priklopnega vozila je trčil 36-letni voznik tovornega vozila, slovenski državljan, ki je vozil za njim in je na kraju podlegel poškodbam. Kraj prometne nesreče si je ogledal preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožne državne tožilke. Policisti nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin prometne nesreče. Ko bodo zbrana vsa obvestila, bo o ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo,« pove Šteiner.

Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. V enakem obdobju lanskega leta ni bilo žrtev prometnih nesreč. Zato policisti vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivajo, vozite previdno ter zbrano in hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti. Posebna pozornost pa naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil.

FOTO: Arhiv Pomurec.com. in FB Radarji v Pomurju S. F.

    Fotogalerija