https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Dokležovju s slovesnostjo počastili dekana Ivana Jeriča

Dokležovje, 05.06.2023 ob 10:00  

V soboto, 3. junija 2023, so se v Dokležovju, na občinski prireditvi poklonili dekanu Ivanu Jeriču.

V Dokležovju so se na občinski prireditvi poklonili narodnemu buditelju, generalnemu vikarju za Prekmurje, pokončnemu rodoljubu in iskrenemu duhovniku v službi ljudem Ivanu Jeriču.

Njegovo ime se je vpisalo v zgodovino Prekmurja, saj je močno zaznamoval dogodke izpred sto let, ko je bila ta pokrajina priključena takratni Jugoslaviji, tamkajšnji Slovenci pa združeni z matičnim narodom.

Občinska slovesnost se je začela s sveto mašo za domovino v cerkvi Sv. Štefana v Dokležovju, nato pa so pri spomeniku Ivana Jeriča položili venec.

Temu je sledila osrednja slovesnost na prireditvenem prostoru pri vaškem domu v Dokležovju pod šotorom.

Zbrane pa sta pozdravila tudi župan Občine Beltinci Marko Virag in predsednik Krajevne skupnosti Dokležovje Dejan Klemenčič. 

Kulturni program so popestrili učenci Osnovne šole Beltinci – VESELI MARKI, Glasbena šola Beltinci, učenci Osnovne šole Bakovci, družina Kuzma Dokležovje, pevci mešanega pevska zbora KTD Dokležovje in člani DPM Dokležovje.

Osrednjo občinsko slovesnost so organizirali Občina Beltinci, Krajevna skupnost Dokležovje in Društvo prijateljev mladine Dokležovje.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2023 ob 11:13 gost

      Pomurc com vse po vrsti blokirate za komentiranje . Kaj je z vami !!! Zaprite portal !!!!!!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2023 ob 21:07 AngelinaJames gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.06.2023 ob 11:19 gost

      Res je , ne vem zakaj je zablokirana tema - Ob soboškem jezeru ..... so se srečali motoristi - ČUDNI STE RES !!!!!!!!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.06.2023 ob 14:19 vs gost

      Tako resnično , da je kar grozljivo , kaj čaka nas predvsem pa mlade , ki se tega danes ne zavedajo , sledi pa boleča iztreznitev . Svet in z njim Slovenija plujemo čedalje kalnejše in umazane vode polne pohlepnih in strupenih zveri . Tega se zavedajo le redki posamezniki , ki pa jih je premalo , da bi lahko to ustavili . Na tej poti nas ne bodo uničile podnebne spremembe , niti vse druge vrste drugih naravnih katastrof. Uničili nas bodo tisti , ki nas želijo na vsak način popolnoma podjarmiti , nam vzeti dostojanstvo , pravico do lastnega mišljenja in pravic do dostojnega življenja na zemlji , ki je last vseh živih bitij . Ker pa nič ni večno , niti vesolje bodo propadli tudi sami . Kar pa lahko storimo pa je to , da smo v sebi trdni in odločni in ne nasedamo lažem , provokacijam , ki dežujejo v vseh strani .

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.06.2023 ob 15:40 tiloš gost

      venci okoli popkov vekši od ovoga pravoga nanč sta se nej mogla prignuti

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.06.2023 ob 18:03 obnovljivi vir gost

      Človek si pijše usodo sam !!! Razvidno iz udeležbe na tej in njim podobnim prireditvam v naši Bel. Občini !Premalo se zavedamo resnične podobe naše narodne indentitete !!!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.06.2023 ob 20:25 nepopravljivi gost

      V etoj občini Böltinci sakši teden nekša bez vezna proslava. Ge pa te geste oba dobro plačeniva podžupana ka Viraga terate od maloga diteta?

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2023 ob 14:44 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.06.2023 ob 23:00 gost

      Le kaj imajo Maistrovi borci s Prekmurjem???

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2023 ob 9:00 gost

        vedno eni te isti poulek, samo ka se žere, pa nej važno nič drugo. nekše gvante si zašijejo, te pa od proslave do proslave in terajo svoje, tej majstrovci in podobni

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.