https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Rokoborec Jure Kuhar tudi v drugo poražen v prvi borbi

28.4.2012  

Potem ko se je prekmurski rokoborec Jure Kuhar prejšnji vikend neuspešno boril v bolgarski Sofiji, je tudi danes na Kitajskem bil poražen že v prvem dvoboju. Tako ima na voljo za izpolnitev olimpijske norme samo še prihodnji vikend na Finskem.

Rokoborec iz Dankovec Jure Kuhar tudi po drugem kvalifikacijskem nastopu še ni uspel dobiti olimpijske vstopnice za London, pravzaprav je bil kar daleč stran od nje. Danes je v kitajskem Taiyuanu izgubil v drugem krogu (osmini finalu) proti domačinu Yongxiang Changu ter se že po prvi borbi poslovil od tekmovanja. Nastop v Londonu so si danes priborili Azerbejdžanec Emin Ahmadov, Belorus Aliaksandr Kikiniou in Madžar Peter Bacsi.

Podobno je bilo tudi v glavnem mestu Bolgarije Sofiji prejšnji vikend, ko se je poslovil že po prvi borbi proti Litvancu Valdemarasu Venckaitis. Tam sta si nastop na Olimpijskih igrah zagotovila Gruzijec Zurabi Datunashvili in Danec Mark Overgaard Madsen.

Kuhar ima še možnost uvrstitve v London prihodnji konec tedna, ko bo na Finskem na sporedu zadnji kvalifikacijski turnir. Tam rokoborcev, ki so se že uvrstili na največje športno tekmovanje na svetu, ne bo in bo konkurenca nekoliko manjša.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.