https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

ANKETA: Kje bodo Pomurci preživeli najdaljšo noč v letu in kaj so njihove želje

29.12.2011 ob 16:18  

Silvestrski večer je vse bližje, veliko ljudi pa še ne ve kje bodo preživeli vstop v novo leto 2012. Nekaj Pomurcev smo povprašali kje bodo preživeli zadnjo, najdaljšo noč v letu in kaj so njihove želje za naslednje leto.


Feri Lainšček:

"Noč bom preživel s prijatelji ob topli domačijski peči nekje ob reki Muri. Želje? Naj sosedu ne crkne krava. Ali povedano drugače: Želim si, da bi bilo v deželi več medsebojnega spoštovanja in solidarnosti, obenem pa seveda veliko manj "fovšije" in privoščljivosti."

 

 

Andreja Slavič:

"Zadnjo noč  v tem letu bom preživela v družbi prijateljev. Pripravili si bomo odlično večerjo, potem pa nazdravili na trgu v Murski Soboti. V letu 2012 je moja največja želja zdravje, vse ostalo pa potem pride samo od sebe."

 

 

 

 

 

Izidor Beseda:

"Zadnjo noč v letu 2011 bom preživel s prijatelji v Murski Soboti. V letu 2012 si želim najti službo in upam, da bom pri tem kar najbolj uspešen."

 

 

 

 

Carmen Levovnik:

"Novo leto bova s partnerjem dočakala doma v krogu prijateljev iz Zagreba in Korčule.  Veliko je želja za novo leto, najbolj pomembno zame pa je, da bi bila zdravi, zadovoljni, veseli, uspešni, vsak dan hvaležni za vse tisto, kar jemljemo kot samoumevno (da dihamo, hodimo, lahko vidimo in slišimo, imamo družino, prijatelje ...vse to, za kar so nekateri prikrajšani). Da bi se naučili se imeti radi (predvsem sebe), več moči, da spremenimo tisto, kar lahko spremenimo in sprejmemo tisto, kar ne moremo spremeniti, več poguma stopiti novim izzivom naproti, odpreti vrata spremembam in novim stvarem in več časa zase in svoje najbližje ..."

 

 

Miha Flisar:

"Za novo leto bom na Hodošu, ker delam. Želj je veliko, med drugim tudi več denarja, predvsem pa želim veliko zdravja, sreče in uspehov družini in prijateljem. In pa, da zadnjo noč v naslednjem letu ne bom delal :)"

 

 

 

 

Mojca Pozvek:

"Novo leto bom preživela v družbi prijateljic. Doma si bomo pripravile kakšno večerjo ter se potem odločile kam naprej, morda kam na ogled ognjemeta ... Predvidoma v Mb, ampak pustimo se presenetiti! Ob novem letu želim da bi ljudje, kljub vsej tej stiski, recesiji, socialnim problemom, političnim nemirom itd. ponovno našli, obnovili oz. ohranili pristne odnose ter posluh za sočloveka. Se mi zdi, da čedalje bolj izgubljajo osnovne življenjske vrednote … Čedalje več je nemirov, kriminala, samomorov. Pomembno je, da smo hvaležni za tisto, kar imamo in ne stremimo vedno za nekimi stvarmi, ki jih nimamo. V življenju ne moremo imeti vsega. Ne smemo se primerjati z drugimi, ampak znati uživati v trenutkih, ko nam je lepo ter si znati vzeti nekaj trenutkov zase in za najbližje. Želim, da bi bilo teh trenutkov čim več oz. da bi jih znali izkoristiti tako, da delimo srečo eden z drugim."

 

 

Kristjan Kuhar:

"Vstop v novo leto bom preživel v družbi prijateljev, ne vemo pa še kje. V letu 2012 želim največ zdravja družini in prijateljem, seveda pa še naprej veliko dobre glasbe."

 

 

 

 

Tea Vujić:

"Tokrat bom za novo leto doma z najdražjimi. V novem letu 2012 pa si želim čim več poslovnih uspehov."

 

 

 

 

Goran Horvat:

"Silvestroval bom v krogu bližjih prijateljev, v privat hiši v Prlekiji. V novem letu želim dokončati šolo, se čim več ukvarjati s stvarmi, ki me veselijo ter delovati v skladu s svojim poslanstvom, predvsem pa čim bolj uživati pri doseganju svojih kratkoročnih ciljev, ki me pa peljejo do svojega višjega cilja. Saj kot pravijo: "Pomembna je pot ne cilj." Imeti želim dobre odnose z vsemi, biti hvaležen za vsak dani trenutek, imeti  čim več dobrih misli in se ljubiti z osebo, ki mi največ pomeni."

 

Daša Kardoš:

"Novo leto bom po vsej verjetnosti, preživela v Murski Soboti. V novo leto vstopam s pozitivnimi koraki, saj me čaka veliko novih izzivov, v katere bom morala vložiti kar nekaj truda."

 

 

 

 

 

Simon Sarka:

"Za novo leto bom v Bakovcih pri prijatelju na privat žurki. V naslednjem letu si želim, da bi se kaj več dogajalo, predvsem v Murski Soboti, ker smo kot mesto duhov."

 

 

 

 

Kaja Cigan:

"Za novo leto bom v Mariboru, na novem trgu Leona Štuklja s fantom. Srečno in uspešno v novem letu na vseh področjih. Želim si, da bi mladi lahko udejstvovali svoje projekte na gospodarstvenem, kulturnem, družboslovnem, naravoslovnem ... področju. Seveda bi ti projekti morali biti finančno zagotovljeni. V naslednjih letih si želim čim več mladih na vodilnih mestih - s tem, da poslušamo starejše in se učimo na njihovih napakah ter ponesemo nove lastne ideje. Vzemimo si tudi čas za sebe in se razvajajmo. Tako bomo sami srečni in posledično tudi ostali okrog nas. Pa srečno 2012!"

 

 

 

Kje pa boste silvestrovali vi?

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.