https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Adrenalin, triki z ognjem, tokyo drift in monster truck v Murski Soboti

Murska Sobota, 01.04.2012 ob 11:12  

Ta vikend smo v Murski Soboti, natančneje na parkirišču preko BTC-ja, lahko priča pravemu monster truck spektaklu. Show je bil na sporedu že včeraj, tisti, ki ste ga zamudili, pa si ga boste lahko ogledali tudi danes ob 16.00 uri. Mi smo se pred včerajšnjim spektaklom pogovarjali tudi z organizatorjem Zener Alenom.


Ta vikend na parkirišču preko BTC-ja smo lahko priča pravemu Monster Truck Motor Showu, ki ga organizatorji v Murski Soboti pripravljajo tokrat prvič, sicer pa se s tem ukvarjajo že devet oziroma deset let. "Prej smo prirejali cirkuške zabave in pa lunapark, tudi tukaj v Prekmurju," nam je povedal organizator showa Alen Zener.

Organizator Alen Zener je sicer tudi sam voznik na takih spektaklih, tokrat v Murski Soboti pa za spremembo skrbi za vodenje programa, "saj edini govorim slovensko. Tako da bodo zdaj vozili moji prijatelji. Med vozniki bo tako Elnardo Moreno iz Mehike, Raymond iz Madžarske in Oliver iz Češke. Naj pa povem, da imamo med vozniki tudi eno punco, ki pa tukaj v Prekmurju žal ne bo mogla nastopiti."

Že pred začetkom spektakla pa nam je organizator zagotovil, da bomo videli veliko aktivnih trikov s polno adrenalina. "Prikazali bomo vožnjo po dveh kolesih z avtom, dva trika z ognjem, trik "tokyo drift", vožnjo z monster truck-om, prikazali bomo pravzaprav vse, kar se da narediti z navadnim avtom, ampak le, če si dober voznik."

Alen Zener pa nam je že tudi pred samim showom dejal, da, če le bodo dobri odzivi publike, se bodo ob koncu sezone vrnili v Prekmurje in tukaj pripravili zaključek sezone.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2012 ob 12:05 tej gost

      zna što kelko je cena vstopnice ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.04.2012 ob 12:26 tequila gost

      mladina 10€...vače pa 12€

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.04.2012 ob 13:32 vodka gost

      pa to je nej vredno enga centa nej pa 12€

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.