Splošni pogoji uporabe spletne strani Pomurec.com

|

Kot obiskovalec ali član spletne strani Pomurec.com se strinjate s splošnimi pogoji pri obiskovanju in uporabi te spletne strani, prav tako pri registraciji kot član spletne strani.

Z vstopom na spletni portal potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Z registracijo na spletni strani Pomurec.com se strinjate, da ste posredovali resnične, točne in popolne podatke. Spletni portal Pomurec.com si kadarkoli pridržuje pravico prekiniti vaše članstvo na strani, ko za to obstajajo upravičeni razlogi.

V primeru sporov z enim ali več drugimi (ne)člani, Pomurec.com ni odgovoren za kakršnokoli škodo, sedanjo ali prihodnjo, predvideno ali nepredvideno, znano ali neznano, ki izhaja iz določenega spora ali se nanj navezuje.

Noben javni podatek ne sme kršiti nobenega zakona, s tem se izrecno strinjate in ste za to odgovorni (skladno z javnim in kazenskim zakonikom).

Pomurec.com si pridržuje pravico, da s spletne strani odstrani vsebine s strani članov in nečlanov, ki so zavajajoče, žaljive, spodbujajo nestrpnost in nasilje ali so napadalne. Pomurec.com si prav tako pridržuje pravico do odstranitve drugih objavljenih vsebin s strani članov in nečlanov, za katere meni, da so pravno sporne.

V primeru, da na spletni strani Pomurec.com najdete neprimerne ali nezakonite informacije, le-te lahko prijavite na urednistvo@pomurec.com.

Kakršnekoli pripombe ali informacije s strani uporabnikov spletne strani Pomurec.com, vključno s povratnimi informacijami podatkov, kot so vprašanja, komentarji, predlogi ali podobno, glede storitev ali katerihkoli drugih izdelkov ali programov Pomurec.com, niso zaupni. Pomurec.com nima obveznosti do vas v zvezi s temi povratnimi informacijami in jih lahko prosto kopira, uporablja, razkrije, kaže, ipd., tretjim osebam brez vseh omejitev.

Pomurec.com ne more nositi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bo nastala zaradi uporabe te spletne strani, med drugim vključno z neposredno ali posredno škodo.

Kot uporabnik te spletne strani v celoti in brez zadržkov sprejemate polno odgovornost za vse informacije, ki jih objavite in/ali vse dejavnost v svojem profilu ali prek njega. Odgovorni ste za vse stvari, ki jih na tej spletni strani objavite v okviru vsebin, ki jih spletna stran nudi.

Povezave do drugih spletnih strani, vključno z oglasi, gumbi in besedilnimi povezavami, so v odgovornosti lastnika povezave. Pomurec.com lahko prepreči povezave do drugih spletnih strani in jih kazensko preganja.

Vsak član in obiskovalec naj bi prebral in razumel vsa opozorila in smernice te spletne strani, za vsako nadaljnjo uporabo te strani po opozorilu se bo štelo, da se izvaja izrecno v skladu z napisanim. 

Za uporabo uporabniških imen, viso, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajo komentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam.

Uporabnik je dolžan kršitev ali zlorabo vpisnih podatkov nemudoma sporočiti uredništvu Pomurec.com na urednistvo@pomurec.com

Spletni portal Pomurec.com si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Vse vsebine na strani, ki so last Pomurec.com, ni dovoljeno kopirati, prepisovati ali kako drugače razmnoževati brez predhodnega soglasja spletnega portala Pomurec.com. V primeru nezakonitega razmnoževanja teh vsebin ima Pomurec.com kršitelja kazensko preganjati.

"Za uporabo uporabniških imen, viso, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajo komentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam."
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (3)  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  7
  Jutri

  7/20
  Sobota

  7/19
  Nedelja

  8/17
  Ponedeljek

  9/17
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sobotna zabava z Blue Planet v Spartacusu
  FOTO: Vroča zabava z Luno v Diamond clubu
  FOTO: Zlata žila skrbeli za noro zabavo v Oxygenu
  Barbara Šumak: Študij brez Erasmus izmenjave je kot jesti smetano brez češnje na vrhu
  Aha Mura: Nemškega podjetja Uniontrust še ni v pomoč

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 17.04.2014
  Petek, 18.04.2014