https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prostofer sedaj tudi v Beltincih

27.03.2023 ob 6:05  

Občina Beltinci si želi, da bi projekt Prostofer resnično zaživel in da bi z njim pripomogli pomoči potrebnim občanom in občankam.

Občina Beltinci je s podpisom pogodbe z zavodom Zlata mreža pristopila k projektu Prostofer. Ta omogoča mobilnost in povezovanje starejših, ki potrebujejo prevoz in ne zmorejo uporabljati javnih in plačljivih prevozov, z aktivnimi vozniki.

K projektu je pristopilo osem prostovoljnih voznikov, katerim je župan Marko Virag predal ključe avtomobila, ki bo namenjen brezplačnim prevozom. Prostovoljci so bili deležni usposabljanja s strani zavoda Zlata mreža, o varnosti v cestnem prometu pa je spregovorila tudi predstavnica Javne agencije Republike Slovenija Sternad Pražnikar, ki je vsem prostovoljnim šoferjem v zahvalo za sodelovanje poklonila darilo. Župan Marko Virag se je iskreno zahvalil prostovoljnim šoferjem za nesebično pomoč, kajti brez njih se v projekt ne bi mogli vključiti.

Uporabniki lahko brezplačen prevoz naročijo od 24. marca, na brezplačni telefonski številki 080 10 10. Klicni center je na voljo za rezervacije prevozov vsak delovnik med 8. in 18. uro, rezervacijo prevoza pa je trebno najaviti vsaj 3 dni prej.

"Prostovoljci bodo prevoze izvajali od ponedeljka, 3. aprila, in sicer se lahko s prostoferjem odpravite k zdravniku, v lekarno, na banko ali pošto ter druge javne ustanove na območju občine Beltinci. Za prevoze izven občine bivanja pa so ti prevozi na voljo zgolj za preglede v Splošni bolnišnici Murska Sobota ali obisk tistih javnih ustanov v Murski Soboti, ki jih ni v domači občini. Vozniki prostovoljci bodo prevoze opravljali od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00, izjemoma pa se lahko dnevi in ure tudi prilagodijo potrebam," so zapisali na občini.

Foto: Občina Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2023 ob 7:22 guest gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝗪𝘄𝘄.𝗽𝗮𝘆.𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴𝟵.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2023 ob 7:22 guest gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝗪𝘄𝘄.𝗽𝗮𝘆.𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴𝟵.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2023 ob 12:31 Zato gost

      Lahko vozi dobrotnik zdaj ima čas ko so ga gasilci nagnali zaradi mangupiranja

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2023 ob 13:10 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2023 ob 16:15 gost

      V Beltinski občini NI POTREBE za takim avtomobilom ! Šoferčeki takozvani se bodo lahko z njim na špricerje vozili okoli po občini !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.03.2023 ob 19:32 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.