https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: MIKKova delavnica »Od bučke do lučke«

MIKK, 19.03.2023 ob 9:00  

V MIKKu so ta teden izvedli prvo letošnjo upcycling delavnico, ki so jo poimenovali »Od bučke do lučke«, na kateri so reciklirali lučke iz odpadnih pivinskih bučk, ki so že krasile mestni park. Namen imajo izvesti še štiri takšne delavnice in do poletja izdelati 50 novih lučk, ki bodo krasile grajsko dvorišče in Trubarjev drevored. 

V MIKKu so ta teden izvedli prvo letošnjo upcycling delavnico z naslovom ”Od bučke do lučke”, na kateri so za namen oživitve Trubarjevega drevoreda ter grajskega dvorišča tokrat reciklirali lučke, ki so jih pretekla leta že reciklirali iz odpadnih pivinskih bučk in so že krasile mestni park.

Do poletja imajo v načrtu izdelati 50 novih lučk, tako bodo v začetku aprila in vse do sredine junija organizirali še štiri upcycling delavnice, na katerih bodo lučke lahko dokončali.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2023 ob 13:18 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2023 ob 13:35 goat gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.03.2023 ob 19:02 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      No,a ti kaj proizvodnje imajo,če so delavnica.....?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2023 ob 7:33 srdla gost

      sram vas naj bo, da ne veste slovenske izraze uporabljati, sram!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2023 ob 8:24 gost

      Nekomu je zelo dolgčas , da piše na portalu brezvezne komentarje .. v naravo se odpravi , je kaj za videt , pa še zdravo je !!!! Toplo priporočam !!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.