https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Po tekmi Roma : Tišina - ne dovolite, da športno igrišče postane bojišče!

Vanča vas, 27.4.2012  

Prizori, ki ne sodijo k športu. Kdaj bomo temu naredili konec?

Na Pomurec.com ogromno medijskega prostora namenimo športu, še posebej pomurskemu nogometu, ki je svojevrsten fenomen celo v svetovnem merilu. Dogajanje po in med sobotno tekmo Roma : Tišina, o katerih dogodkih smo zaradi javnega interesa poročali te dni, nas zato toliko bolj skrbi. Članki o dogajanjih na tekmi so poželi ogromno zanimanja, veliko mnenj je bilo zapisanih tudi v komentarjih. Veliko sovražnih smo sproti brisali. To ne sodi k športu.

Ker obstaja tanka meja med "ognjem in vodo", si ne dovolimo, da grozljivi prizori s športnega igrišča postanejo resen družbeni problem. Premislite o tem, streznite glave, to ni bojišče. Pozivamo obe strani in ostale akterje, da temu naredite konec.

To ne sodi k športu!

Boštjan Šebjanič, navijač NK Tišine, ki jo je grdo skupil na sobotni tekmi 1. MNL Murska Sobota med Romo iz Vanče vasi in Tišino, je prišel iz bolnišnice. Z grdo "rano" na obrazu. Kot je Šebjanič povedal za RTV Slovenija, se udarcev, ki jih je "dobil", spomni le deloma. "Dobival sem udarce po telesu in padel na tla. Brcali so me in samo naenkrat je priletel udarec v glavo in od takrat naprej se več ne spomnim, kaj se je dogajalo."

Komu na čast? Prvič ...

Prvi prizor, ki ne bi smel imeti z nogometom in športom nobene zveze. Obraz navijača Tišine nekaj dni po sobotni tekmi z Romo. (Foto: RTV Slovenija)

Jeneš: MNZ Murska Sobota smo pred tekmo opozorili na nevarnost

Da se bo "nekaj" zgodilo, so po besedah Mateja Jeneša iz NK Tišina slutili že pred tekmo, saj srečanja med omenjenima ekipama vedno nosijo velik riziko. "Ravno s tem namenom smo urgirali na MNZ Murska Sobota in jih z dopisom opozorili na dejstvo, da se »nekaj« pripravlja," je Jeneš dejal za RTV Slovenija.

Je pri tem šlo za povračilo za poškodbo Simona Baranje iz Rome, ki jo je na zadnjem srečanju teh dveh tekmecev grdo skupil, saj mu je eden izmed nogometašev Tišine zlomil nogo?

Zlatko Hahn iz ŠD Roma pravi, da ne". "Če bi že, bi obračunali s tistim, ki je Simonu Baranji to naredil. Vemo, kdo je to bil," in dodaja, da so zdaj krivi pač zato, ker so Romi.

Komu na čast? Drugič ...

Drugi "nešportni" prizor - poškodba Simona Baranje, ki mu jo je na lanskoletni tekmi zadal igralec Tišine (foto: ŠD Roma).

 

Komu na čast? Tretjič ...

Prizor s sobotne tekme Roma : Tišina (grd udarec s komolcem v glavo) ...

V razmislek:

Odgovorni, streznite glave, ne dovolite, da športno igrišče postane bojišče. S skupnimi močmi naredite konec takim prizorom. V čast nogometu in športu. (Foto: RTV Slovenija)

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2012 ob 7:34 jocko gost

      Romo bi morali vreči iz lige, ne pa da dopuščajo da grozijo in oškodujejo druge igralce!

      39 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2012 ob 8:59 legija gost

      jaz bom rekel samo še to. tašen klub, ki naredi takšen incident in potem njihovi privrženci pišejo takšne bedarije o nasilju in o tem kdo si je kaj zaslužil da ga je nekdo pretepel zaradi tega ker navija za drugi klub, takšnemu klubu bi v vseh evropskih državah prepovedali igranje, brez pardona pa nekega kurčevega izgovarjanja na račun manjšine in ne vem kakšnega kurca palca ali celo nekega pisanja o nasilju. klub Roma nima kaj več iskati v nobeni prekmurski ligi, brez ugovarjanja in debatiranja. če lahko nemci prepovedo igrati takšnemu klubu kot je Dinamo Dresden v nemškem pokalu zaradi incidentov, če lahko celo v srbiji prepovejo delijam da ne smejo na tekmo, če lahko angleži strogo sankcionirajo svoje klube in hrvati svoja dva največja, kaj potem mi v tej ligi čakamo z NK ROMO. prepoved vseh tekem in izključitev iz vseh tekmovanj, brez PARDONA IN BREZ DEBATE. preveč problemov ste naredili in škode, sami se zmenite kaj želite in obračunajte v lastnih vrstah. Kot drugo takšen klub bi morali strogo finančno kaznovati, za vsak kamen ki je bil vržen na igrišče. Pa kje smo mi? Na marsu ali kje? če vodstvo prekmurske lige ne bo naredilo nič in bodo tiho potem pa ostane samo še bojkot vseh ostalih klubov da enostavno ne gredo na tekme in jih odpovedo. tega sranja in gneva prekmurje ne potrebuje in ne slovenija. za rešitev in ponos prekmurske lige nam ostane samo eno, da vodstvo zveze naredi sankcije in to temeljite, da policija te gengsterje in gverilo polovi, če si soboška ne upa naj pokličejo na pomoč fante iz ljubljane specialno enoto, ki se ne heca z nikomer in da je vsaka tekma pod drobnogledom varnostnikov in da se vsak klub zaveda kaj pomeni odgovornost na športnih prireditvah za ljudi, da se ljuddi zaščiti in AMEN.

      26 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2012 ob 9:17 bg v.v rom gost

      Poglejte kako ima BURO POČENO LIČNICO samo sramoto nan delate.Naj da policija zapisnik kekilo PROMILIV ALKOHOLA JE IMEL BURO V KRVI.Če bi se počkodba zgodila bilo komu iz drugih ekip kot se je SIMONU bi bil nekdo kaznjen.Zakaj za ta grd udarec kot ga predstavljate ne predvajate vsaj 20 sekund posnetek da bi videli kako je do stika spolh prišlo.Ta objava je sramota na YU TUBE bomo to zgodbo prestavili in naj si ogledajo kontakt ki je bil z obrata vidi se lepo da udarec ni bil nameren.Moram čestitat temu ki je te slike o udarcih MORENOJA objavil in mu povedat da je ta oseba novinar pravi RASIST mojster objavi video vsaj 20 sekund.Ko sem si posnetek pogledal ti pove ta prekršek neka čist drugega bil je kontakt,bila je kri ni pa bilo namernega udarjanja,pri kartonu je pa tako odločitev sodnika KER JE VIDEL KRI je pravilno reagiral vendar zdaj imajo na voljo posnetek in si ga lahko ogledajo na MNZ in po tem kaznijo igralca.Sramota za HABJANIČ SAŠOJA poglejte si vse slike Oobraz BUROJA,noge SIMONA,kotakt IGRALCEV vsega je kriv ta sodnik.Presodite sami tisti ki niste bili na tekmi in si niste ogledali posnetka z te tekme ne komentirajte samo proti NK ROMI.

      3 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2012 ob 9:31 bg v.v rom gost

      Vsi ki so sodelovali pri teh POŠKODBAH in PREKRŠKU naj dobijo ustrezno kazen.Na eno kazen igralca NK TIŠINE čakamo že predolgo boste sploh kaznili SMEJA" nikoli ker ni ROM".Samo vas je sran lejko.Poglejte si poškodbo nog,sodnik stoji na 5-7 metrov od dogodka in ne pokaže karton niti ko je videl poškodbo sodil je SAŠO HABJANIČ.Prosim komentirajte to oceno sodnika vemo da se lahko zgodi poškodba vsakomu ampak delo sodnika pri taki poškodbi.

      4 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.04.2012 ob 9:43 NOGA gost

      DEJSTAVA O ZLOMLJENI NOGI Tekma na kateri se je to zgodilo je bila odigrana že v prejšnji sezoni. S tem nima direktne povezave. Dogodek se je zgodil v kazenskem prostoru NK Tišine, pa ni bil piskan prekršek. Če upoštevamo kako hitri so sodniki na svoji piščalki ob takih dogotkih in še dejstvo, da se je tekma igrala na igrišču NK Roma, nam pove, da res ni bilo prekrška. Še manj pa je šlo za namero! Povejte mi enega sodnika, ki bi si upal spregledati očiten prekršek v kazenskem prostoru proti ekipi NK Roma!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.04.2012 ob 9:47 AAA gost

      bg v.v rom- ti si resno tele, nej bilao namere prej. TVOJ KOMENTAR IN MORENOJOVO DEJANJE STA ZA ZATVOR!

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.04.2012 ob 9:48 bg v.v rom gost

      Halo seljak legija če meče več ljudi kamne proti sodnikom in njihovim vozilom da odgovor na dopis zakoj niti en kamen ni priletel v avte in v sodnike ti povem jaz nič se ni metalo če nekaj vržeš nekam pade to je bilo na 1 meter in da ni nišče dobil kamna v teklo in avto SE SAMO LEJKO SMEJEM niti en kamen ni bil vržen.Legija znamo što si pijši malo bolj človeško ne boj RASIST .Vse ekipe bi mogle imeti transparente BOJ PROTI RASIZMU kak majo v ANGLIJI,NEMČIJI,ITALIJI...in vsi ki bi delovali proti rasam bi je mogli kaznit ka v angliji.nemčiji,iitaliji....malo si poglej kazni za rasizem SAMO TAK BI LEJKO MNZ REJŠO PROBLEM.Pa če nemaš pojma o tem ne pijši kak lejko z CIGANOM nekoga proviciraš to je tisto BOJ PROTI RASIZMU če nebi vij uprabljali v športu teh ŽALJIVK nebi sploh prišlo do stikov.RAZMISLI.

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.04.2012 ob 9:54 Tomaž gost

      Zakaj izpostavljate, da ste cigani??? To nima s tem nobene povezave!!! STE PA NASILNEŽI IN GROBIJANI IN NE SODITE NA IGRIŠČA NITI V NAŠO DRUŽBO! TO VEDNO ZNOVA DOKAZUJETE! Škoda je tistih med vami, ki so odlični nogometaši in dobri ljudje! VI STE HULIGANI KI, S SVOJIM POČETJEM BLATITE CIGANE!!!!

      28 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.04.2012 ob 9:58 aaa gost

      bg v.v rom- Ne bi prišlo do incidentov, če bi vse zmagali, samo ste najslabša ekipa lige, od prve slabša za 10-15 golov od trenutno zadnje pa vsaj za 5, ampak vse nadoknadite z nasiljem, tak ka se vas te komaj zmaga. Pač ste primitivci, keri ste nej za fuzbal, poznate SAMO svoje PRAVICE, kaj pa DOLŽNOSTI?!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.04.2012 ob 10:09 tralala gost

      bg v.v rom...prvo kak prvo: vsi nosite tej faul naprej pri keron si je simon nesrečno zlomo nogo. Bil san na toj tekmi gda se je tao zgodilo. Rokao na srcej prekrška je nej bilao. Nesrečno sta se z Smejon zapletla. Ge Simona spoštujen kak igralca pa kak človeka, samo tu je Smej nej krijv za zlom noge oz je telko krijv ka je bil polek. Glede rasizma...na zadnji tekmi smo mirno navijali za tišino na svoji strani igrišča, ko je k nam pristopil gospod G. in nam začel groziti z raznimi žaljivkami kot so "je... mo van vašo deco, naj van vsi deca spocrkajo (opomba: književno se je malo narobe izrazo, ali naj bao ;) ) itd itd....tao žaljenje je nej melo nej konca nej kraja...in te se romi čudite zakoj se vsi postavijo prote van gda so kakši incidente...pa navijajte inauk normalno, brez žaljivk, brez groženj...TAO JE NEJ RASIZEM AMPAK ODZIV NA VAŠE SVINJSKO OBNAŠANJE. LP!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.04.2012 ob 10:10 bg v.v roma gost

      Da pisete o nasilnežih in huliganih je laž vsak narod ima svojo kulturo in meje ker nas blatite z velikimi zadevami se vse to dogaja sam san vido obej tekme pa naj bo vse smo krivi mij.Imamo suspenz igrišča tak v nadalnje špilamo na našon POMOŽNON IGRIŠČU NA TIŠINI.Nekaj ste dosegnoli iz lige pa nemo šli ŠE TE NAVIJALI ZA NK ROMO ALI CIGANE.

      2 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.04.2012 ob 10:14 cigan sam pa šta gost

      TOMAŽ ne motaj brez veze KA BI VIJ RADI- NE SODIMO V VAŠO DRUJŽO------------------SELJAK EDEN PAZI MALO NA SVOJE REČIJ!!!!!!!!!!!!1 KA SMO TE MIJ ZA VAS EN NAVADEN DREK ALI KA??????????????????? SMOI CIGANJI PA SMO NA TOU PONOSNI JEBI GA RAJŠI SAN PA CIGAN KAK PA SMRDEJČI KMET!!!!!!!!!!!!!!!!1

      4 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.04.2012 ob 10:15 pušča gost

      tomaž vsaka čast ges strinjan ka bi romo trbelo z lige vršti ka delajo samo sramoto pa se idejo kao neki športniki te blatije vse nas cigane nej smo vsi isti tou je tudi pušča dokazala ka smo 100 procentov bokši od rome kak v fuzbali tak v fer playi

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.04.2012 ob 10:20 bg v.v rom gost

      Še nekaj ŠEBJANIČ BOŠTJAN-BURO ni navijač NK TIŠINE ker so v sporu zaradi igrišča katerega je zaprosila KMN KRAJNA vedar jim NK TIŠINA ni dala možnost igranja zato so pokalno tekmovanje igrali na igrišču NK CANKOVA.Na posnetku te zadnje tekme se vidi za koga je BURO navijo to kaj je bilo med gledalci kje so bili vsi skupaj naši in Tišinski pa je težko presodit.NAJ POIŠČEJO KRIVCA in naj ga kaznijo ne pa da nam igrišče zapirajo.Ste vidli v soboto pretep navijačev BARCALONA:REAL ka do jim zaprli igrišče.Kje pa živimo.

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.04.2012 ob 10:23 bg v.v rom gost

      alf.....ja ta BURO je bil totaka PIJAN pa je izivo .Policija ima zapisnik koliko alkohola je imel BURO V KRVI.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.04.2012 ob 10:29 tralala gost

      nema veze či je izijvo ali či je bil pijan...romi izivlete pa žalite drujge neprestalnoo...po ton takšon bi vas tude trbelo po vsakon izivanji pa žaljenje zbite do nezaveste...či že tu iščete izgovor

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.04.2012 ob 10:46 Tomaž gost

      Samo pravin, ka HULIGANI ne sodite v našo družbo! Dobro znate štere mislen! Še enkarat ponavljam HULIGANI! Vi ste sramota za našo družbo! To pa nema nobene veze z cigani! Nisem žalil cigane!!!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      26.04.2012 ob 10:48 jaka gost

      Upan ka de policija ukrepala, san igralec tišine in se bogin za življenje! Prejšnjič sem se sprehajal po MS in so igralci in predstavniki iz vanče vasi šli mimo in so za mano leteli neokusni komentarji, kot človek keri ma nekaj v glavi se pač za njih nisem zmenil, ampak da bom zaradi enega nogometa ge moral imeti oči še na hrbtu!! Ne hvala! . Policija, ukrepaj, prle kak koga bujejo!

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.04.2012 ob 10:48 Chico gost

      Če je bil BURO pijan na tekmi si tij pijan ka takšne blesarije pišeš gnes. Pa ka ste slučajno na toj posrani tekmi nej vij tudi točili alkohol in pili poleg. Ešče te za tou kazen plačali, samo ga serjite še dale. Nasilneže in grobijane treba ven z lige vrečti. Malo san gledo zapisnike za nazaj. Skoraj vedno NK ROMA in ŠD PUŠČA. Vsaka čast tistin keri so nekda fer in korektno špilali za ta klub.S temi dejanjami zdaj pa ste tisti nestrpneži vrgli slabo luč na vse ka so kda keri napravili dobro za te klub. Mislim ka bi vas mogli izključiti.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.04.2012 ob 10:56 xxxl gost

      Vsi vemo da MNZ M.Sobota vodi POLICIJSKA AKADEMIJA z pomočnikom DZURO PALICA-BOŽO.Romi nikoli nebodo imeli prav.Romi hočejo sodelovati z većinskim prebivalstvom in najti dialog ne širiti nestrpnost med večinskim prebivalstvom.Želimo živeti isto kot večinski del prebivalstva in zato zadevo ne gledajte samo z enega vidika.Tisti ki pa hočejo širit RASIZEM do romov in diskriminacijo tega šport ne pozna in zato noče niti MNZ poslušat če je RASIZEM v športu z tem če bi se začela mnz boriti proti rasizmu in bi pravilno ukrepala danes nebi imeli takih dogodkov.Vsaka ekipa naj bi imela transparent BOJ PROTI RASIZMU

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.04.2012 ob 10:59 aaa gost

      XXXL. kaj pa DOLŽNOSTI???

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      26.04.2012 ob 11:04 mimisiku gost

      Buro je nej žalo nikoga! To lejko potrdi več ljudi! Ene pač nevejo preneste poraza! ŠČEJŠ POVEDATI KA JE BURO NAVIJO ZA ROMO??? NEJ BOJ SMEJŠEN!!! Tišina pa Krajna sta si nej v nikšon spore! Pijtaj koga ščejš!!! NE ŠIRI LAŽI!!!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      26.04.2012 ob 11:21 lol gost

      Če bi se to samo na jot tekmi zgodo incident bi še nekak vrvo ka je vse skuper pač takšna tekma bila, samo ka se to nonstop dogaja, pa ka san tudi sam pred leti bil priča ka san gledal nogomet gda je roma bila v tretji ligi ka je delala gda so gubili.... Romo vsaj za 2 leti izključiti iz tekmovanja in potem naj začne v peti ligi. To je edino pravično. Pa te če de pa gda kakšna poškodba enako. cigan san pa šta@ Tebi bi pa rad pravo ka ste sami krivi ka vas ostali tak jemajo. Za mene je nej normalno takšno obnašanje. Bi še naštel vse drugo ka se dogaja tudi izven igrišča pa se mi ne da.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      26.04.2012 ob 11:21 lujz gost

      Ka sploj špilate z ciganjame, naj špilajo same seuf če se nevejo obnašate. Naj majo svojo ciganko ligo pa tan se leko vo mečejo!!!

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      26.04.2012 ob 11:56 mr.x gost

      glede nk Pusce vi ste hujsi kak nk Roma ka ste prouti Lipi napravili tan bi vas ze trebelo izkluciti iz lige

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      26.04.2012 ob 12:21 liki gost

      Nogometna zveza ne bo isključila nikoga ker potem ne morejo nič zaslužiti, kaznovati, pa jih tako ali drugače ne morejo, Se spašujem kje so bili ko so jih sprejeli med se. Pravila so enaka za vse ,tako za tekmovalce in njihove vodje, vsem doživljensko prepovedati se ukvarjat se z tem športom, denarna kazen je smešna ker denar dobijo tisti ki stem nimajo nič in se lepo smejejo da lahko lepo služijo. zadnji primer, NK Mura in nafta vsak je lepo plačal NZS v ljubljano po par tisoč Evrof. Toti bluzeri iz ljubljane komaj čakajo da lahko koga denarno kaznijo, Z eno samo besedo NOGOMET JE ENA SAMA MAFIJA.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      26.04.2012 ob 12:45 **** gost

      Samo ste neka glasni,če bi bili polek bi vidli kak blo .Ka ne sodimo na igrišče? ka pa noga od simona? te tišinski tudi ne sodijo na igrišče budale ene

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      26.04.2012 ob 12:54 BBB gost

      TRALALA MI KOT NAVIJAČI ROME SPOŠTUJEMO G. ŠEBJANIČA (BURUJA) IN ISTO MI KOT NAVIJAČI NISMO KRIVI DA JE ON PRISO NA TEKMO PIJAN IN PO NESREČI BIL BIT, ISTI PRIMER KAK JE SMEJ SIMONI NOGO SPOTRO ALE

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      26.04.2012 ob 13:41 1234 gost

      CIGAN 4-EVER NK ROMA

      2 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      26.04.2012 ob 13:43 0000 gost

      kot 1. ce vidis cloveka da pije alkohol ga se ne mores obtoziti da je pijan oz pijanec !!!! 2. vi in vasi navijaci ter navijacice z otroci naj vas opomnim tistih komentarjev in besed o orozju in vsem drugem kar ste govorili in svoje otroke ucili da naj v navijace NK Tisine mecejo plastenke itd.. 3. tudi vi vsi ste pili pivo se pravi da ste bili pijani 4. Buro ni izival ampak je sportno navijal za Tisino in so ga vasi otroci( punce starre cca. 10-15let) zalile in kricale nanj 5. se dobro da ko se gruca pretepacev odmaknila od njega in je redar vstal da sta dve pogumni poncu NK tisine opazile da se ne odziva in takoj poklicale resevalce in mu nudile PP 6. naj se NK Roma izključi iz lige in naj plačajo za vse kar so kdaj komur storili. dosti ste jim popuščali in gledali skozi prste

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      26.04.2012 ob 13:57 Chico gost

      Bravo 0000. Kazniti jih treba tako igralce, tako klub ( organizacija), in lepo po redi. MIslin, ka majo zadosti predkaznovanosti, ka sej ih lejko izključi. Če še nej, te pa mo še dugo čakali. te de jih edino bojkot drugih ekip k sebi spravo, da nede nišče ščel več z njimi špilati.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.04.2012 ob 13:58 pikadily gost

      incidenti na relaciji tišina-roma trajajo že par lejt. stvari so jasne. določeni igralci in funkcionari rome bi že en dugi čas morali takšne in podobne tekme gledati od daleč in niti slučajno nej biti še vedno aktivni. han zlatko, grebenar milan in njegov oča, zvonko bogičevič, andreas baranja, ...., pa še par malo bole "navidez" kulturnih kak so naprimer ivan cener, kovač danijel,.... (še en kup bi jih lejko naštel), bi mogli imeti doživljensko prepoved igranja ali kakršnoga koli sodelovanja pri nogometi. ka nemo pravo, ka bi mogoče lejko nešterni od teh tudi malo šli na hladno za rešetke. pa nej samo zavolo fuzbala. zakoj so še vedno na ali ob igrišči bi trbelo pijtati za to odgovorne (zveza + sodniška organizacija). g.kacijan je bil osebno parkrat delegat na tej tekmaj (bilo jih je kar nekaj, zadnjivi dvej sta samo malo bole izpostavljenivi; fčasik se je dogajalo tudi še kaj ujšoga), sodili so tudi kao vedno najboukši sodniki, šteri se nedo "posrali", pa se ne narejdi nika. lidge vse ka je prav. pravice, rasizem. ok, fajn ka se držimo pravil in spoštujemo drugačne in drugače misleče. ka pomagamo zaostalin in nerazvitim. nebi rad socialnih in ostalih zadev mejšo s fuzbalon, ampak zadeve so podobne tudi tan. nekak išče samo pravice in jamra, ka se njemi te kršijo, po drujgoj strani pa se na nelegalen način bavi s vsen, ka ščemo v toj našoj družbi izkoreniniti. skrajni čas je, ka se zadeva rejši. pa vupan, ka nede še što mogo nositi resnih posledic, kak ponavadi tišinski dečki (pa vsi ostali ka so gda špilali proti ten .....). tej pa marsišteri drujgi zna o kon san pijso. kak san napiso na začetki. stvari so jasne. vse se zna. samo ...

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      26.04.2012 ob 14:23 JOŽEK gost

      Zakoj ste se pa nej upali 1 na 1 bite, tak kak se vi bijete se bijejo PIČKE!!!

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      26.04.2012 ob 15:01 nekdo gost

      OSTRO ampak res OSTRO kazniti,akterje,organizatorje itd..........pa to ne moreš verjet,kakšne piz..arije se dogajajo.Pijan gor ali dol,trezni ga pa tolčejo SRAMOTAAA.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      26.04.2012 ob 15:15 A gost

      AJA TE PIJAN LEJKO DELA KA ŠĆEJ HAHA.DAJTE NE JOČTE SE ....ČUTI DOK TE KARAM;)

      2 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      26.04.2012 ob 15:18 ne-rom gost

      Svašta majka rodi. Mislim to je sramota za nogomet, kaj počne roma. Vsi se jih bojijo za to pa tudi n e ukrepajo. Tukaj je sedaj priložnost za Mnz ms da se izkaže in odkupi vsem ostalim klubom v ligi, da jih izključijo in s tem preprečijo nadaljne incident in strahove ostalih. Srčno upam da bo tukaj prevladal razum vodilnih organov in ne strah. Zapomnite si da je to za nas ki obužujemo ta šport zelo pomembno. Lp

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      26.04.2012 ob 15:27 Paver gost

      Pa ges vas rejsan ne razmin, pa ka mislite, ka te s tejme i......i gda na kunec prišle? Škoda časa, spremejnili jih na žalost nikdar nete.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      26.04.2012 ob 15:34 NK gost

      neven kaksen kaos delate glede te tekme,pa govorite o nekem strahu ko igrate z nk romo.Sem igralec NK Serdice in imamo v nedeljo z njimi tekmo pa noben igralec nima straha pred to tekmo,ker fantje igrajo korektno.Prekrski se pac dogajajo vsaj nogomet ni šah.Ne razumen da se samo pritozujete igralci nk tisine od drugih klubov pa ne sluha ne duha!

      8 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      26.04.2012 ob 15:52 jaka gost

      NK mislin ka si se ti tao vo zmislo! Te pa je najbaokše ka se pretep pomete pod preprogo, ka de še samo hujše, saj je 95% dogodkov dokumentejranih! Te si pa resno edini ka je pošteno tekmo proti njin odšpilo, mi smo tekmo zmagali in bi lejko tiho bili ka smo trenutno prvi(ne pravin ka mo na konci), ampak tao ka delaJO ONI SE NE DELA IN S TEN NESMIŠ TIHO BITI, moreš probleme rejšiti in jih nej pometati pod preprogo! Sicer pa če si že član serdice, znan ka de ta tekma merna kak nobena do zdaj, no isto kak lani proti dokležovji samo te so 8-0 zgubili in san prepričani ka de zaj podobno! Če pa čitaš komentare se ne pritožujejo samo igralci Tišine, pač pa cejčla Prekmurska nogometna javnost!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      26.04.2012 ob 17:39 123 gost

      neven zakaj se pa na drugij tekmaj ne zbijejo ka samo na tekmi z tišinof

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      26.04.2012 ob 17:54 1236 gost

      Mogoče zatao ka je ista občina, na tao si nej pomislo? Pa izpod časti njin je ka bi zgubili!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      26.04.2012 ob 19:42 cigen gost

      JAKA ne modruvli motaš neka pa nevejš ka bi rad!!!!!!!!!!!!!!!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      26.04.2012 ob 20:26 ooooo gost

      http://www.mladina.si/96238/roma-iz-vance-vasi/ malo si tou prestite za info ;) hvala :)

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      26.04.2012 ob 20:31 cigopompom gost

      ge van tak poven ge san san cigan in san ponosen na too aliii to ja so napravili navijači rome je pa sramotno ge se tudi strinjaj sten ka jih izključijo iz nadaljnega tekmovanja ka to ne sodi na igrišče pa drugi cigani keri kaj pišete vas lepo prosin ka neizkoriščate svoje pravice zdaj tu ka vas blatijo saj to nejde na vse nas samo na ROMO to ide in ge se tud čist strinjan ka bi vas trbelo ve v ličiti iz lige za par let ka jes znan kak špilate da vas što vodi te začate po tacaj pa komolce gor brez zamere al mel san že izkušnje zvami iz 3 lige :) Lp

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      26.04.2012 ob 20:39 Poškodba_Dejana_Baranja gost

      Ta poškodba dejana baranja je nastala zaradi tega ker sta borut smej in dejan naenkrat brcnila v žogo in se medtem tudi nenameroma udarila po nogah, a slabše jo je na žalost odnesel Dejan Baranja. Saj čudno da Dejan nikoli nikomur ni grozil saj sam ve da poškodba ni bila namerna, ampak je vse skupaj le podžgal tale Hahn ki je zelo znan po svojih izgredih ob igriščih in še kje drugje.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      26.04.2012 ob 21:21 killer gost

      kmet nori SIMONE so spotrli nogo nej DEANE aja prevec legend mamo pa niti ne folgate slediti keri je keri kratka kmecka pamet

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      26.04.2012 ob 21:34 killer gost

      hvala reviji MLADINA ker o nas ne milite tako primitivno kot nasi sosedje iz tišine

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      26.04.2012 ob 22:20 sem jaz gost

      Ko so bili v pomurski ligi se to ni nikoli dogajalo in so igrali lep nogomet.Tudi vodstvo ki je še vedno isto je bilo fer in korektno.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      27.04.2012 ob 12:31 pušča gost

      mr.x glede lipe so si sani iskali ka so šetkali tou so dobijli mij cigani smo pač zakon kak v fuzbali tak v muziki pa še vaše ženske morem mrdati ka vij nemrete tak roma pa pušča lahko smo ponosni da smo cigani pa drijgič da de što proti ciganon meu kaj na tekmah ga trbej bole zbiti

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      27.04.2012 ob 12:50 igralec gost

      CITIRAM! - "gost - cigan sam pa šta TOMAŽ ne motaj brez veze KA BI VIJ RADI- NE SODIMO V VAŠO DRUJŽO------------------SELJAK EDEN PAZI MALO NA SVOJE REČIJ!!!!!!!!!!!!1 KA SMO TE MIJ ZA VAS EN NAVADEN DREK ALI KA??????????????????? SMOI CIGANJI PA SMO NA TOU PONOSNI JEBI GA RAJŠI SAN PA CIGAN KAK PA SMRDEJČI KMET!!!!!!!!!!!!!!!!1 26.04.2012 ob 10:14 Prijavi neprimerno vsebino " _________________________________________________________________________________________ Ja cigan si pa raje za to, ker nikoli nisi delal, raje vlečeš socialno podporo, uživaš v svojem brezdelju. Ne sodim vseh ciganov, res obstajajo dobri, sem jih videl na lastne oči, eni so kar pošteni. Tebe je pa lahko sram, da pišeš take komentarje. Namreč dejstvo je, da po mojem mneju imaš končano samo osnovno šolo, če bi imel srednjo bi se razvidelo kaj več iz tvojega komentarja ... Kmet ima več pomenov, zraven tega je pa kmet spoštvanja vreden poklic. l.p

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      27.04.2012 ob 20:03 andrej gost

      Kot gledalec Sem slučajno bil v neposredni bližini incidenta; pretep je začel predsednik kluba NK Roma, pridružil se mu je še redar. ki je slekel redarski jopič, ker se je pretep odvijal ob ograji, je bila priložnost, da preko ograje igralec NK Roma udaril navijača Tišine(igralec je imel mavec oz. povezano roko). med množico krajanov iz vanča Vasi, ki so ležečega navijača obrcavali sta bila glavna akterja Kovač Moreno(dobil rdeči karton) in Grebenar Milan igralec NK Roma. Če se eden izmed redarjev ne bi vlegel na navijača Tišine, bi ga verjetno tudi ubili!!!! Roma mora biti izključena iz tekmovanja in pika!!!!!!

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      27.04.2012 ob 20:17 abi gost

      ka se telko cemerite ce nebi ciganje bilo nebi tisina kluba vec mejla ka smo precd 15 leiti od 16 igralcev 11 romi bilij pa 9 nas je spilalo v prvi postavi

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      27.04.2012 ob 20:25 abi gost

      zdaj pa ktebi pomurec. do zdaj ste nika od sd roma pisali sd roma igrali 3 snl, sd roma jesenski prvak,in,t.naprej...... zdaj ka se malenkosti zgodilo to ste znali pisati,. jas mislim ka si je zasluzil ka ce nebo jedo tudi nebos srati mogo? in z nk roma se to nesmi vblizino prinesti ka gledalci majo to je nej igralec

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      27.04.2012 ob 22:41 aleš gost

      andrej se strinja stebov najvijača so pretepli milan grebenar, moreno kovač, sebo igralec št 5, redar miška in matej (čopa),in glavni pretepač precednik kluba zlatko han in nekateri mimo jedoči tako da buro tu imaš cel seznam svojih napadalcev

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      27.04.2012 ob 22:49 pcfda gost

      ja tak je bilou tij so zbili burija moreno milan sebo čopa redar miška zlatko in še par tak tij trbej redno kaznovat romo pa izklučit iz lige zavedno

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      27.04.2012 ob 22:53 žan gost

      ka de bogi buro če že zlatko han in banda cejli čas grozijo ka či de kaj gučo ka ga bujejo toga hana bi trbelo v zapo spraviti nej pa med lljudi igralce pa kaznovati do konca života posebej pa morenoja kovača in milan grebenarja

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      28.04.2012 ob 13:39 ronaldo messi gost

      v pretep so bili vključeni krajani in igralci nk roma ne pa drugi romi iz sosednjih vasi........... saj so drugi romi navijali za tišino.........

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      28.04.2012 ob 13:59 gr gost

      tou ka je izjavo slavko ka so nej njihovi krajani zbili buroja je laž naj ne laže ka so ga njihovi zbili

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      28.04.2012 ob 22:14 ****** gost

      kmetii ka van je kriv zlatko pa sebooo veipa nej so ga oni zbili ka se idete nekaj koji kurac nekai motate pa nevejte ka...... TISTI KERI STE PA NA TEKMI NEI BILIJ PA STE NAJBOLE GLASNIII KA SE MATE JAVITE TAN GE VAN JE NEI MESTO PA SE NEKAI VAŠOME KMETE NIŠČE NE GROZIJ PA PAZTE NA BESEDEE!!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      28.04.2012 ob 23:06 ++++++++++++ gost

      Vse izjave o tekmi NK ROMA-NK TIŠINA ki so bile podane z strani MNZ M.Sobota je režiral BOŽIDAR CRNKOVIČ-BOŽO.Namesto bi dal točne izjave o teki in incidentu je 99%izjav lažnih.To da mu cigani iz Vanča vasi riktajo delo v Avstriji na črno to ne govori nikjer da vsak teden da v žep po 180 eurov s pomočjo ciganov.Hvala za prijaznost .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      28.04.2012 ob 23:23 MB+MS gost

      Danes sem na Tišini zasledila BOŽOJA CRNKOVIČA IN ANŽELA pogovarjala sta se o tekmi ki bo šele jutri ko igra Roma v Serdici. Sam ANŽELJ pove BOŽOTU da bo se on sam zmeno jutri z nekim KOVAČIČEM kako uničit cigane oziroma jih skartonirat.Jaz osebno nimam nič z tem športom bila pa sem na kolesarskem maratonu in sem to slišala.Sem iz Maribora vendar poročema v Tropovce in ljudi poznam sramota je samo to zakaj na ta nedolžen ubogi narod toliko pritiskate.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      29.04.2012 ob 9:24 aaa gost

      hehehe. vi vanča veski MB+MS ste pravi!! ubogi narod? večjega vica san še v življenji nej čuo! super šala za dobro jutro, trebušne me bolijo! hehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehe!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      29.04.2012 ob 9:41 NK gost

      Probleme (takšne ali drugačne, manjše ali večje) na tekmah z NK Romo imamo vsi klubi ki igramo z njimi v posameznih tekmovanjih. Mislim da morajo pri NK Roma sami poskrbeti da se problematični ljudje ki so odgovorni za tako stanje odstranijo iz kluba in dovolijo ostalim da ustvarijo novo zdravo jedro.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      29.04.2012 ob 10:47 ttt gost

      bg v.v rom nemaš pojma, vseposede je tak kda se z vaših vrst špila nogomet. Pa še nekaj ti poven, ne delajte se nikšnih žrtev ka ste nej ker lejko poven STE BARABE kere na igrišče mislejo ka so "MOČNE" al jebat ga čakam samo na to da vas vse BACIJO iz lige ker si drugo NE ZASLUŽITE!!!!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      29.04.2012 ob 12:34 Halo! gost

      Pa ka ste si zmejšane??? Se zavedate kak malo je falijlo, pa be človeka BUJLE!!! INAUK SE TO VAŠE NORENJE MORE KUNČATE!!! PRLEJ KAK KOGA REJSAN BUJETE! TO NEMA VEČ NIKŠE VEJZE Z NOGOMETON! ZAMISLITE SE MALO!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      29.04.2012 ob 15:16 borejčan gost

      Slavko Cener-Dudo in Zlatko Han sta kriva, ka NK Roma ni več nogometni klub ampak baza kriminalcev. Domačini nočemo več špilati nogometa in tudi ne bomo, dokler bosta ona dva proti volji večine v klubu. Še najboljše bi bilo, da se Klub za eno leto izključi, pa bi v tem času na novo vzpostavili zdravo jedro, tak kak pravi Kacijan. Doma imamo dobre igralce, ona dva pa silita, ka za nas špilajo kriminalci, ka so bili po zaporih iz drugih romskih naselij. SRAMOTA ZA NK ROMA!!!!!!!!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      29.04.2012 ob 21:19 ++++++ gost

      Božo lejko bi negdi bil delegat gnes ka bi si nekaj zaslijžo nej ka si prišo v Serdico "mijslo si ka de incident",ka znaš ka delat na čarno ideš komaj v srejdo SRAM TE JE LEJKO BOŽO kak lejko keromi od igralcov vidiš v oči

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      29.04.2012 ob 23:24 KILLER gost

      GNES SMO VSEM POKAZALI KAK SE NOGOMET ŠPILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      30.04.2012 ob 9:39 bg v.v rom gost

      za ttt-znaš kak pravijo da se štejo tou" ROMO VRČTI VE IZ LIGE"++++++NIKAD++++++ pa nišče se ne dela lejpoga samo svojo realnost van predstavljamo.Mij ka smo ciganji nas nebi smelo nika boleti pa za se bi mogli biti krivi mij.Malo bojte realni . V Rakičanski bolnici smo dobili informacijo kelko promila alkohola je imel BURO v krvi in da je ob sprejemu bil malo krvav,poscan in močno posran,nej je bil drek od straja ampak od pijače.Mij ka smo v športu znamo kakšen problem je BURO na tem področju.Znamo pa tudi da ima zakonske težave in si z pijačo to bolečino blaži,to da je dobil en udarec v predelu oke povejo nekateri občani TIŠINE da si vse posod išče batine in mu je tak prav, povejo še da je ščel simulirat a se je doktor bojo ukrepov ZDRAVNIŠKE ZBORNICE in izvid je čista normalen glede poškodbe.Ličnico si pa naj da spotrejti indri ka zdaj jo nema spotrejto, novine vse gor zemejo samo tisto nej ka mij ciganji gučijmo pa povejmo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      30.04.2012 ob 9:56 bg v.v rom gost

      KILLER to si fajn napijso ka smo jim vsen pokazali kak se špila nej si pa napijso ka smo z tou zmago pa igro v Serdici suspendirali enega od naših nasprotnikov kateri daje lažne izjave glede tekme NK ROMA-NK TIŠINA to pa je HAUKO.Kateri pove da zadnja njihova tekma na Tišini je že v korist TIŠINE.Ampak včeraj smo HAUKOJU pripravili sramotni odstop z mesta trenerja, igralcem SERDICE pa v nadalnjem tekmovanju želim veliko sreče in upam da ostanejo med 4.ekipe ki bodo napredovale.Vodstvu NK SERDICE in igralcem bi se rad zahvalil v imenu NK ROMA za topel im človeški sprejem na tekmi.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      30.04.2012 ob 10:04 bg v.v rom gost

      BOREJČAN.........take reči sem slišal enkrat na sestanku NK ROME in vem dobro kdo jih je povedal in za katere igralce kot so kriminalci se je šlo.Vedi samo eno:prestavljaš se na več imen glede tvojih komentarjev ki jih daješ DOBRO VEM GDO SI IN SRAN TE JE LEJKO za takše izjave.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      02.05.2012 ob 0:06 đeri gost

      prvo kak prvo neobsojajte vse rome, saj so se bili romi iz vanča vasi in res da je škoda ka so Burroja tak zbili. prvi je začo z bitjem Zlatko Hann, te je še vdaro Sebo z gipsom Buroja, boksno ga je tudi Čopa, pa še Čopa ga je vdaro z komolcem v rebra, Miška je sleko redarki jopič pa začo mlatiti, te pa da je Buro spadno so ga začali vančavaski cigani še brsati , brsali so sa Grebenar Milan in Kovač Moreno, iskreno poven ka san jaz tudi cigan ampak zPušče nej pa z Vanča Vasi kak ti razbojniki, rejsan bi jih trebelo z lige v ličiti bar za 2.ali 3.leta pa naj cuj glidajo, vej mi Pušča smo do zdaj meli organizirane navijača pa naj povejo klubi z kerimi smo špilali zdaj ka nej bilo nobenih problemov in jih niti neščemo meti, trebej znati poraz tudi dobro prenesti, mi Pušča smo zdaj v nedeljo zgubili z Slatino 8:0 pa lejko pozovite bilo koga v Radenec z kluba pa jih pitajte kak Nogometaši Pušče in Vodstvo Pušče znajo prenesti poraz kak se šika nej pa tak kak je bilo na tekmi z NK.ROMO IN NK.TIŠINO, VEJ SMO RAZLIČNI CIGANI , PROSIM DA Puščo pustite pri miru, proti Romi pa pišite ka vas je volja, vej te 13.5.2012 vidli tekmo Tišina: Pušča kak se fer in pošteno špila , nasprotniki moraš segnoti v roko da te premaga in prenesti poraz.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      02.05.2012 ob 12:04 armagedon gost

      kak ene boli ka nas morejo v rit gledati te pa neka bv komenterajo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      02.05.2012 ob 16:25 bg v.v rom gost

      ŽIBRIK ko delegat ne razumem zakaj zmeraj delaš pritisk na KACJANA ko se dogaja kaj z NK ROMA.Ti kar naprej delaš pritisk proti KACJANU samo na izključi romske ekipe iz tekmovanja.Jaz vem kaj te muči pri teh letih a ne moreš nič.Vsi vemo da je cigan jebo ŽIBRIK tvojo mater in da si cigansko dejte .Malo se poglej v ogledalo pa boš videl resnico tvoji BRKI ti dajejo tisti ciganski temperament.Pravi si cigan in vse tvoje izjave so laž vidi se da ti je oče CIGAN.Oposti ampak tak je svoj narod mrziš.ŽIBRIK TO SE TIJ SAMO MAŠČUJEŠ A DOEJGNO NEBOŠ NIKA,KACJAN JE ZAKON,SPRAVTE SE NA BOŽOJA!!!!!!!!!BOŽO DIKTIRA TEMPO NA MNZ M.SOBOTA.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      02.05.2012 ob 17:23 andrej gost

      NK Srrdica je potrditev, zakaj je NK Roma z takšno slabo ekipo visoko uvrščena. Preprosto se bojijo igrati proti NK Romi. Večina igralcev pa sploh na pride šplati,in si za to izmišljajo razno razne izgovore! Če se želite preprićati, pokličite predsednika NK Serdica. Ker se Pušča ne boji -je NK Roma za Puščo topovska hrana in garancija šest točk v prevenstvu!!!! Naj samo spomnim. v tej ligi je Pušča proti Romi igrala štirikrat in je trikrat gladko zmagala in enkrat igrala nerešeno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      03.05.2012 ob 10:35 nova kmetija gost

      vi vsi be lejko NOWE REAL show posnemali direkt zanimeve debate mate:D

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. korc
      03.05.2012 ob 13:04 korc

      Tišinski:zakoj ste tak glasni po strani na tekmi pa ste pičke

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      04.05.2012 ob 13:01 gost gost

      zakoj pa vij vupate gnjaviti kda vas je najmenje 5, nej pa 1 na 1?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      12.05.2012 ob 9:56 bg v.v rom gost

      Proti NK ROMA špilate vsi kompletni pa 100% zbrano lejko vas je sram ka je ta ekipa NK ROMA selekcija U 40 na tak visokem mestu.Nas se nišče ne boji na igričšu kar je dokazano z poškodbami naše ekipe.Tisto za BUROJA pa je tak še bole bi ga mogli glede na kazen katero smo dobili za en udarec.Poglejte si lestvico veterani NK ROME U 40 na visokem 2.mestu če pa nebi bilo podkupovanja naših sosedov iz Tišine pa bilo drugače.Vse ekipe v ligi bi nam samo lejko čestitali in si vzemte vzor ka tej U 40 NK ROME deluje dobro in zastonj zašenki plačivlete nekše trenere pa igralce pa nemrete ene penzijoniste premagat.Domače je domače.Naš proračun za igralce je visok a namenjen izletu igralcem in vodstvu kluba ne glede na rezultate smo 22.junija 2012 na MARAKANI v Beogradu,en dan v BUDVI in preko BOSNE in HRVAŠKE se vračamo25.junija 2012.Zaslužen brezplačni dopust.Popravte se malo pa ite na treninge ka vas nedo tej debeli starčki na igrišču špotali.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      15.05.2012 ob 0:04 nk roma - dedeki gost

      žalostno je ka takši dedeki morejo špilate za vas :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      15.05.2012 ob 14:18 lepa pesmica gost

      Mij ciganji smo dobri lidgej, zmlatimo vas ka nete znali za sebej. Prijte na tekmo Romino, tak vas zbršemo v glavou, ka nete mogli iti več domou. (vsaka podobnost z resnično pesmijo je zgolj naključje :P)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. korc
      21.06.2012 ob 12:19 korc

      maš pav lejpa pesmica ka z njih pečenko natejdimo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.