https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Ta vikend v Murski Soboti finalni košarkarski turnir za dekleta do 18 let

Murska Sobota, 14.3.2012  

V petek, 16. 3. in nedeljo, 18. 3. se bo v športni dvorani Osnovne šole I Murska Sobota odvil košarkarski finalni turnir deklet do 18 let za naslov prvaka.


Na finalni turnir deklet do 18 let za naslov državnega prvaka se je uspelo uvrstiti murskosoboškim košarkaricam iz ŽKK Pomurje, košarkaricam Athlete Celje, Triglav Kranj in iz Grosuplja.

Trener mladink ŽKK Pomurje Primož Slavič je v izjavi za javnost zapisal: "Prvo moram poudariti, da sem zelo vesel uvrstitve svojih mladinskih igralk na zaključni turnir četverice, še bolj pa me veseli dejstvo, da se bo turnir odigral pri nas v M. Soboti, in sicer 16. 3. in 18. 3. 2012. Pričakovanja pred turnirjem so realna, to je borba za tretje mesto in medaljo. Po mojem mnenju se bosta za naslov prvakinj borile košarkarice Grosuplja, ki so redni del tekmovanja končale brez poraza na prvem mestu, in igralke Athlete Celja, ki so bile druge, ampak imajo zelo dobro ekipo z veliko reprezentantkami, ki lahko ubranijo lanski naslov prvakinj.

Pričakujem, da se bomo za tretje mesto udarili Žkk Pomurje in kranjski Triglav, ki nas je v tej sezoni že dvakrat premagal, tako da imamo z njimi še neporavnane račune in seveda pričakujem maksimalno motiviranost in angažiranost svojih igralk ter seveda zmago. Moram poudariti, da imamo v ekipi samo eno igralko letnika 1993, vse ostale pa so mlajše, tako da bomo tudi najmlajša ekipa na turnirju. Rad bi povabil vse ljubitelje košarke iz Prekmurja in celotne Slovenije, da si pridejo ogledat ta spektakel, kajti ti športni dogodki so pri nas redki in je lepo, če se jih udeležimo v čim večjem številu."

Mladinske igralke iz ŽKK Pomurje bodo svojo prvo tekmo odigrale v petek ob 19.15 uri proti ekipi iz Grospulja.

Petek, 16. 3. 2012

17:00 Athlete Celje : Triglav Kranj

19:15 Grosuplje : Pomurje

Nedelja, 18. 3. 2012

16:00 mali finale

18:00 finale

foto: ŽKK Pomurje (mladinke ŽKK Pomurje, katerim je uspela uvrstitev na zaključni turnir sezone 2011/2012)  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2012 ob 12:18 pomurka gost

      DRŽIMO PESTI dikline

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.