https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dvorec Rakičan – odlična izbira za zaključene skupine

09.03.2023 ob 6:05  

Dvorec Rakičan je odlična izbira za izvedbo različnih praznovanj in to tako zaradi odlične lokacije, kot tudi izvrstne kulinarike in prijazne postrežbe.


Dvorec Rakičan s svojo okolico, čudovitim parkom z odličnim otroškim igriščem kot tudi konjeniškim centrom samo po sebi vabi, da svoje osebno praznovanje ali srečanje obeležite v enem od številnih prostorov. Nudijo vam grajsko dvorano ter prostore Kavarne in gostilne Dvorec Rakičan z velikim zimskim vrtom, ki notranjost kavarne in gostilne povezuje s teraso.

Novo urejena jedilnica

Na novo so uredili jedilnico, ki je primerna za skupine do 70 oseb.

(Jedilnica v dvorcu Rakičan)

Za večje skupine, do 150 oseb, je možno slavje izvesti tudi v urejeni veliki grajski dvorani, ki je oživela v očarljivi, z dediščino prežeti izvedbi.

(Grajska dvorana v dvorcu Rakičan)

Za vse, ki bi si želeli praznovanje nekoliko drugače, nudijo tudi manjšo vinsko klet, ki jo je možno najeti za praznovanja zaključenih skupin. Možna so tudi praznovanja zunaj, v okolici dvorca, v senci dreves ali pod šotorom.

Torej, če planirate rojstnodnevna slavja, birmo, konfirmacijo, obhajilo, krst, abrahama, poroko itn. je za vas odlična izbira dvorec Rakičan, ki vedno znova prepriča. Rakičanski dvorec ne prepriča samo s svojimi prostori, ampak tudi z izvrstno kulinariko, bogato izbiro predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic, k čemur se seveda prileže odlična kapljica iz lokalnih trt. 

Showcooking s Petro Trofenik

Svojim gostom lahko polepšajo dan s showcookingom. Gre za obliko pogostitve, kjer hrano pripravijo pred gosti. Showcooking je na voljo s tekmovalko oddaje MasterChef2022 Petro Trofenik.

Za rezervacijo in vse dodatne informacije lahko dvorec Rakičan kontaktirate preko elektronske pošte: gostinstvo@ris-dr.si ali po telefonu (02) 535 18 91.

Zanimivost

Kot zanimivost velja omeniti, da so objavili termine nove kuharske delavnice, ki jih bosta vodila tekmovalka oddaje MasterChef2022 ter voditeljica oddaje Šef doma Petra Trofenik in kuhar Srečko Gabor. 

Podrobnosti o grajsko - kuharskih delavnicah najdete TUKAJ.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...


* Foto: Rok Horvat in arhiv dvorec Rakičan

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.