https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili na prekmurskem derbiju?

Lendava, 1.5.2023  

Beltinčani in Lendavčani so včeraj končali 27. krog 2. slovenske nogometne lige. Večerni obračun se je končal z 2:2, kjer je Nafti uspelo nadoknaditi v drugem polčasu zaostanek z 0:2. 

Gostje so bili pod lendavskimi griči že na pragu zmage, a so se Lendavčani pobrali po dveh golih zaostanka.

Beltinci so povedli že v peti minuti, domačo mrežo je z vrha kazenskega prostora zatresel Štrakl. V 70. minuti je že dišalo po zmagi Žutih, ko po prodoru Pihlerja je v polno meril še Kralj.

Nafta se je v igro vrnila v 74. minuti, ko je z razdalje uspešno meril Sulejmanović, le tri minute kasneje pa je po tem, ko je Novinič dobil skok v kazenskem prostoru, izenačil Urh. Srečanje se je končalo z delitvijo točk 2:2.

Beltinčani so s 40. točko še naprej na petem mestu lestvice, šesta Nafta pa ima šest točk manj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2023 ob 23:16 gloriahenrick gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit------------------>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.