https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Nika Zorjan ekskluzivno za Pomurec.com: Moja kariera se zdaj komaj začne

Ljubljana, 08.01.2012 ob 22:08  

Pravkar se je končala finalna oddaja Misije Evrovizije, po kateri na žalost ne moremo poročati o najbolj veseli novici za Pomurje. Namreč 19-letna Nika Zorjan se žal ni uvrstila na februarsko Emo, kljub temu pa smo nanjo lahko upravičeno ponosni.

V zadnji oddaji Misije Evrovizije se je Nika Zorjan predstavila s pesmijo Listen od Beyonce in Ne partez pas sans moi od Celine Dion, ki ju je zapela brezhibno, vendar to ni zadostovalo za uvrstitev na letošnjo Emo. K temu je morda botrovalo mnenje sodnikov, od katerih se je samo Raay izrekel za Niko, medtem ko je za dvojčici Prusnik bila Tina iz Tabujev, favoritka Jonasa Žnidariča in Darje Švajger pa je bila Eva Boto, tako da so jim gledalci iz preostalih delov Slovenije verjetno verjeli na besedo. Nika pa je zagotovo prejela večino glasov v Pomurju.

Nad dejstvom, da se ni uvrstila na Emo, Nika ni pretirano razočarana, sicer pa preberite, kaj je v prvi izjavi za Pomurec.com povedala: "V bistvu nisem razočarana, ker sem nekako pričakovala tak rezultat. Sama sem presegla svoja pričakovanja in sem res vesela za to prečudovito izkušnjo. Zdaj se moja moja kariera komaj začne. Zahvaljujem se vsem za podporo, najboljši ste!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bono1
      08.01.2012 ob 23:52 bono1

      NIKA NAJBOLJŠA SI TI IN TI SI MORALNA ZMAGOVALKA IN VERJAMEM, DA BOŠ EDINO TI DOSEGLA NAJVEČ V SVOJI GLAZBENI KARIERI OD VSEH TEH NA TEJ KUHINJSKI MISIJI EVRIOVIZIJI.ČESTITAM.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gizmogremlin
      09.01.2012 ob 0:06 gizmogremlin

      Škoda ka je nej prišla v finale, si je zaslujžila :))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. kviki
      09.01.2012 ob 14:46 kviki

      žirija je v finalu pokopala samo sebe. na koncu bo v azerbajdžan odšla eva boto, ki bo težko zdržala pritisk odra. verjamem, da se slovenci ne bomo blamirali z dvojčicama in vplivnim očetom. upam, da neuspeh na evrosongu eve boto ne bo uničil. do sedaj smo bili na evrosongu uspešni le z dobrimi vikalisti (nuša derenda, darja švajger, maja keuc). vsi cirkusanti (sestre,...) so nam naredili sramoto. ne vem, zakaj je darja švajger podpirala evo, ko pa ve, kaj pomeni nastopati na evrosongu. jonasa in opice tine žal ne gre jemati resno, imale pa sta svoj glas. predvidevam, da je pri žiriji odtehtalo nikino prekmursko poreklo. žal v ljubljani kot ključni argument še vedno šteje plavalna kožica med prsti. dvojčici sta jo imeli. sicer pa: za niko bomo še slišali, gotovo bo pela na velikih odrih. dvojčicama je dovolj, da ste se pokazali na televiziji. v kratkem bosta dovolj dobri le za petje svojemu vplivnemu očiju. s temi rezultati se je rtv pošteno poigrala s talenti. kakšno sporočilo je z izbiro dvojčic poslala dobrim pevkam? direktno: Nika, saj si ena od dveh najboljših pevk, a boljšo oceno bodo dobili slabši! To sporočilo je žirija dala tudi vsaj petim pevkam in enemu pevcu, ki so izpadli pred finalom. VSE TO NA STROŠKE DAVKOPLAČEVALCEV!!!!! (no, baje je nekaj primaknil tudi oče od dvojčic):) še malo besedne igre: lahko bi v azerbajdžan poslali duo NIKO (zorjan) in EVO (boto). gotovo bi to bila veliko boljša od NIKE IN EVE PRUSNIK.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.