https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

21.02.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. Preverite, morda je katero delovno mesto ustrezno ravno za vas.

 

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN, nudi delo VIŠJEMU SVETOVALCU PODROČJA I. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 4 – mesečnim obdobjem. Kandidati morajo med drugim izpolnjevati naslednje pogoje: magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja), visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja), najmanj tri leta delovnih izkušenj ter znanje nemškega in angleškega jezika (enega aktivno, drugega pasivno). Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 23. februarja 2023. Več podrobnosti najdete tukaj.

VHM, proizvodnja orodja, trgovina in druge storitve, d.o.o., RAZKRIŽJE, zaposli POMOČNIKA V KUHINJI in DOSTAVLCA MALIC. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem, delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo ali alternativno nižjo poklicno izobrazbo, smer Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, osnovna računalniška znanja in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 28. februarja 2023. v podjetju poleg tega zaposlijo še KUHARJA.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V PRIMARNI DEJAVNOSTI. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Zdravstvena nega in babištvo, 6 mesecev delovnih izkušenj in opravljen strokovni izpit za tehnika zdravstvene nege. Kandidati/-ke naj pošljejo pisno vlogo z življenjepisom (CV) in dokazili o izpolnjevanju pogojev in opisom delovnih izkušenj po pošti do 22. februarja 2023. 

TRANSPORT KOPRIVNIK, mednarodni prevozi, posredovanje in trgovina, d.o.o., LJUTOMER nudi delo VOZNIKU/CI V MEDNARODNEM PROMETU. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s 3 – mesečnim poskusnim obdobjem. Urnik dela je gibljiv, vikendi prosti. Pričakujejo nacionalno poklicno klasifikacijo: voznik/voznica v cestnem prometu, 2 leti delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje C in E kategorije in znanje nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 22. marca 2023.

POMGRAD, gradbeno podjetje d.d., MURSKA SOBOTA, zaposli ASFALTERJA, za ročno in strojno vgrajevanje asfaltnih zmesi ter razna pomožna in fizična dela na gradbišču. Nudijo zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, poskusno delo ni zahtevano. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo; splošne izobraževalne aktivnosti in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. marca 2023. v podjetju iščejo še GRADBENEGA DELAVCA, VOZNIKA in STROJNIKA V DE ASFALTERSTVU. 

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR, GEODETSKA UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE v Murski Soboti zaposli VIŠJEGA SVETOVALCA V URADU ZA GEODEZIJO. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd. in 4 leta delovnih izkušenj. Vsi razpisni pogoji so objavljeni na osrednjem spletnem mestu državne uprave. Kandidati naj pošljejo vlogo za razpisano delovno mesto na predpisanem obrazcu po pošti ali e-pošti do 28. februarja 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2023 ob 8:04 gost

      Same brezvezne službe kere so pa že itak zasedene.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 21:30 Michael gost

        I make over 13k a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site.. 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 21:31 Michael gost

        I make over 13k a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site.. 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2023 ob 8:21 Gost gost

      Ti maš najboljšo.predvidevam da si na sociali da lahko pišeš že zjutraj

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2023 ob 8:31 gost

      8.21,,,,,debil kje si pa ti zaposlen da si takoj za prvim komentarjem.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.02.2023 ob 10:20 gost

      Janez Janša tudi ponuja službe. Vsestranske štrajk organizira v potzemljub Cankarjeva ga doma kot takrat ko smo se eni borili z golimi rokami za svobodno Slovenijo ker je Janez Janša orožje vse prodal južnim bratom in mašno zaslužil. Zdaj se pa ima za glavnega osamosvojitelja Slovenije,,,,, drek,,, od borca sam gobec ga je. Zdaj bo pa preganjal spet vse skupaj za en deci kislice in golaž da bodo štrajkali namesto njega. Gasilce, upukojence kerim je ukradel dostojno pokojnino, vse propadle politične zapornike Snežič njegov največji prijatelj in davčni dolžnik v stečaju ima pa doma parkiran a tek za 500 tisočakov bo pa vlagal obtožbe in stiskal,,,, jajca,,,, sodnikom če ne bodo odločali kot zapove Januš grozni,,,,

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.02.2023 ob 10:33 gost

      Pop Rupnik tudi ima zanimivo službo v keri se zabava z nunami in tudi z moški spol mu je bil na voljo. In taki ljudje dobijo Prešernovo nagrado dodeli pa njim stranka SDS. Seveda desni prikriti pedri.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 10:47 Debeli Funjenec gost

        To bi bila služba tudi za mene, se rad igram s fanti, najraje imamo igro , potegni svoj " meč " in udari po mojem "meču " . Duhovniški poklic bi mogel biti pisan na kožo komunajzom, ker mi smo drugačni, tako kot duhovniki ki zlorabljo , takšni ki zlorabljajo so naši, liberalci .

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.02.2023 ob 12:10 gost

      V Sloveniji zlorabljajo samo eni in edini debili in to so desno usmerjeni pedri keri se skrivajo za družinskim življenjem.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.02.2023 ob 12:13 gost

      Ja prav imaš koga so te po Bruslju preganjali ko je bil cela Slovenija prisiljeno zaprta. Desne pedre keri so se igrali buzi orgije z kokainom požegnjanim.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 15:57 kilonja gost

        če si peder potem en moreš biti desni, ker si potem avtomatsko prestopil med leve, levi propagirate homoseksualnst in vsak ki je feder je po priznanju avtomatsko levičar, ne more biti drugače .

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.02.2023 ob 12:33 gost

      Debeli drkonja, ti hočeš povedati, da zlorabljajo samo desni pedri, levi pedri pa ne??????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.