https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurka ena izmed najbolj navdihujočih podjetnic

28.03.2023 ob 13:28  

Največji praznik ženskega podjetništva v Sloveniji, 500 podjetnic, bo letos potekal že osmič, tokrat pod sloganom »ENERGIJA ZA PRIHODNOST – Služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo«. Med dvajsetimi navdihujočimi podjetnicami, ki bodo v okviru prireditve predstavile svoje poslanstvo, je tudi Pomurka Mihaela Gržin.


Dogodek 500 podjetnic je namenjen druženju ženskih podjetnic z namenom povezovanja, sodelovanja, mreženja in iskanja poslovnih priložnosti. Letošnji program je posvečen energiji za prihodnost, novim delovnim mestom in vplivu podjetniške dejavnosti na okolje in družbo.

Med 20 navdihujočimi podjetnicami, vključenih v Kalejdoskop energij, je tudi Pomurka Mihaela Gržin. Izbrane posameznice so v preteklem letu in pol s svojo dejavnostjo posebej zaznamovale slovenski prostor, hkrati pa s svojo energijo pomenijo spremembo v družbi. Zato bodo kot navdihujoče podjetnice predstavljene v okviru prireditve 500 podjetnic, ki bo potekala v četrtek, 6. aprila 2023, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ljutomerčanka Mihaela Gržin je ustanoviteljica Estetskega studia Lakšmi, Akademije za ženske Lakšmi in profesionalna life coachinja. Povabilo k sodelovanju na prireditvi 500 podjetnic in uvrstitev v Kalejdoskop energij jo je, kot pravi, prijetno presenetilo ter hkrati navdalo s hvaležnostjo, da nekdo opazi tvoj trud. »Je pa to tudi še ena dodatna spodbuda, da se bom še naprej trudila kaj dobrega prispevati naši skupnosti,« dodaja.

Foto: FB Akademija za ženske "Lakšmi" Mihaela Gržin

Sama s svojim delovanjem skrbi tako za zunanjo kot notranjo lepoto posameznic. Zaradi celostnega pristopa in individualno prilagojene kozmetike, jo v studiu obiskujejo ženske iz celotne Slovenije, a največ jih je še vedno iz Pomurja. Te so v večini tudi gostje njenih dogodkov, na katerih pridobijo nova uporabna znanja in dodatno energijo za pogumnejše soočanje z izzivi.

Izpostavlja, da želi zagotoviti nepozabno doživetje in kakovostno vsebino dogodkov, pri tem pa poskrbeti tudi za cenovno dostopnost: »Zelo si namreč želim, da bi se takih dogodkov lahko udeležila res vsaka ženska, ki čuti, da bi ji to lahko izboljšalo življenje. Torej ne gleda na njen finančni status, za katerega pa vemo, da v Pomurju v povprečju ni ravno visok.«

Pokroviteljstvo dogodka sta prevzela predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. 

Foto: naslovna 500 podjetnic.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2023 ob 17:30 gost

      Pomuka? Ne! Prlečka? Da! Ljutomerčanka? Da! Jbl vas Pomurje!!!

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2023 ob 9:42 Pavel gost

        Pojem lepote je popolnoma popačen in zlorabljen. Zlorabljeni so predvsem ljudje, ki se v svoji duševni stiski iščejo rešitev pri različnih manipulantih, kateri jim ponujajo čudežno rešitev. Kozmetične tovarne in njihovi sodelavci (omenjena podjetnica) ljudem najprej nabijajo komplekse (reklame), da jim potem lahko prodajo svoje drage produkte in usluge. Popolnoma se strinjam, da mora ženska biti urejena, pa ne samo ženska, vsak človek. To kar počno sodobne ženske, pa je daleč od pojma lepote. Svojo lepoto, ki so jo imele, prekrivajo s fasado cenene kozmetike. Zaradi kompleksov pretiravajo. S pretiravanji na koncu dosežejo nasprotni učinek. Na njihovih obrazih se izraža zavajanje, zapeljevanje, prekrije se resnična podoba in v ospredje stopi plehkost, velikokrat pa cenenost in vulgarnost. Vse skupaj pa je podkrepljeno še vsiljeno goloto. Večin ljudi je to všeč! Uživajo v trenutni navidezni-iluziji in sreči, ki pa se zelo hitro razblini v nič.To razočaranje se ponavlja iz dneva v dan. Zakaj je največ ločitev v pomurski regiji? Vsak človek je lep in enkraten, ne glede na fiziognomijo. Če pogledamo naravo, na primer rože, lahko opazimo, da so si različne po obliki, velikosti, barvi, vonju,... Vsaka od njih izžareva svojo bit in lepoto. A ni največja lepota v pestrosti, različnosti,.... Lepota je v prvinskosti, naravnosti, čistosti, etičnosti,... Spoštovani nežni spol, ne uničujte svoje lepote s ceneno kozmetiko, ne razgaljate se vse povsod,.... Poglabljajte svoje intimne odnose s partnerji, ki vas bodo spoštovali sprejeli takšne kakršne ste v resnici. Poglobljene odnose ni mogoče razvijati na prevarah, zavajanjih, pretvarjanju, lažeh,...

        11 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2023 ob 17:49 Mateja gost

      Omb koliko je podjetnic, z malo večjo uspešnostjo, ampak nimajo časa za te bedarije.,ker delajo dobiček,...Kat neki no

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.03.2023 ob 17:50 Prlek gost

      Njeno poslanstvo je žal premajhno za podjetnico

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.03.2023 ob 18:43 Prlekus gost

      Je pa lüšna tota naša Prlečka🥰

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.03.2023 ob 19:27 bloblak gost

      dajo en drek, ne pa sčužbe, še manj pa dajo pošteno plačo (in seveda da one ne iščejo, mislim jao ej). bla bla, mučkajo in potem se važijo samo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.03.2023 ob 20:00 Gripa gost

      Koučinja...krüj brez motike

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.03.2023 ob 20:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Teta prodaja meglo.....nobena podjetnica ni,lakomnica pa .Hja poznam kar nekaj podjetnic,ki podjetno svojo družino vodijo čez mesec za preživetje,ta baba je le navadna cafudra ,candra našminkana.....naj jo Bog pokaštiga.Amen,povedal sem .

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.03.2023 ob 23:36 gost

      No evo že spet je ta vogrski mujo najbolj pameten.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2023 ob 7:28 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Hja,vugrski nikak nemre biti "Mujo",mogoče Pišta.....pameten pa sem,to si pa po hudem "mozganju"sam ugotovil,briše se ti pet točk na lestvici idiotov.....

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.03.2023 ob 2:58 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.03.2023 ob 9:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      NADVOJVODA sem,..če imaš dislekscijo......z trudom boš napredek imel....."samo oruni na posao".

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.