https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 10. jubilejni spust po Muri

03.07.2012 ob 8:30  

Vroč konec tedna je privabil na Muro čez 350 obiskovalcev iz Avstrije, Slovenije, Hrvaške in Madžarske, ki so se po njej spustili na 75 km dolgo pot v 80 čolnih.


Deseti tradicionalni spust, katerega koordinator je bil ZEG, je potekal od Cmureka v Avstriji skozi Slovenijo pa vse do Dekanovca na Hrvaškem, v neposredni bližini tromeje med Sloveniji, Madžarsko in Hrvaško. 

V dvodnevnem spustu so si udeleženci lahko ogledali številne naravne in kulturne znamenitosti Mure. V sklopu prireditve je v Melincih v Ciglarskem naselju potekala tudi krajša javna tribuna z naslovom Mura in človek, kjer se je velika večina govornikov zavzela za njeno zaščito in sonaravni razvoj ob njej, ki ga ta prireditev tudi udejanja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2012 ob 16:31 Glavca gost

      V enem vikendu 350 turistov na Muri, pa naj še kdo pove, da ni turizma na Muri. Bi blo dobro, da bi se g. Drvarič kdaj udeležil tovrstne prireditve, da ne bi potem teoretiziral, da se na Muri nič ne dogaja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.