https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V M.Soboti vlom v skladišče, v Beltincih v poslovni prostor, v Černelavcih v gostinski lokal

17.01.2012 ob 7:39  

Policisti PU Murska Sobota so od 16. 1. 2012 do 17. 1. 2012 obravnavali  prometno nesrečo z gmotno škodo, osem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru, tri povoženja divjadi, eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru in nesrečo pri delu.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri vlome, dve tatvini, dve poškodovanji tuje stvari in ponarejanje listine. Policisti PP Gornja Radona so obravnavali tatvino kolesa in tatvino osmih kubičnih metrov hlodovine. Neznani storilec je tekom noči v Murski Soboti vlomil v skladišče in ukradel električne pretvornike v vrednosti 300 evrov. V Beltincih je bilo vlomljeno v poslovni prostor, odkoder je neznanec ukradel nekaj gotovine, prenosni računalnik in projektor v vrednosti 900 evrov. Iz gostinskega lokala v Černelavcih je neznanec ukradel gotovino in 85 škatlic cigaret, skupna gmotna škoda znaša 500 evrov. Policisti PP Lendava so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, ljutomerski policisti pa poškodovanje delovnega stroja. Policisti PPIU so obravnavali tujca, ki je za osebni avtomobil posedoval ponarejen karton tehničnega pregleda vozila.

V Mali Nedelji je prišlo do nesreče pri delu v kateri se telesno poškodoval moški, ki je opravljal dela na novogradnji. Moškemu je na lestvi spodrsnilo in je iz višine treh metrov padel na tla. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenje smo zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti čez dan opravljali na območju PP Lendava. 

Poleg ostalih rednih nalog bodo policisti bolj poostreno nadzirali tudi kršitve uporabe mobilnega telefona med vožnjo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.