https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prepričal je starše, bo Matej Forjan novi ravnatelj Gimnazije Murska Sobota?

Murska Sobota, 09.12.2011 ob 17:45  

Trenutno poteka postopek izbire ravnatelja na Gimnaziji Murska Sobota, na razpis se je prijavilo šest kandidatov, po odstopu enega pa se jih bo za ravnateljski stolček potegovalo pet. Razkrivamo ime kandidata, ki je prepričal starše.


Kandidati, ki kandidirajo za mesto ravnatelja Gimnazije Murska Sobota, so: Roman Činč, Sanja Žilavec Nemec, mag. Matej Forjan, Ivan Kramperšek in Regina Cipot. V četrtek, 8. decembra, je pred dijaki, starši in učitelji potekala predstavitev vseh kandidatov.

Za najprimernejšega je Svet staršev izglasoval mag. Mateja Forjana, vendar bodo dokončno odločitev sprejeli na seji Sveta zavoda Gimnazije Murska Sobota, predvidoma 22. decembra. 

Mag. Matej Forjan trenutno službuje na Šolskem centru Novo Mesto. Bo na čelu murskosoboške gimnazije zamenjal Regino Cipot, ki kandidira že šestič?

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.