https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

(VIDEO) Šarić: »Imamo kakovost, vse je mogoče, tudi proti zmajem«

19.3.2023  

Nogometaši Mure se bodo pod taktirko novega trenerja Dejana Grabića danes doma pomerili z Olimpijo. Pred tekmo z zmaji je svoje misli strnil tudi napadalec črno-belih Ivan Šarić.

Mura na zadnji tekmi proti Kopru ni znala zadržati prednosti po golu Dakuja in si priboriti nove tri točke, ter se tako postaviti na lestvici nekoliko višje. Sobočane, ki niso imeli veliko časa za priprave, že danes čaka nova zahtevna preizkušanja v domači Fazaneriji. V Prekmurje prihajajo zmagoviti zmaji, ki jih Mura to sezono še ni premagala. Prva dva medsebojna obračuna sta pripadla Olimpiji, tretji obračun v Stožicah pa se je končal brez zadetkov.

"Takšnih napak si enostavno ne smemo več dovoliti." - Ivan Šarić, po tekmi s Koprom

"Na tekmi s Koprom smo imeli vse v svojih rokah, nato pa se nam je zgodilo tistih nekaj črnih minut. Enostavno takšnih napak si ne bi smeli dovoliti. Mislim, da to ni bila krivda posameznikov, ampak smo za to krivi kot ekipa. Gremo se izkopat iz tega, to smo storili sami, iz tega se bomo sami tudi izkopali. Verjamem, da bomo na koncu prišli do našega cilja. Imamo kakovost, s pravim pristopom in dobro taktiko je vse mogoče tudi proti Olimpiji," je pred tekmo dejal Ivan Šarić.

"Skoraj pol leta sem bil brez minute v dresu Hajduka. Sedaj počasi prihajam v ritem in mislim, da bom velika pomoč tako svoji ekipi kot trenerju," je še dodal.

"S pravim pristopom in dobro taktiko je vse mogoče, tudi proti Olimpiji." - Ivan Šarić, pred tekmo z Olimpijo

Bo ekipa v obračunu z Olimpijo znala izkoristiti kakovost v napadu? Te je namreč nekajkrat zmanjkalo v obračunu s Koprom. Tekmo lahko spremljate z nami danes ob 17.30.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2023 ob 7:22 gost

      Ja GOLE, GOLE in GOLE je treba doseči.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2023 ob 9:16 AJAJAJAJAJ gost

      Ja, Šarić, res je . Pet, šest komadov. Vse manj, bo uspeh.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.03.2023 ob 9:23 gost

      Ajajaja, ka si se pa zbudo. Po tekmi, da Mura zmaga, te pa bo kmica, do naslednje tekme, nej?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2023 ob 9:39 AJAJAJAJAJ gost

        To ti misliš. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, naivci. To bi bilo realno. Glede na situacijo, v kateri sta Mura in Lolimpija bo seveda drugače. Mura rabi točke, Lolimpija denar. Pa sam zaključi.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.03.2023 ob 9:53 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      AJAJAJAJAJ ne bluzi o pejnezaj kere nena Mura na pretek Olimpija pa še menje. Tou je nej mali nogomet ge se za kišto pijve zgučijo za rezultat. Mura lejko premaga Olimpijo zatou ka igra Olimpije bole ustreza Muri.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.03.2023 ob 13:17 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.03.2023 ob 13:34 goat gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤𝐖𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2023 ob 15:32 kejpaš gost

      muraši su van RUSI poslali pejneza če nej bog van pomagaj

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.